2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

o gazdan oluyo canım.maşallah kilo alımı iyi.
sıkınca süt geliyosa emerken baya geliyodur endişe etme.
bazen ben sıkınca süt gelmiyo ama emerken kızımın ağzında süt oluyo

13. Gün düştü bizim cnm endişe etme. Kilo alımıyla ilgili bir ay dolunca yorum yapar doktorlar sanırım

o gazdan oluyo canım.maşallah kilo alımı iyi.
sıkınca süt geliyosa emerken baya geliyodur endişe etme.
bazen ben sıkınca süt gelmiyo ama emerken kızımın ağzında süt oluyo

Canim benim kızımın da öyle alnında ve gözünün üstünde leke var inşallah gecer

Bende aynı cnm zaten belli oluyo gazı olunca uyumuyo ıkınıyo çırpınıyo. Yoksa ağzı açık fosur fosur uyuyo :) o zaman ellemiyorum koyuyorm yerine. Her zaman gaz çıkarmıyor yani.

Canim ben gittim bugün tekrar bankaya benim ziraat hesabım var direkt oraya yatmış
Ben sabahtan beri yollardayım. Kaç şube dolaştım, kaç sgk yerine gittim. Banka sgk da sgk ise bankada kusur buluyor. Çıldırcam artık alamadım paramı bugün de son gündü zaten

aynı yazı elli kere gidiyo sinir oldum ya.

eastnbull kakamız böyle
inşallah kızmazlar koydum diye

Eki Görüntüle 1869478

Cnm bizimde böyle başından beri hep pütürlü. Endişelenme .

Ayol kim kızacakmış ya. Dert etme böyle şeyleri boşver. Biz babasıyla oğlumuzun kakasını kokluyoruz ekşi ekşi nasıl güzel geliyor. Zaten bu duygular içinde olan biri tepki vermez :)

valla bana miss gibi geliyo kakasının kokusu.
Bugün bezinden çişi taşmış yatağımıza işemiş kızım ama hiç önemsemedim çarşafı değiştiririz biter.onun çişi su zaten mis gibi kuzum. ama sonuçta benim çocuğumun kakasından tiksinen olabilir çok da normal karşılarım yani.
yalnız kusmuğu felaket kokuyo benim kızın öyle böyle değil. kolay kolay da gitmiyo kokusu seninki de öyle mi

Of yaa keşke yapsa. Bugün yine 4. Gün...

Çok canım sıkkın. Sizlerle paylaşmak istedim başka paylaşabileceğim birileri yok çünkü şu şartlarda.
Bebeğim bugün 22 günlük. Annemlerde kalıyoruz yaklaşık iki haftadır. Evim çok yakın annemlere ama çok güneş aldığı için dayanılmaz sıcak oluyor, el kadar bebek bile akşamın 10'unda dahi boncuk boncuk terliyor. Hem de annem sağolsun çok yardımcı oluyor bu ilk zamanlarda. Eşim tabii sesini çıkarmadı ilk günler ama insanlık hali, nereye kadar dayanabilir bir başkası böyle bir duruma. Günler geçtikçe evimizden gitgide daha soğuma yaşayabileceğimizi (ki bazı yapısal sorunlar var evde ve kiracıyız, evden pek memnun değiliz), işte evdeki büyük tv den bile tv izlemeye kadar basit şeyleri özlediğini dile getirdi. İnanılmaz bozuldum. Biliyorum zor ama benim de desteğe ihtiyacım var. Kendisi doğum yaptığımdan bu yana yoğun çalışmak durumunda kaldı mesai arkadaşı da evlendiği için, tam 3 hafta. Anlayamadı bebeğin varlığını. Hem iş koşturmacası, hem 'kendi' evinde olamaması.. Bebekle de çok ilgilenemedi haliyle. Her akşam geç geldiğinden yorgun düştü uyuyakaldı ben de onu yorgun diye elimden geldiğince uyandırmamaya çalıştım.
Asıl meseleye gelirsem.. Az önce bir söz söyledi ve resmen yıkıldım. Bazen kızım var mı yok mu anlayamıyorum, bilmiyorum neden dedi. Koşturmacadan, yorgunluktan olabilir dedi. Kızıma bakamıyorum, sevemiyorum dedi. Haliyle yüzüm düşünce bana kızma beni anlamanı istiyorum sadece dedi. Babalık hislerim daha tam oluşmadı dedi. Eşim dışardan bakıldığında inanılmaz saygılı, beni seven biri olarak bilinir ve benim ailmden herkes dahil ona bayılır. Ama herkesin bir böyle yanı var galiba dayanmak için. Yıkıldım ya. Hani bildiğin ama dile gelmeyen şeyler vardır ve sen duyduğunda mahvolursun ya bu da tam öyle bir şey.
Ne yapmam lazım bilmiyorum. Koşar adım uzaklaştığımı eşimden kaç gündür kendime söyleyemiyordum ama gidişat böyle. İçimi dökmek istedim...

Dün de benim üstüme çiş yaptı öylece emzirdim kuzumu, nolcak annesi o çiş bile güzel kokardır tabii.
Geçen de yazmıştım buraya, gece çiş yapmıştı ve annem onun çişe bulanmış ayaklarını öpmüştü ben seni böyle de çok seviyorum diyerek. Dünyanın en masumları onlar, her şeyleriyle..

Canim bizde ilk mama verdiğiniz de öyleydi aynen

biz reflü yatagı aldık küçük tasınır birsey cogu zaman onda uyuyor .kusma gibi bir problemi olmadı

canım ayda 800 gr-1 kg normal.birde bebek ilk çıkınca ödemi oluyor kilo veriyor onun üstüne almıs kiloyu notmal yani

Geçmiş olsun canım peki soğuk mu yoksa sıcak olani mi seninki

Hamilelik ve ardindan lohusalik gelince hepimiz eslerimizden biraz uzaklastik. Biraz zaman gecince gelen giden azalinca insallah eski halimize doneriz. Yeni bebek dogunca duzen bozuluyo mecburen biraz sabirli olmak lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…