2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Tamam anladım canım ozaman ben de kimyon tohumu alayım. Onu da aktarlarda bulabiliriz değil mi?
Ben multi-tabs kullanıyorum 1 cay bardagi suya 1 er çay kaşığı tohum halinde rezene ve kimyon 1 cay kaşığı bebeğe kalanı sen iç deniz suyu deniyor serum fizyolojik 1er damla buna sıktı ktan sonra otribebe kullanıyorum

Bugun benimki de fiskirarak kustu. Emzirdikten sonra cok oynatma. Bebisim bazen emdikten sonra agzindan gazini cikarirken fiskirarak kusuyor. Bazen de kakasi olunca ikinirken fiskirarak kusuyor onu farkettim. Sen yine de sicak tut. Klimadan olabilir. Beni bu yaşta bile herzaman klima carpiyor

Yok anacım Kürek Şart:))şaka yapıyorum kuzum ben seni de niyetine de çok iyi biliyorum fakat ben her yolu denedim sütümün son damlasına kadar emzirebilmek için ama kısmeti bu kadarmış kuzumun
canım elinden geleni yaptıysan kimseye kulak asıp moralini bozma. inşallah en iyi mamayı bulursun .bir de evolvia var onun lafınhiç geçmedi onu da araştır istersem

Son düzenleme:
Selam hanimlar hayirli akşamlar size bişey sorcam diyorlar ki şekerli çay iç çok süt yapıyormuş doktoruma sormayı unuttum bana pek mantıklı gelmedi size soruyim dedim böyle bişey hiç duydunuzmu

Bana da kvdem soyler hep. İlk dogumumda dogumdan saniyeler sonra su istedim. Ebeler cay iç daha iyi olur dediler.o an pek umursamadim sebebini. Ama halen aklima yatmiyor :)
çay kahvedeki kafein süte geçiyor ve bebeğin uykusunu kaçırıyor diye duymuştum ben. o doğru mu acaba?

Bildiğim kadarıyla reflü olan bebeklerde fışkırarak kusma oluyordu, acile mi gittin? sen yine yarın bebek doktoruna götür canım. Geçmiş olsun
Acile gittim canım çocuk uzmanına göründük eğer tekrarlarsa giderim artık şükür yediğini çıkarmadı bu defa

Sağol canım epeyi araştırdım dediğin gibi çok olmadığı sürece sıkıntı değilmiş şimdi de iyi çok şükür

Kapattım klimayı yanıyoruz sıcaktan ama olsun, doktor da emzirdikten sonra yarım saat yatırma dedi şimdi doyurdum gazını çıkarma altını değiştirme derken biraz zaman geçti yatırdım şimdi iyi şükür

Yok canim gaz gibi degil.gaz olunca kivraniyo bacaklarini topluyo falan.nasil anlatsam bilmiyorum hani igne falan olurken aniden ciglik atip icli agliyolar ya ayni oyle.acaba biranda yuzunu mu cizdi dedim ilk agladiginda.baktim birsey yok
Benimki de yaptı bi iki kez onu doktor karnı ağrıyor olabilir dedi usutmemeye çalış canım klima varsa ona dikkat et yavrucuklarimjz cok küçük suram ağrıyor da diyemiyolar ki

Benim annemin o kdar cok batil inanisi var ki. Insan ister istemez etkileniyo. Mesela bos besigi sallayinca bebegin beli agrir der.
Bunlari cocuklarimiza aktarmayalim bari :)
Bos besik sallanmazi duydum bak ben de yemek meselesini gelince inekler hep yerken emziriyo bebeklerini ye gitsin inanmadigin sürece bi şey olmaz psikolojik bunlar

Bende bgn anne karnindaki sesler diye bi video vardi onu dinlettim daha hangi yontemlere basvuracaksak:))
Göğsümde yatiriyorum kalp atışı duysun da dursun diye nerde kafa havada öyle duyulur mu o her yolu denicez mecbur 40i çıkınca düzelir diyorlar umut ediyorum

Buyumedi simdilik ayni duruyo. Takip edelim o zamn. Saol uyarin icin

Cnm cok tesekkurler benim bebekliğimin erkek versiyonu sacli burun falan ayni gözleri daha net değil yesile calar gibi ama 6 ay netlesmezmis umarin yesil olur:)
Genelde bi taraf renkli goz olunca cocuk ona cekmiyo nedense:)
Benim de bebisimin gozu renkli gibi duruyo suan. Esim yesil bn kahverengi gozluyum. Bebegimizinki bu 2 renk arasinda kalmis gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…