- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
bekleme isini hic duymadim.alt kisma alinip orda cozduruluyor.sonra da ilitilip veriliyorPeki canım 8 saat beklemeye gerek yok yani
Canım benim oyle güç verdin ki bana çok ama çok teşekkür ederim...bugün biraz alıyor gibi gece ne vardı mememde anlamadımpes etmek yok
Teşekkürler canım :)bekleme isini hic duymadim.alt kisma alinip orda cozduruluyor.sonra da ilitilip veriliyor
Onu deneyeyim canım teşekkür ederimLittlestar kasikla da mama vermekte zorlanabilirsin.eczaneden 20lik siringalardan temin edip kullanabilirsin.senin bebegin biraz kucuk su an.biberondan memeye gecisi saglayamayabilir.benim kizim da bir sure sadece biberon aldi meme emmedi.simdi biberon emzik ve meme uclusunu iyi idare ediyor
Belli tarihleri var zaten ayin 9-13 arası çekebiliyorsunuz, çekmezseniz de pasife düşüyor sonra uğraşırsınız. Ben de bugün çektim, hem 122 tl yi hem de 2400 lira yatmis
Kizlar emzige alistirdikdan sonra memeyi reddeden bebisler oldu mu? Sirf o yuzden emzik vermek istemiyorjm ama versem ikimizde rahat edicez gibi
Canım yaa uzun zamandır yazacaktım bu konuda arada kaynadı hep, 2.çocuğum benim, hep uzun süre 20dk emzirenlere şaşırıyorum benimkiler en fazla 10dk emiyor daha sonrasında ısrar edersem çıkarıyor. Bence her bebek farklı, 1 ayı doldurdu 1.150gr almış, doymuyor olsaydı kilo almazdı
Ya bende anlamadım nasıl kullanıyor insanlarbiz kaldırdık o anakucağını. yavrum zor nefes alıyo içinde. hastaneye gittik onunla. kandaki oksijen sınırın altında çıktı. düz yatırdık düzeldi biz de kaldırdık gözümüz görmesin dedik
Bende asla giremem eski kıyafetlerim 38 bedendi şu an 44 bedenim ayaklarım benimde şiş ve sadece 10 kg gitti basenler bi hayli var gören senin göbek kalır gitmez istesende eskisi gibi olamazsın diyor bir de eşimin yanında deniyor bilmem kim hiç almamış vs deniyor ister istemez bozuluyorumÖyle düşünme canım benim esin sonuçta biliyo doğum yaptığını ki daha yeni doğum yaptık pat diye ne varsa gitmiyo işte ben de çevreden biraz cekiniyodum ilk zamanlar 9 aylık gibiydim ayaklar bacaklar şişti ayakkabı giyiyodum ama bilgim görünüyordu millet yazık bi hastalığı mi var diye soruyordu hastanelerde anneme çok üzülüyodum şükür şişlikler indi bacaklarımin da 71kiloda çakıl kaldım :/ hala eski pantalonlarima giremiyorum hamile pantolonu giymeye bıktım :/ elbise giysem göbek çok belli oluyo öf inşAllah hepimiz eski kilolarimiza döneriz en kisa zamanda :/ bu arada ben rezene çayı aldirdim eşime onu içiyorum ama o da kolay zayıflatmaz beni çünkü sütü m az saat akşam 10da falan yemek yiyorum zorla
Canım alıştı deme hemen alışır hemen unutur bebekler benimki 26 günlük oldu hala bocalıyor meme tutarken ağlıyor üç dört dakkamızı hala tutma olayı alıyor.. Benim ilk günlerdede kv aldı hep tutturamadım... Ağlıyor dedi eni sonu tutar vs dedi baktım olmuyor ağlasa da tutturdumvazgeçme çok sabır gerektiriyor ben günlerce uğraştım terden isilik oldum belim tutuldu ama değdi hala yetmiyor mama takviyesi yapıyorumKızlaar ne olur akıl verin bana 9 günlük bebeğim biberona alıştı galiba...Halbuki gumde bir kere mama veriyordum doktoru dediği için. Dun gece saatlerce mücadele ettim almadı mememi bende sağıp vermek zorunda kaldım oyle doydu yavrum.Hamileyken tek hayal ettiğim şey onu emzirmekti emzirme kampı yapsam sizce faydası olur mu lütfen bir şey söyleyin
Aynı bende öyle işte her yerim kabardıCanım alıştı deme hemen alışır hemen unutur bebekler benimki 26 günlük oldu hala bocalıyor meme tutarken ağlıyor üç dört dakkamızı hala tutma olayı alıyor.. Benim ilk günlerdede kv aldı hep tutturamadım... Ağlıyor dedi eni sonu tutar vs dedi baktım olmuyor ağlasa da tutturdumvazgeçme çok sabır gerektiriyor ben günlerce uğraştım terden isilik oldum belim tutuldu ama değdi hala yetmiyor mama takviyesi yapıyorum
Ah o mememi kavradığında ettiğim şükürleri duaları bir duysan ama bir dakika sonra bırakıyorBenim oğlum nerdeyse 2 aylık oldu hala ilk tutma anında birkaç saniye savaş yapıyoruzama pes etmiyorum en sonunda huzurla emiyor. İşte o an şampiyon gibi hissediyorum
Sen o gücü benden değil annelikten aldın zaten. Ben anne olduğumdan beri kendimi süper kahraman gibi hissediyorum meselainşallah sen de birgün tecrübeli bir anne olacaksin ve senin gibi taze annelere tecrubelerini paylasacaksin.
Bir de sadece emzirme konusu değil, genel olarak hatasiz bir anne olacagim fikrini unut. Her aile ilk çocuğunda bilmeden bir sürü hata yapar. Biz de mükemmel anne olmaya uğraşırken eminim ki hatalar yapacağız. Ben şimdiden oğlumdan özür diliyorum. O bana anneliği öğretecek, ben de deneye yanıla iyi bir anne olacağım inşallah :)
Ya bnmki hamur gibi yığılıyor hiç oturamaz daha küçük yatsa da olmaz napsam bilemedim
canım ne zaman doğum yaptın? ve 2400tl ne için yattı bilgi verebilir misin?
Canim bepanthol cilt bakım kremini kullandim ogullarimin ikisinde de. Nasil yaralarinin durumu?insanbuL Can'ım meme için bepanthen in krem mi yoksa merhem olanını mı kullanıyorsun?
esin niye soyleniyor ki canim. Hem doyurduktan sonra sagmissin. Sonrasinda birikecek yine süt. Stres yapma lutfen.kızlar bebeğimi doyurduktan sonra artan sütümü sağmaya başladım iki gündür. yapmaz olaydım...
bi kere 60 cc bir kere 30 cc süt çıktı. bu ne yaeşim de söylenip duruyo az diye
canım şu silikon meme başlıklarından alsana. Bennde meme ucum hiç yok. İlk 3 gun bebeğime mama vermk zorunda kaldım hatta açlıktan sarılık oldu bebeğim. Hastaneye yatınca hemşireler onerdi hemn aldım ve ogun bugundr bebeğimi emziriyorum çok şukurAh o mememi kavradığında ettiğim şükürleri duaları bir duysan ama bir dakika sonra bırakıyorbaşarıcam inşallah bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?