- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
tecrübeli annişler yardım edinnn bebeğimin kakasında susam tanesi gibi parçalar var. ilgilenene özelden foto atabilirim. dün iki kez mama vermem gerekti ondan olabilir diye düşündüm ama mamanın çıktığı kaka baya kötü kokuyo bu kaka normal kokuyor
Bende içimi dökmek istiyorum aslındaBiliyorsunuz kv le oturuyorum evlendiğimden beri kv söylediği sözler yüzünden annem hep çekinerek geldi evime doğumumda gelir diye düşünmüştüm ama hastaneden çıktığımız ilk gece gideyim ben kızım dedi diyemedim hiçbir şey ilk geceden yapayalnız kaldım bebeğimle çok şükür yetmeye çalışıyorum ama yanında olmasını çok isterdim tabi.Şimdi kv ve laflarıyla uğraşıyorum eşimin desteği olmasa inanın dayanamazdım bu kadar yok onun kızı çok güzel bakıyormuş ben bebeğime mama da veriyorum onun kızının nasıl emiyormuş sutum akmış geçen akşam sut mu o oyle üstündeki falan filan Belki ben abartıyorum ama inanın gücüme gidiyor eşine söyleyemiyorum çünkü gidip hemen annesine bağıracak ne yapayım ben kvmin dediği gibi bilerek geldim ama olmuyor dayanamıyorum
Biberonla Can'ım ama bebeğin küçükse vermemeye çalış emzir sürekli basta hata yaptım suan uğraşlarıma rağmen sutum giderek azalmakta malesef kilosunu takma emzir sürekli mama bebeklerde cok gaz yapıyor malesef kıvranıyor sürekli oglum 35 günlükMamayı biberonla mı veriyorsun canım kaşıkla mı
Benimkinin poposunda morluk seklinde izi var canimHerkesin bebeginin lekesinin ayni yerde olmasi cok garip :)
Olmazmış gerçekten çıkıcaz inşallah da eşimin işleri bir yoluna girerse Allahın izniyleCanim allah sabir versin. Ev ustune ev olmaz diye bosuna dememisler. Keske ayri evd cikmayi dusunse esin. Cok takmamaya calis demesi kolay ama napcan
9 gunluğuz dahaBiberonla Can'ım ama bebeğin küçükse vermemeye çalış emzir sürekli basta hata yaptım suan uğraşlarıma rağmen sutum giderek azalmakta malesef kilosunu takma emzir sürekli mama bebeklerde cok gaz yapıyor malesef kıvranıyor sürekli oglum 35 günlük
[
Canim bizim en basindan beri hep susam tanesi gibi. Temizlerkende zorlaniyorun ipe sapa gelmiyorlar :) endise etmeli miydim bilemedim. Bana resmini atabilir misin.
Cevremdeki herkesin cocuklari anneye benziyor ama bi tek benimkiler bana benzemiyor. Bi ezigin alâsı da ben
Kaşıkla vermeye çalış biberonun kolaylığına alışınca seni emmeye burun kıvırıyorlar ben birsey olmaz olmaz diyordum birde hemşireyim düşün ama hata yaptım bebek seni emdikçe uyarıyor sut icin beynini mama verme demiyorum ver ama kasıkla ver aç kalmasın tabiki . Birde stres yapma dudak bükme burdaki gibi hormonlarını baskiliyorsun oda sutu azaltıyor :) herkes birsey söyledi bende ağladım birde ilk bebeğim cok duygusalım bakıp bakıp ağlayasım geliyordu bu benimmi nasıl bakacam diye ne yapacagimi şaşırmıştım halbuki sakin ve huzurlu olursan daha iyi ilerliyor süreç sana tavsiyem hiç sıkma kendini zor ama serin olmaya çalış o senin sen büyüttün içinde ona en iyi sen bakarsın bu en büyuk gerçek kimseyide takmamaya çalış. Annelerini emen bebekler daha güvenli ve sakin oluyor kendilerini en rahat hissettikleri yermiş ben bebeğimi ne Zaman gogusume alsam emer uyuya kalır gülümser her defasında ve ben üzülürüm ona az süt verdiğim icin bu duyguyu yasamanı istemem9 gunluğuz dahaaslında emziriyorum ama doymuyor bebeğim sütüm birden boşalıyor sonra ona yetmiyor sanki birde bir memeyi verirken diyer mememdeki sutte akıp gidiyor uğraşıyorum sürekli dua ediyorum mememi istesin diye vermemeye çalışıyorum biberonla ama sonra açlıktan ağlıyor yavrum oooff ne yapıcam ben bilmiyorum
Uyrasonda bisey cikmadi cnm insallah genetik olarak koca kafalidir birde doguncayanlis olculmus olabilir dediBugun 31.gun 37.5 çıktı 36 cm doğmuştu canim.hic bi fikrim yok kaç cm büyümeli genetik olabilir esin kafası büyükse benzer bence büyük olabilir
43 gunlluk rmzirlikten sonra duruma gore 60 ya da30 cc veriyorum cnmCanim mama kaç cc veriyorsun benim oğlumda hem emiyor hem mama ama cok kararsız kaliyorum
Ya herkeste mi boyle oluyor bende birini verirlen diger mrmeden sut fiskiriyo bosa gidiyo9 gunluğuz dahaaslında emziriyorum ama doymuyor bebeğim sütüm birden boşalıyor sonra ona yetmiyor sanki birde bir memeyi verirken diyer mememdeki sutte akıp gidiyor uğraşıyorum sürekli dua ediyorum mememi istesin diye vermemeye çalışıyorum biberonla ama sonra açlıktan ağlıyor yavrum oooff ne yapıcam ben bilmiyorum
Bende öyle düşündüm o kadar büyüse birden seninde dikkatini çekerdi2ztn sıkma canini kesin yanlış olcukmjstur şu anki ölçüm normal baş cewresiUyrasonda bisey cikmadi cnm insallah genetik olarak koca kafalidir birde doguncayanlis olculmus olabilir dedi
Göğüs yapısından kaynaklanıyormuş o malesefYa herkeste mi boyle oluyor bende birini verirlen diger mrmeden sut fiskiriyo bosa gidiyo
Bu durum çok normal süt oluşumu oluo benim kızım emerken de bide sewerken çok akardi o duygularla da alakali yanı süt olusumuYa herkeste mi boyle oluyor bende birini verirlen diger mrmeden sut fiskiriyo bosa gidiyo
Doktor bana antibiyotik vermisti. 2 gun kullandim bebegim ishal oldu birakmak zorunda kaldimKızlar ya aranızda antibiyotik kullanan var mı . Bana bjr domtor zararı yok dedi başkası ds ilaçtan 2 saat sonra emzirme dedi o arada ki 2 saatlik sütü dok falan demedi ama emzir iç sonra iki saat emzirme dwdi napcak laxim ilacın adı şef 1 g
Benim de oluyor. Hatta bebgimin ustu islaniyor hic farketmiyorum. Parmaginla goğus ucuna bes on saniye bastir canim kesilir hemen.Ya herkeste mi boyle oluyor bende birini verirlen diger mrmeden sut fiskiriyo bosa gidiyo
O zaman vermemek lazım sütüDoktor bana antibiyotik vermisti. 2 gun kullandim bebegim ishal oldu birakmak zorunda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?