2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben samimiyetimle soyluyorum lohusalikta oyle abartiyoruz ki her seyi. Bizim evde de her gun boyle seylerden konu uzuyor benim yuzumden. Yok niye bana nasilsin diye sormadin,yok yemekte telefonunla ilgilendin,vs :) bu sebeplerden buyuk kararlar alma sakina canim ya da esinden uzaklasitigina inandirma kendini. Bunlar gelip gecici duygular.

Benim oğlumu benim arkadaşlarım bana eşimin arkadaşları eşime benzetiyor. Aslında herkes eşimle beni de benzetir akraba filan da değiliz ama. Evde hep bir atışma bana benziyor diye eşimle birbirimize giriyoruz
Benim kopyami dogursam esimin ailesine gore esime benzer o cocuk :)
Bu arada seven ciftler birbirine benzer derler :)

Genelde bi taraf renkli goz olunca cocuk ona cekmiyo nedense:)
Benim de bebisimin gozu renkli gibi duruyo suan. Esim yesil bn kahverengi gozluyum. Bebegimizinki bu 2 renk arasinda kalmis gibi :)
Aynen bizim kide kahverengi yesil arasi bakalim ne olacak

Ben sabahtan beri yollardayım. Kaç şube dolaştım, kaç sgk yerine gittim. Banka sgk da sgk ise bankada kusur buluyor. Çıldırcam artık alamadım paramı bugün de son gündü zaten
Ben de bgn cektim senin ki niye sorun olmus ki

Kizlar bebeklerinizin kafa olcumlerinde kac cm buyuyo gecen hafta doktorcfaxls buyumus diye bizi korkuttmustu bu gun gittik kafa utrasonu istedi beyin sivisina bakildivtemiz cikti bin sukur boyu kilosu gibi kafa olcumude cok onemliymis olk 33 tu 43. Gun 39 cm cikti

Bugun 31.gun 37.5 çıktı 36 cm doğmuştu canim.hic bi fikrim yok kaç cm büyümeli genetik olabilir esin kafası büyükse benzer bence büyük olabilir

Kızlar ya aranızda antibiyotik kullanan var mı . Bana bjr domtor zararı yok dedi başkası ds ilaçtan 2 saat sonra emzirme dedi o arada ki 2 saatlik sütü dok falan demedi ama emzir iç sonra iki saat emzirme dwdi napcak laxim ilacın adı şef 1 g

Evinizde durmak için bir çözüm bulsanız canım bence üçünüz birlikte kalınca bir şeyleri anlar eşin...Çok berbat birşey miş bu lohusaliık gerçekten bende eşimin her hareketinden bi şey çıkarmaya çalışıyorum inşallah bu günlerde geçecek

Canim mama kaç cc veriyorsun benim oğlumda hem emiyor hem mama ama cok kararsız kaliyorum

Bende içimi dökmek istiyorum aslında Biliyorsunuz kv le oturuyorum evlendiğimden beri kv söylediği sözler yüzünden annem hep çekinerek geldi evime doğumumda gelir diye düşünmüştüm ama hastaneden çıktığımız ilk gece gideyim ben kızım dedi diyemedim hiçbir şey ilk geceden yapayalnız kaldım bebeğimle çok şükür yetmeye çalışıyorum ama yanında olmasını çok isterdim tabi.Şimdi kv ve laflarıyla uğraşıyorum eşimin desteği olmasa inanın dayanamazdım bu kadar yok onun kızı çok güzel bakıyormuş ben bebeğime mama da veriyorum onun kızının nasıl emiyormuş sutum akmış geçen akşam sut mu o oyle üstündeki falan filan Belki ben abartıyorum ama inanın gücüme gidiyor eşine söyleyemiyorum çünkü gidip hemen annesine bağıracak ne yapayım ben kvmin dediği gibi bilerek geldim ama olmuyor dayanamıyorum

bende 1.5 ay sonra başlıyorum regl olmaya. bakalım bu sefer ne olacak.
normal diye düşünüyorum, sütün nasıl ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…