2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Klima kullanan arkadaşlar buhar makinası aldınız mi acaba
Canım ben birkaç gündür buhar makinesi kullanıyorum. Klima doğumdan beri 52 gündür çalışıyor, benim bir haftadır Burnum kanamaya başlayınca geceleri buhar makinesini açmaya başladım rahatladım.

Selam anneler bu gün 9 günlük olduk göbeği daha düşmedi normalmi sizinki kaçıncı gününde düştü bide tam bir haftalikken sağlık ocağında 200 grm almış dedi doktora gittik ordada 140 dedi hangisi doğru bilmiyorum bi haftada ne kadar alması gerekiyor

Canım normal merak etme . Bizim de pütürlü

Cevremdeki herkesin cocuklari anneye benziyor ama bi tek benimkiler bana benzemiyor. Bi ezigin alâsı da ben
Benim oğlumu benim arkadaşlarım bana eşimin arkadaşları eşime benzetiyor. Aslında herkes eşimle beni de benzetir akraba filan da değiliz ama. Evde hep bir atışma bana benziyor diye eşimle birbirimize giriyoruz

Bizim 11. gün düştü canım. Kilo almış olması bile iyi bence normalde ilk hafta gidiyorsun şişlikleri inmiş oluyor 200 gr gitmiş oluyor genelde.

Ben klimayı çalıştırınca odanın kapısını açık bırakıyorum. Zaten mutfakta filan da balkon kapısı hep açık nem oranını dengeler diye düşünüyorum. Öyle de yaapabilirsin

O konuda ben biraz şanslıyım galiba kızım bana benziyor dudakları burnu gözleri teni saç rengi herşeyi aynı ben yani tartışacak bi tarafı yok babada meşbur kabul ediyor

Bizim 11. gün düştü canım. Kilo almış olması bile iyi bence normalde ilk hafta gidiyorsun şişlikleri inmiş oluyor 200 gr gitmiş oluyor genelde.
Canim bizim doğum kilomuz 3140 grm hastaneden çıkış kilosu 3000 kilo yani ordan gitmişti zaten doğum kilosuna gelmiş

Kızlar, bebişleriniz her emmeden ya da mamadan sonra gazını çıkartıyor mu?
Oğlum bazen gaz çıkarmıyor o kadar uğraşmama rağmen, ben de belli bi süre sonra yatağına koyuyorum artık. Özellikle geceleri emzirdikten sonra öyle yarım saat gaz çıkarmasnı beklemek baya bi yorucu oluyor. Sizlerde de aynı sorun var mı merak ettim.

Kızlar kontrole gittik yavrum içimin
Göbeği Bi hafta geçmesine rağmen kanama yaptığından ikinci kez k vitamini aşısı yapıldı
Kanama geçmezse pıhtılaşma ile ilgili araştırma yaparız Dedi
Yavrumun canı çok acıdı bu kez bakmakta çok zorlandım
Kilo be boyunuzda çok şükür iyi
Gaz için de damlasını kullanın Dedi
Günde üç kere
Ben zarar olur diye çok sıkışınca kullanıyordum
Tamamen bitkisel sorun olmaz Dedi
Hala kahvaltı yapmadım açlıktan bayılacağım

Canim ben gittim bugün tekrar bankaya benim ziraat hesabım var direkt oraya yatmış

kilo alımından
ağlamasından
günde 4 kere çiş yapıp yapmamasından.
bildiğim bu kadar

Tam olarak öyle değilde . Mesela son 3-4 gündür bazı geceler memedeyken sanki çekiyo çekiyo gelmiyo kendini sıkıp ağlıyo. Acaba gazdan mı yoksa süt mü gelmiyo anlamıyorm. Memeden çekip elimle sıktığımda süt çıkıyo hep. O yüzden kafam karışık.

Yoksa zaten 4 kere üzrerime işiyo zaten
Kilo alımı bir ayda 1 kg 250 gr. Doktor devam süte dedi. Ben hareketlerinden şüphelendim.

Burdan atsana cnm fotoyu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…