2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bende eşim hakkında aynı şeyi düşünüyorum hayatında telefonun ekran fotosundan başka birşey değişmedi
Onlarda babalık duygusunun oturması zaman alıyo.. bir de bende de annem ve kız kardeşim kalıyor 2 aya yakındır.. Bu da etkili oluyor demek seni okuyunca farkettim. Evine geçince farklı olur sanırım

Ya herkeste mi boyle oluyor bende birini verirlen diger mrmeden sut fiskiriyo bosa gidiyo
Kızlar meme ucunuza batırıp dairesel hareket yapın boşalmasın yazık sütünüze..

Kızlaaar peki şimdi emzirip emzirip doymadığında kaşıkla mama versem olur mu sutum azalır mı bebeğim memeyi bırakır mı
Canim emince doymadigina emin olabiliyor musun. Yani herkes bi mama veriyor. Bence bi cogumuzda agliyor araniyor doymuyor diye annelik endişeleri sebep oluyor buna. Bence cogumuzun bebeginin doyduguna cok emin olabilirim. Aranir bazisi doydugunu bilmez,aranir anne kokusu ister,aranir uykuya memede dalmak ister,aranir da aranir bi cok ihtiyacini meme de cozumlemek ister bebekler. Aglar hep acliktan degildir sebebi. Mama yedi uyudu mantigina da cok guvenmemek llazim. Mama mideyi sisirir bebek ağirlasir uyur. Yani bebegi iyi takip edin arkadaslarim. Goğsumden süt akiyor deyip mama verenleriniz var. Azaltmayin sutlerinizi mama verip kurbaniniz olayim. Memeler tas gibi olunca sutum var sonuk olunca yok demeyin. Benim de cogu zaman sönük ama oglum emiyor bakiyoum sut geliyor.. Cihanda da aynisi olurdu. Gaz sancisini ac mi acabaya yorup mama vermeye kalkistim tepkilerden dolayi. Halbuki bebegi anlayamadigimdan kaynaklaniyordu bu.
Nolur yanlis anlamayin uzunca yazdim ama sebepsiz mamaya alistirip stunuzun azalmasina kayitsiz kalamiyorum.

@karpuz_suyu canim insallah esinin isleri cok yolunda gider bebeginizin kismetine booool para kazanir ve evinizi ayirirsiniz.
Ve o esin ne sansli bi adam ki onu boyle seven bi kadinla evli cogumuz boyle biseyi kabul etmezdi herhalde. Kv eline dusmeyeceksin bacım. Ayri otursan sana dertlenir ayni evde otursan zehir eder memnun olani yok uzulme sen lutfen.

geçmiş olsun, gaz damlası için önerebileceğim tek şey düzenli kullanman. yoksa hiiiç işe yaramıyor maalesef devamlılık istiyor :))

aynı sıkıntı bende de var. dün gece 11:30 dan bugün saat 14:30 a kadar ekin hiç gaz çıkartmadı. dediğin gibi gece çok zor oluyor beklemek :)

Çok doğru bi yazı bunu sen yazmassan ben yazicaktim düsunüodum valla ağzına sağlık...

benim eşim de kızım uyurken ses yapardı sessiz ol deyince unuttum derdi. insam çocuğunun olduğunu unutur mu? ben de bu lafı unutamıyorum ama sonra olan bize olutor biz üzülüyorum. düşünmemeye çalış bunları

insanbuL Katiliyorum arkadasim.
Bende yanlis anlasilirim diye yazmaya cok cekindim.

Bizim cocuk doktorumuz dedi ki bebegin emdikten sonra araniyosa ac oldugu anlamina gelmez.bircok anne bebegim doymadi mama vereyim diyip mama veriyolar.cok yanlis sakin yapma dedi.

Burda kilit nokta su bebegin kilo alimi.eger bebeginiz kilo aliyosa demekki doyuyo.aranma bebeklerde refleksmis.her sikintilarindada huzur bulmak isterler.huzur bulduklari tek yerde tabiki annelerinin memisleri :)

Sakin yanlis anlamayin yani guzel anneler.inanin bende yasadim gercekten sutumun az oldugu donemde oldu.ama bebegim zar zor memeyi tuttugu donemde mama vermek istemedim saatlerce tuttum gogsumde ve kendi kendime dedimki suanda yorgunum ve dinlenemedim.zor donemlerden geciyorum o yuzden sutum az.(sagdigimda 10 cc cikmisti ordan biliyorum az oldugunu)benimde cok sutum olacak dedim ve gercektende hayal ettim goguslerimin dolup tastiginicok inandim yani.sizde inanin oldumu?

Eger kilo kaybi varsa ve doktorunuzda mama verin diyosa tabikide verin bebek ac mi kalsin.mama kotu birsey degil sonucta.ama sutunuz varken neden azalsin ki :)

Yok yani bebeği çocuğu olan o duyguyu bilen bebek kakasına iğrenerek değil sevgiyle bakar o anlamda yazmıştım.

Cnm çok şükür bugüne kadar 3 kere kustu. Biri benim yüzümden sağdığım sürü soğuk verdim sanırım sarı sarı 2-3 su bardağı kdar kustu resmen. Diğer ikisi kusmamıydı yoksa ağzında biriktiği sütümü geri attı anlamadım :) o yüzden bişey diyemeyeceğim.

Oo çarşaf çiş bişeymi benim eşimin üstüne kaka yaptı bildiğim yapmasını izledik gülmekten katıldık :) dakiklarca hemde . Kurban olurlar kakasına çişine kusmuğuna.

ays_drchem canim hic uzulme sanirim her erkekte oluyor bu enim esim ilk gun ise gitti aksam bana dediki kizim oldugunubgun icinde bikackere unuttum telefona bakinca hatirlayip tekrar sevindim hep dedi. Insan unuturmu ama yapilari oyle bende balikesirdeyim annemde evim istanbulda 22 sinde iki ayimiz bitecek iki gun once esim ay cok ozledim deyip birgunlugune geldi istem kacip dusun benden cok ilgilendi altini degistirdi gazini aldi kizi yikamayi bile
O yapti insallah seninkide zamanla boyle olur ama sakin canini sikip ona yansitma eger bu durum ilerlerse alir karsina konusursun.

idilduam kizlar mecbur kalanlari tenzih ediyorum tabi. Ama goguslerimden sutler akiyor deyip mama verme durumunu anlayamadigim icin yazmak istedim. Kendi bebegim kadar burdaki herkesin bebegine hassasim her konuda inanin bana. O yuzden kizan olursa da affetsin ben tutamadim kendimi :)
S sssn canim en iyi takip dr ile kilo takibi cok dogru yazmissin

Cnm sakın uyarma tembellik yaparmış dr um uyardı. Olağan düzeni bozmayın dedi. Zordur ama dimi biz daha hiç yaşamadık inşallahta yaşamayız.

Ikınıp sıkınmadıkça dert etmiyorum aslında canım 3 gündür kaka yapmaaa da gayet sakindi ama bugün kaç kere acıyla ağladı. Uğraştı durdu ama bir türlü yapamadı onu öyle görünce oturup benim de ağlayasım geliyor. Elinden birşey gelmemesi çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…