- 14 Kasım 2015
- 882
- 819
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Evet kesinlikle al. Tutarsa ne mutlu sanaKızlar çok kararsızım emzik konusunda almalı mıyım
ama eskiler hep derki goğsu sağmak sutu bitirir. Bnce o durumla karşılaşmadan sağmak gereksiz.Calisanlar sagiyolar genelde. Bi de bazen gogus cok sut dolunca mastit olma ihtimaline karsi sagmak gerekiyo
inşllh işe yarar canım ya. Mamaya çok karşıyım bn. İlk 3 gun mecburen mama verdim içim sızlaya sızlaya. Sonra şukur ki bu başlık sayesinde hiç gerek kalmadı.. 25 gunden sonra dun mecburen dışarı çıktım evde kaldı bebeğim. Çok acıkınca babasına mama ver dedim. İnanır mısın eve gelince bebeğimin tum mamayı kustuğunu gordum. Anne sutune alışınca mamayı kabul etmio artık.Hemen deneyeyim canım işe yararsa öyle mutlu olurum ki isterse 70 lira olsun
valla bende kullanmk istemesemde aldım. Çunku bazen surekli memede kalmk istio oğlum. O durumda emzikle uyutup ağzından çıkarıorum tekrar. Çok sık kullanmıyorum bndeKızlar çok kararsızım emzik konusunda almalı mıyım
1 ay boyunca sagdim.sutum bitmedi aksine artti.cunku kanal bosaldikca vucut uretime devam ediyor.calisan anneler olarak her ihtimale karsi stok olusturmak durumundayiz.o anki sartlarda sut sagimi yapamayacagimuz zamanlar olabilirama eskiler hep derki goğsu sağmak sutu bitirir. Bnce o durumla karşılaşmadan sağmak gereksiz.
Canim benim bak kendin soyluyosun doyurduktan sonra sagmissin.kac ciktiginin ne onemi varki? Doyurduktan sonra sagdigin sut kardir sadece boyle dusunkızlar bebeğimi doyurduktan sonra artan sütümü sağmaya başladım iki gündür. yapmaz olaydım...
bi kere 60 cc bir kere 30 cc süt çıktı. bu ne yaeşim de söylenip duruyo az diye
çalışan anneler için tabiki guzel de ben çalışmıyorum bu durumda ihtiyaç yoktur heralde dimi.1 ay boyunca sagdim.sutum bitmedi aksine artti.cunku kanal bosaldikca vucut uretime devam ediyor.calisan anneler olarak her ihtimale karsi stok olusturmak durumundayiz.o anki sartlarda sut sagimi yapamayacagimuz zamanlar olabilir
Normal başlarda bende sanıyordum şimdi biliyorum dinlenmek için bıraktığınıKizlar bebegim 26 gunluk emerken yoruluyor 5_6 kere cekip dinlenip tekrar basliyor bu normal mi araliksiz emmiyor dakikalarca
Gerçekten mi avent soothie oneriyorlar genelde almak istemiyordum ama bugün neredeyse elini komple agzina geçirmeye yeltenince bir de aç olmadığına emin olduğum halde almalıyım dedimEvet kesinlikle al. Tutarsa ne mutlu sana
Bebeklerin emerken yorulmasi cok normal ama genelde meme agzindayken dinlenirler. Eger cekip dinleniyorsa ilk muayenede dil bagini dr a kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.Kizlar bebegim 26 gunluk emerken yoruluyor 5_6 kere cekip dinlenip tekrar basliyor bu normal mi araliksiz emmiyor dakikalarca
Eger temizlenmezse krem zararli canim. Bana eczaci teyzem kremi onerip emzirmeden once ya gogsumu yikamami ya da bezi islatip iyice silmemi soylemisti ben de hangisi o an uygunsa onu yapiyordum. Karbonatli su daha iyi temizler tabi.Biraz düzelir gibi oluyor sonra yine başa dönüyor. Yoruldum artık Deniz sürekli memede kalmak istiyor özellikle gazı olduğu Zaman ve uyumuyor. Sürekli emince iyice zedeleniyor, ayrıca memeyi kahverengi kısmıyla veriyorum diliyle iterek ucunu emiyor sadece o da mahvediyor. Bebek için sakıncası yok değil mi? Emzirirken sadece karbonatlı su ile kremi temizlemek yetiyor mu?
Lutfen uzulme canim. Olmasaymis iyiymis ama insallah duzelir. Annenle konus biraz alttan alsin esini senin hatrinaBu guzel gunlerimizde annemle esimin tartismasina tanik olmak ne kadar aciymis sanki ben degil onlar lohusa.. Oyle mutsuzum ki.. Korkuyorum bebegim etkilencek diye ama kendime engel olamiyorum.. Buraya yazip icimi dokesim geldi sadece..
Bebeklerin emerken yorulmasi cok normal ama genelde meme agzindayken dinlenirler. Eger cekip dinleniyorsa ilk muayenede dil bagini dr a kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
Benim de göğüs ucum yoktu. Bir de üstüne iri görüşlerim var 2 negatiflik bir aradaydi yani. Taburcu olurken ebe silikon uçlardan aldirdi deneme amaçlı wee ninkini aldım. Ben beneceremedim onu tam yapışmıyor. Kullanamadıkzaten .. Ama sana bir önerim olacak. Bebeğin karnı doymaya yakın göğsünü ver . Ben inat ettim tutturdum sonra zaten göğüs ucu oluştu. Ne kadar emzirirsen uc o kadar çabuk çıkar.Meme ucum olsa da mı onu kullanayım canımm
Tesekkurler cnmNormal başlarda bende sanıyordum şimdi biliyorum dinlenmek için bıraktığını
Tamam canım çok teşekkür ederim. Eşime aldırayım bugün bir de onu deneyeyimEger temizlenmezse krem zararli canim. Bana eczaci teyzem kremi onerip emzirmeden once ya gogsumu yikamami ya da bezi islatip iyice silmemi soylemisti ben de hangisi o an uygunsa onu yapiyordum. Karbonatli su daha iyi temizler tabi.
Aynen gec iyilesmesinin tek sebebi yaranin kuruyamamasiDeniz paşa memeci cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?