2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm üzülme, bi kere daha yazmıştım bazen erkeklerde kadınlr gibi lohusa bunalımı yaşayabiliyor. Benim bi arkadaşım karısı hamileyken bebeğin ilk doğduğu günlerde falan karıma söyleme ama hergün Allaha dua ediyorm çocuğumun sevgisini içime versin diye dedi. Baba olmuş biriydi düşün. Şimdi oğlu 3 yaşında ve deli oluyo hergün telefonda konuşuyolar:) ilk günler bunalımı herkeste oluyo. Dünde gece ağladı benim oğlum eşimin çok uykusu vardı. Ben susturamayınca o alır gezdirirdi severdi. Dün gece ilk kez kalktı ve tepki gösterdi. Bozuldum ama hak verdim. Olur yani böyle şeyler. Eve geçip düzenin oturunca herşey yoluna girecek merak etme cnm bnm

Aynı ilacı kullandım kimse öyle bişey demedi. Zaten bitti antibiyotik bişey olduysada artık çok geç. Sen nerden öğrendin bu bilgiyi?

insanbuL yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Benim oglumda tok olsada sürekli aranıyor ellerini emiyor dr da dedi bunun bir refleks olduğunu.üstelik benim goguslerimde taş gibi olmuyor çoğu zaman.ne zaman isterse meme ağzında Allahım evlatlarımızın rizki ni bol bol versin inşallah

Buarada ben de bursadayım canım burda da nem cok ev de çok sıcak mecbur saatlerce açıyorum klimayı
Bildiğim kadarıyla klima havayı kurutursa bebek daha çabuk hasta olur ben adananın neminde bazen açıyorum klimayi kapı açık pencere de 1 karış açık buhar makinası var ama şimdi kullanmıyorum matsiyahoje dediği gibi kışın havanın kuruluğu nda kullanmayı düşünüyorum bende

Aynen bende sezryan göbek beş aylık bende sütüm gider diye yiyorum dışarı çıkmak istemiyorum tipimden dolayı sanki herkes bana bakıyor başka doğum yapan arkadaş çevrem fit ne güzel eşimde öyle düşünüyor mudur acaba diyorum ve bana bakınca sanki kilolarıma bakıyor gibi içerliyorum

Canım kimse alınmaz bence tecrübeni Paylaştin sonuçta ve en doğrusunu dedin

Aminn canim... Buyuk oglum oyleydi benim de. Sutun mu az doymuyor diyen teyzeler yuzunden olduk biz boyle :)

Kızlar bebeğim. 25 günlük bebek arabasınınilk zamanlar pusetli kullanırm diye düşündüm ama bebişimi onda tutamıyorum pusette iki büklüm oluyor siz pusete nasıl yerleştiriyorsunuz

Ben klimayı çalıştırınca odanın kapısını açık bırakıyorum. Zaten mutfakta filan da balkon kapısı hep açık nem oranını dengeler diye düşünüyorum. Öyle de yaapabilirsin
Benim klima salonda ve kapımız sürekli açık bütün evi serinletiyoruz böylece yoksa Antalya sıcağına dayanılmıyor .

Geçmiş olsun canım peki soğuk mu yoksa sıcak olani mi seninki
Sağol canımm, soğuk olanından .

Doğru söylüyorsun canım, aynı hatayı ben de yaptım ama benim sıkınca sütüm gelmiyordu ve oğlum yüzüme saldırıyordu . Doktorumuz doyma hissinin tam olarak gelişmediğini söyledi ne versen yiyecek durumda açlıktan degil dedi.

Ah insanbuL cum süt konusunda çok hassasim büyük oglumda kayinvalide söyleye söyleye bitirdi sütümü,bu çocuk aç doymuyor,çok zayıf, sutun yok diye 8. Ay artık dayanamadım üzüntüden olan sütümde gitti,hiç kimse anlamadı beni.
Bunda yine söylüyor kv ama bu sefer takmiyorum bol bol dua ediyorum inşallah uzun süre emzirebilirim oğlumu diye...

İlk aşımız oldu inşallah ateş olmaz ya
Tv de bir uzman ilk 3 ay bebeklerin ateşi çıkmaz çünkü bağışıklık sistemi hastalıklara ateşle karşılık verecek kadar gelişmemiştir dedi ama ben de hep duyuyorum aşı ateş yapıyor diye. İnşallah ateşlenmez bebişin.
Benim kopyami dogursam esimin ailesine gore esime benzer o cocuk :)
Bu arada seven ciftler birbirine benzer derler :)
Her aile aynı ya Bizimkisi uzun süre bir arada kalmaktan sanırım 1.5 yıllık evliyiz 10 yıldır birlikteyiz

Ayy bilmem mi insanın içi gidiyo. Gaz ilacı veriyormusun? Biz sab simplex kullanıyoruz. Verdikten sonra kaka yapıyo. İnşallah denememişsindir ve işe yarar.

Canım emzirirken yada biberon veriyorsn beslerken bebeğinizi dik tutarak beslerseniz gaz üstte kalırmış ve kolay çıkarmış hakikaten öyle ben öyle yaptığım zaman iki dakika sonra gark sesi geliyo hafif bi kımıldamaya tavsiye ederim

Ayy bilmem mi insanın içi gidiyo. Gaz ilacı veriyormusun? Biz sab simplex kullanıyoruz. Verdikten sonra kaka yapıyo. İnşallah denememişsindir ve işe yarar.

Gunde 2 kere 5er damla sab simplex ve 2 defa 2 cay kasigi nurse harveys kullaniyorum ama dogru mu kullaniyorum acikcasi bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…