- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Canım ben birkaç gündür buhar makinesi kullanıyorum. Klima doğumdan beri 52 gündür çalışıyor, benim bir haftadır Burnum kanamaya başlayınca geceleri buhar makinesini açmaya başladım rahatladım.Klima kullanan arkadaşlar buhar makinası aldınız mi acaba
Canım normal merak etme . Bizim de pütürlütecrübeli annişler yardım edinnn bebeğimin kakasında susam tanesi gibi parçalar var. ilgilenene özelden foto atabilirim. dün iki kez mama vermem gerekti ondan olabilir diye düşündüm ama mamanın çıktığı kaka baya kötü kokuyo bu kaka normal kokuyor
Benim oğlumu benim arkadaşlarım bana eşimin arkadaşları eşime benzetiyor. Aslında herkes eşimle beni de benzetir akraba filan da değiliz ama. Evde hep bir atışma bana benziyor diye eşimle birbirimize giriyoruzCevremdeki herkesin cocuklari anneye benziyor ama bi tek benimkiler bana benzemiyor. Bi ezigin alâsı da ben
Bizim 11. gün düştü canım. Kilo almış olması bile iyi bence normalde ilk hafta gidiyorsun şişlikleri inmiş oluyor 200 gr gitmiş oluyor genelde.Selam anneler bu gün 9 günlük olduk göbeği daha düşmedi normalmi sizinki kaçıncı gününde düştü bide tam bir haftalikken sağlık ocağında 200 grm almış dedi doktora gittik ordada 140 dedi hangisi doğru bilmiyorum bi haftada ne kadar alması gerekiyor
Ben klimayı çalıştırınca odanın kapısını açık bırakıyorum. Zaten mutfakta filan da balkon kapısı hep açık nem oranını dengeler diye düşünüyorum. Öyle de yaapabilirsinCanım ben birkaç gündür buhar makinesi kullanıyorum. Klima doğumdan beri 52 gündür çalışıyor, benim bir haftadır Burnum kanamaya başlayınca geceleri buhar makinesini açmaya başladım rahatladım.
Canim bizim doğum kilomuz 3140 grm hastaneden çıkış kilosu 3000 kilo yani ordan gitmişti zaten doğum kilosuna gelmişBizim 11. gün düştü canım. Kilo almış olması bile iyi bence normalde ilk hafta gidiyorsun şişlikleri inmiş oluyor 200 gr gitmiş oluyor genelde.
Nasıl sewmissek kocisler i onlara bensemislerCevremdeki herkesin cocuklari anneye benziyor ama bi tek benimkiler bana benzemiyor. Bi ezigin alâsı da ben
Hmm anladım canım daha hızlı alır bebişin artıkCanim bizim doğum kilomuz 3140 grm hastaneden çıkış kilosu 3000 kilo yani ordan gitmişti zaten doğum kilosuna gelmiş
olmaz canım bizde olmadı hemşire de bu aşıda olmaz dediİlk aşımız oldu inşallah ateş olmaz ya
Canim ben gittim bugün tekrar bankaya benim ziraat hesabım var direkt oraya yatmış170 ya da e devlette görebiliyorsun canım ama ben aradım bankanın sisteminde hata vardır deyip bankaya pas atıyorlar banka da sgk dan yatmamış diyor onlara pas atıyor. Beş gündür alamadım paramı yani sebepsiz yere
kilo alımından
ağlamasından
günde 4 kere çiş yapıp yapmamasından.
bildiğim bu kadar
tecrübeli annişler yardım edinnn bebeğimin kakasında susam tanesi gibi parçalar var. ilgilenene özelden foto atabilirim. dün iki kez mama vermem gerekti ondan olabilir diye düşündüm ama mamanın çıktığı kaka baya kötü kokuyo bu kaka normal kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?