2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hemen deneyeyim canım işe yararsa öyle mutlu olurum ki isterse 70 lira olsun
inşllh işe yarar canım ya. Mamaya çok karşıyım bn. İlk 3 gun mecburen mama verdim içim sızlaya sızlaya. Sonra şukur ki bu başlık sayesinde hiç gerek kalmadı.. 25 gunden sonra dun mecburen dışarı çıktım evde kaldı bebeğim. Çok acıkınca babasına mama ver dedim. İnanır mısın eve gelince bebeğimin tum mamayı kustuğunu gordum. Anne sutune alışınca mamayı kabul etmio artık.

ama eskiler hep derki goğsu sağmak sutu bitirir. Bnce o durumla karşılaşmadan sağmak gereksiz.
1 ay boyunca sagdim.sutum bitmedi aksine artti.cunku kanal bosaldikca vucut uretime devam ediyor.calisan anneler olarak her ihtimale karsi stok olusturmak durumundayiz.o anki sartlarda sut sagimi yapamayacagimuz zamanlar olabilir

kızlar bebeğimi doyurduktan sonra artan sütümü sağmaya başladım iki gündür. yapmaz olaydım...
bi kere 60 cc bir kere 30 cc süt çıktı. bu ne ya eşim de söylenip duruyo az diye
Canim benim bak kendin soyluyosun doyurduktan sonra sagmissin.kac ciktiginin ne onemi varki? Doyurduktan sonra sagdigin sut kardir sadece boyle dusun

1 ay boyunca sagdim.sutum bitmedi aksine artti.cunku kanal bosaldikca vucut uretime devam ediyor.calisan anneler olarak her ihtimale karsi stok olusturmak durumundayiz.o anki sartlarda sut sagimi yapamayacagimuz zamanlar olabilir
çalışan anneler için tabiki guzel de ben çalışmıyorum bu durumda ihtiyaç yoktur heralde dimi.

Kizlar bebegim 26 gunluk emerken yoruluyor 5_6 kere cekip dinlenip tekrar basliyor bu normal mi araliksiz emmiyor dakikalarca

Kizlar bebegim 26 gunluk emerken yoruluyor 5_6 kere cekip dinlenip tekrar basliyor bu normal mi araliksiz emmiyor dakikalarca
Bebeklerin emerken yorulmasi cok normal ama genelde meme agzindayken dinlenirler. Eger cekip dinleniyorsa ilk muayenede dil bagini dr a kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Eger temizlenmezse krem zararli canim. Bana eczaci teyzem kremi onerip emzirmeden once ya gogsumu yikamami ya da bezi islatip iyice silmemi soylemisti ben de hangisi o an uygunsa onu yapiyordum. Karbonatli su daha iyi temizler tabi.
Aynen gec iyilesmesinin tek sebebi yaranin kuruyamamasi Deniz paşa memeci cıktı

Bu guzel gunlerimizde annemle esimin tartismasina tanik olmak ne kadar aciymis sanki ben degil onlar lohusa.. Oyle mutsuzum ki.. Korkuyorum bebegim etkilencek diye ama kendime engel olamiyorum.. Buraya yazip icimi dokesim geldi sadece..
Lutfen uzulme canim. Olmasaymis iyiymis ama insallah duzelir. Annenle konus biraz alttan alsin esini senin hatrina
Cunku esler annemiz kadar fedakar olamiyor.

Meme ucum olsa da mı onu kullanayım canımm
Benim de göğüs ucum yoktu. Bir de üstüne iri görüşlerim var 2 negatiflik bir aradaydi yani. Taburcu olurken ebe silikon uçlardan aldirdi deneme amaçlı wee ninkini aldım. Ben beneceremedim onu tam yapışmıyor. Kullanamadıkzaten .. Ama sana bir önerim olacak. Bebeğin karnı doymaya yakın göğsünü ver . Ben inat ettim tutturdum sonra zaten göğüs ucu oluştu. Ne kadar emzirirsen uc o kadar çabuk çıkar.

Tamam canım çok teşekkür ederim. Eşime aldırayım bugün bir de onu deneyeyim elinden gelse 7/24 memede kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…