2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

bizimki de öyle, süt kakası :)) endişelenme :)

Canim allah sabir versin. Ev ustune ev olmaz diye bosuna dememisler. Keske ayri evd cikmayi dusunse esin. Cok takmamaya calis demesi kolay ama napcan

Mamayı biberonla mı veriyorsun canım kaşıkla mı
Biberonla Can'ım ama bebeğin küçükse vermemeye çalış emzir sürekli basta hata yaptım suan uğraşlarıma rağmen sutum giderek azalmakta malesef kilosunu takma emzir sürekli mama bebeklerde cok gaz yapıyor malesef kıvranıyor sürekli oglum 35 günlük

9 gunluğuz daha aslında emziriyorum ama doymuyor bebeğim sütüm birden boşalıyor sonra ona yetmiyor sanki birde bir memeyi verirken diyer mememdeki sutte akıp gidiyor uğraşıyorum sürekli dua ediyorum mememi istesin diye vermemeye çalışıyorum biberonla ama sonra açlıktan ağlıyor yavrum oooff ne yapıcam ben bilmiyorum

Kaşıkla vermeye çalış biberonun kolaylığına alışınca seni emmeye burun kıvırıyorlar ben birsey olmaz olmaz diyordum birde hemşireyim düşün ama hata yaptım bebek seni emdikçe uyarıyor sut icin beynini mama verme demiyorum ver ama kasıkla ver aç kalmasın tabiki . Birde stres yapma dudak bükme burdaki gibi hormonlarını baskiliyorsun oda sutu azaltıyor :) herkes birsey söyledi bende ağladım birde ilk bebeğim cok duygusalım bakıp bakıp ağlayasım geliyordu bu benimmi nasıl bakacam diye ne yapacagimi şaşırmıştım halbuki sakin ve huzurlu olursan daha iyi ilerliyor süreç sana tavsiyem hiç sıkma kendini zor ama serin olmaya çalış o senin sen büyüttün içinde ona en iyi sen bakarsın bu en büyuk gerçek kimseyide takmamaya çalış. Annelerini emen bebekler daha güvenli ve sakin oluyor kendilerini en rahat hissettikleri yermiş ben bebeğimi ne Zaman gogusume alsam emer uyuya kalır gülümser her defasında ve ben üzülürüm ona az süt verdiğim icin bu duyguyu yasamanı istemem

Bugun 31.gun 37.5 çıktı 36 cm doğmuştu canim.hic bi fikrim yok kaç cm büyümeli genetik olabilir esin kafası büyükse benzer bence büyük olabilir
Uyrasonda bisey cikmadi cnm insallah genetik olarak koca kafalidir birde doguncayanlis olculmus olabilir dedi

Ya herkeste mi boyle oluyor bende birini verirlen diger mrmeden sut fiskiriyo bosa gidiyo

Uyrasonda bisey cikmadi cnm insallah genetik olarak koca kafalidir birde doguncayanlis olculmus olabilir dedi
Bende öyle düşündüm o kadar büyüse birden seninde dikkatini çekerdi2ztn sıkma canini kesin yanlış olcukmjstur şu anki ölçüm normal baş cewresi

Doktor bana antibiyotik vermisti. 2 gun kullandim bebegim ishal oldu birakmak zorunda kaldim

Kızlaaar peki şimdi emzirip emzirip doymadığında kaşıkla mama versem olur mu sutum azalır mı bebeğim memeyi bırakır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…