2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım benim oyle güç verdin ki bana çok ama çok teşekkür ederim...bugün biraz alıyor gibi gece ne vardı mememde anlamadım pes etmek yok

Benim oğlum nerdeyse 2 aylık oldu hala ilk tutma anında birkaç saniye savaş yapıyoruz ama pes etmiyorum en sonunda huzurla emiyor. İşte o an şampiyon gibi hissediyorum

Sen o gücü benden değil annelikten aldın zaten. Ben anne olduğumdan beri kendimi süper kahraman gibi hissediyorum mesela inşallah sen de birgün tecrübeli bir anne olacaksin ve senin gibi taze annelere tecrubelerini paylasacaksin.

Bir de sadece emzirme konusu değil, genel olarak hatasiz bir anne olacagim fikrini unut. Her aile ilk çocuğunda bilmeden bir sürü hata yapar. Biz de mükemmel anne olmaya uğraşırken eminim ki hatalar yapacağız. Ben şimdiden oğlumdan özür diliyorum. O bana anneliği öğretecek, ben de deneye yanıla iyi bir anne olacağım inşallah :)

Onu deneyeyim canım teşekkür ederim

Belli tarihleri var zaten ayin 9-13 arası çekebiliyorsunuz, çekmezseniz de pasife düşüyor sonra uğraşırsınız. Ben de bugün çektim, hem 122 tl yi hem de 2400 lira yatmis

canım ne zaman doğum yaptın? ve 2400tl ne için yattı bilgi verebilir misin?

Kizlar emzige alistirdikdan sonra memeyi reddeden bebisler oldu mu? Sirf o yuzden emzik vermek istemiyorjm ama versem ikimizde rahat edicez gibi

canım hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım daha odaya gelir gelmez emziği verdik biz, meme reddi olmadı. Yine aynı şekilde ilk 3 hafta emme refleksi çok azdı bu yüzden çok rahat ettik emmesini kuvvetlendirdi. Şuan gün içinde sadece uyumasına yakın veriyorum o şekilde dalıyor uykuya sonra atıyor zaten ağzından

benimki de aynı, 10 dak memede kalıyor keyfi o da... Doktor da, sağlık ocağındaki ebe 10-15 dak yeterli zaten sonra keyife giriyor dedi. Ben hiçbir şey için zorlamıyorum bazen 5 dakika emip bırakıyor

Ya bende anlamadım nasıl kullanıyor insanlar

Bende asla giremem eski kıyafetlerim 38 bedendi şu an 44 bedenim ayaklarım benimde şiş ve sadece 10 kg gitti basenler bi hayli var gören senin göbek kalır gitmez istesende eskisi gibi olamazsın diyor bir de eşimin yanında deniyor bilmem kim hiç almamış vs deniyor ister istemez bozuluyorum

Canım alıştı deme hemen alışır hemen unutur bebekler benimki 26 günlük oldu hala bocalıyor meme tutarken ağlıyor üç dört dakkamızı hala tutma olayı alıyor.. Benim ilk günlerdede kv aldı hep tutturamadım... Ağlıyor dedi eni sonu tutar vs dedi baktım olmuyor ağlasa da tutturdumvazgeçme çok sabır gerektiriyor ben günlerce uğraştım terden isilik oldum belim tutuldu ama değdi hala yetmiyor mama takviyesi yapıyorum

Aynı bende öyle işte her yerim kabardı benim hatam birazda sabırsız olmamdan sanırım dayanamıyorum ağlayınca

Ah o mememi kavradığında ettiğim şükürleri duaları bir duysan ama bir dakika sonra bırakıyor başarıcam inşallah bende

canım ne zaman doğum yaptın? ve 2400tl ne için yattı bilgi verebilir misin?

Ben 34. Haftada doğum iznine ayrilmistim, 18 Temmuzda doğum yaptım. Doğum öncesi izin param 2400 lira olan. Benim işyerim maaşımı yatırmaya devam ediyor. Ben de bu parayı şirkete teslim ediyorum.

kızlar bebeğimi doyurduktan sonra artan sütümü sağmaya başladım iki gündür. yapmaz olaydım...
bi kere 60 cc bir kere 30 cc süt çıktı. bu ne ya eşim de söylenip duruyo az diye

kızlar bebeğimi doyurduktan sonra artan sütümü sağmaya başladım iki gündür. yapmaz olaydım...
bi kere 60 cc bir kere 30 cc süt çıktı. bu ne ya eşim de söylenip duruyo az diye
esin niye soyleniyor ki canim. Hem doyurduktan sonra sagmissin. Sonrasinda birikecek yine süt. Stres yapma lutfen.

Ah o mememi kavradığında ettiğim şükürleri duaları bir duysan ama bir dakika sonra bırakıyor başarıcam inşallah bende
canım şu silikon meme başlıklarından alsana. Bennde meme ucum hiç yok. İlk 3 gun bebeğime mama vermk zorunda kaldım hatta açlıktan sarılık oldu bebeğim. Hastaneye yatınca hemşireler onerdi hemn aldım ve ogun bugundr bebeğimi emziriyorum çok şukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…