- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Allah yardımcın olsun. Benim de kayınvalide çocuğu emzir diye tutturuyordu (başlarda sütüm yoktu çocukta memeyi tutmak istemediğinden çok ağlıordu emzirmeye uğraşırken) ağlayınca da gelip alıyordu çocuğu onun yüzünden geç tuttu oğlum memeyi. Zaten yardıma değil çocuğu görmeye gelmiş resmen 4. gün gitti (şükür). Benim ailemde izinler iptal olunca 5. gün gittiler öyle tek kaldık oğluşumla ilk bebek bende tecrübesizim. Yani anlıyacağın olsalar dert olmasalar dert.Olmazmış gerçekten çıkıcaz inşallah da eşimin işleri bir yoluna girerse Allahın izniyle
Bnmki de ondan. Ben bi de kaucuk emzik denicem :)Acaba başka emzikmi alsam wee damaklı benim emzik
Belki emziklerimiz hatalı bende avent soothie düşündüm nasıl olur acabaBnmki de ondan. Ben bi de kaucuk emzik denicem :)
Gunde 2 kere 5er damla sab simplex ve 2 defa 2 cay kasigi nurse harveys kullaniyorum ama dogru mu kullaniyorum acikcasi bilmiyorum..
Dün dr a gittik günde 24 damlaya kadar verebilirsin dedi sab simplexi. İstersen gaz sancısı geldiğinde istersen gelmeden 5-6 saatte bir 5 damla verebilirsin ben öyle yapıyorum. 2 emzirmede bi uyumadan emziğe damlatıyorum 5 damla emzik tutmuyo normalde ama yalana yalana uyuyo bakıyorum uykuda yapmış gazını kakasını.
Şurubu kes hangisinin işe yaradığını tespit et. Artık deneye deneye. Bide biogia mı neydi onu verdi dr günde bir kez 5 damla ama ben kullanmıyorum
Kizlarrr acil yardim az once tuvalete girdim yanmayla beraber sanki kan gibi bise geldi adetmi olmaya basliyoruz bu neki korktum kani gorunce ader olmiyoduk ne guzel ya acaba ne ki bu simdi
Valla ben kirkim ciktiktan 1 hafta sonra adet oldumya da yanma oldu dedigin icin enfeksiyon olmus olabilecegi aklima geldi..
Çıldırmak ğzereyim kızım sabahtan beri uyumuyor sürekli kucağımda olmak istiyor neden anlamıyorum
Nedenki böyle bende bırakınca ağlıyor uyanıyor çok yorgunumBenimkide bi haftadir oyle artik gunduzleri tilki uykusunda sanki kucakta uyuyor yatirinca uyaniyor canim
Aa emzik olayini ben de deneyeyim guzel fikir :) tamam canim bir de senin dedigin sekilde deneyeyim insallah sagolasin...
15 günlükken düştü bizim göbek genelde kilosuna % 10 u zayuflarmis seninki kilo almış kilo almış olması iyi zaten canım takma kafanaSelam anneler bu gün 9 günlük olduk göbeği daha düşmedi normalmi sizinki kaçıncı gününde düştü bide tam bir haftalikken sağlık ocağında 200 grm almış dedi doktora gittik ordada 140 dedi hangisi doğru bilmiyorum bi haftada ne kadar alması gerekiyor
15 günlükken düştü bizim göbek genelde kilosuna % 10 u zayuflarmis seninki kilo almış kilo almış olması iyi zaten canım takma kafanaSelam anneler bu gün 9 günlük olduk göbeği daha düşmedi normalmi sizinki kaçıncı gününde düştü bide tam bir haftalikken sağlık ocağında 200 grm almış dedi doktora gittik ordada 140 dedi hangisi doğru bilmiyorum bi haftada ne kadar alması gerekiyor
Canim ill zamanlar kayiyolar biraz :) ben penye battaniyeyi katlayarak destek yaptim.emniyet kilidini baglayacagim sekilde.buna cok dikkat etKızlar bebeğim. 25 günlük bebek arabasınınilk zamanlar pusetli kullanırm diye düşündüm ama bebişimi onda tutamıyorum pusette iki büklüm oluyor siz pusete nasıl yerleştiriyorsunuz
biz kaldırdık o anakucağını. yavrum zor nefes alıyo içinde. hastaneye gittik onunla. kandaki oksijen sınırın altında çıktı. düz yatırdık düzeldi biz de kaldırdık gözümüz görmesin dedikKızlar bebeğim. 25 günlük bebek arabasınınilk zamanlar pusetli kullanırm diye düşündüm ama bebişimi onda tutamıyorum pusette iki büklüm oluyor siz pusete nasıl yerleştiriyorsunuz
Merak Etme cok normal. Sindirilemeyen yaglar oyle parçacık seklinde atiliyo dışarı. Benim bebegimin kakasi da aynı böyletecrübeli annişler yardım edinnn bebeğimin kakasında susam tanesi gibi parçalar var. ilgilenene özelden foto atabilirim. dün iki kez mama vermem gerekti ondan olabilir diye düşündüm ama mamanın çıktığı kaka baya kötü kokuyo bu kaka normal kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?