2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kızlar bebeğimi doyurduktan sonra artan sütümü sağmaya başladım iki gündür. yapmaz olaydım...
bi kere 60 cc bir kere 30 cc süt çıktı. bu ne ya eşim de söylenip duruyo az diye
niye sağıyosunuz sutunuzu kızlar. Ben şuana kadar hiç sağmadım hiç bi problemde yaşamadım.

Kizlar bebeğim 2 gundur kaka yapmiyo lutfen yardim edin. Cok perisan dunden beri hic uyumadi ikinmaktan. Yapmadigim sey kalmadi masajlar poposuna zeytinyağı surmeler zeytinyagi icirmeler ama yapamiyo

kızlar bebeğimi doyurduktan sonra artan sütümü sağmaya başladım iki gündür. yapmaz olaydım...
bi kere 60 cc bir kere 30 cc süt çıktı. bu ne ya eşim de söylenip duruyo az diye

Az degil ki hatta cok bile. Bebek emdikten sonra sagarsan o kadar cikar zaten. Ben de oyle yapiyorum 40 50 falan cikiyo en fazla

Canim bepanthol cilt bakım kremini kullandim ogullarimin ikisinde de. Nasil yaralarinin durumu?
Biraz düzelir gibi oluyor sonra yine başa dönüyor. Yoruldum artık Deniz sürekli memede kalmak istiyor özellikle gazı olduğu Zaman ve uyumuyor. Sürekli emince iyice zedeleniyor, ayrıca memeyi kahverengi kısmıyla veriyorum diliyle iterek ucunu emiyor sadece o da mahvediyor. Bebek için sakıncası yok değil mi? Emzirirken sadece karbonatlı su ile kremi temizlemek yetiyor mu?

emzirdikten sonra sagiyorsan 2 gogusten boyle cikmasi cok anormal degil.30 az ama 60 normal.benim normal zamanda enmediginde tek gogusten 60 cikiyordu ki sen emdikten sonra sagim yapmissin

Kizlar bebeğim 2 gundur kaka yapmiyo lutfen yardim edin. Cok perisan dunden beri hic uyumadi ikinmaktan. Yapmadigim sey kalmadi masajlar poposuna zeytinyağı surmeler zeytinyagi icirmeler ama yapamiyo
Canim Senam72015 di sanırım bi tavsiyesi vardı sabunu kesip kenarlarına yuvarlatılmış fitil yapılıyor falan ona bi sro canim

bende 1.5 ay sonra başlıyorum regl olmaya. bakalım bu sefer ne olacak.
normal diye düşünüyorum, sütün nasıl ??
Ben de anlamadım 32.Gün temizlenmiştim 42. Gün epey kanamam oldu dün sabah şimdi ise tık yok..Yanı bunu lohusalıktan mi saymaliyim yoksa adet mi gördüm haberim yok.Kafam karıştı. Sütüm iyi çok şükür canım da adet olmayla bir alakası mı var??

esin niye soyleniyor ki canim. Hem doyurduktan sonra sagmissin. Sonrasinda birikecek yine süt. Stres yapma lutfen.
az deyip duruyo canım daha çok bekliyormul
niye sağıyosunuz sutunuzu kızlar. Ben şuana kadar hiç sağmadım hiç bi problemde yaşamadım.
canım sütüm çoktu akıp duruyordu ondan dolayı sağmaya başladım ama şimdi de sütümün az olduğunu öğrendim.

Az degil ki hatta cok bile. Bebek emdikten sonra sagarsan o kadar cikar zaten. Ben de oyle yapiyorum 40 50 falan cikiyo en fazla
canım bebek tek göğüsle doyuyo. diğerini sağdım 60 çıktı. iyi mi kötü mü bilmiyorum
emzirdikten sonra sagiyorsan 2 gogusten boyle cikmasi cok anormal degil.30 az ama 60 normal.benim normal zamanda enmediginde tek gogusten 60 cikiyordu ki sen emdikten sonra sagim yapmissin
emdiği göğüsü sağmıyorum emmediği göğüsten 60 çıktı nasıl sence?

Meme ucum olsa da mı onu kullanayım canımm

Meme ucum olsa da mı onu kullanayım canımm
yani benm bebeğim emmek istiyodu meme başım olmadığı için sinirlenip bırakıyodu bi dahada hiç almıyodu. Sizde durum nasıl bilmiyorum ki. Yinede bi dene istersen. Zaten wee ninkini aldım 7 tl topu topu.. Denemeye değer bnce..

Bnce tek gogus 60 cok iyi. 2 gogus 120 eder. Bu da bebegin doymasi icin yeter de artar bile.
Bu erkekler bizi ne saniyo anlamadim.buzagi doyurmaya calismiyoruz biz kucucuk bi bebegi besliyoruz :)

canım sen doyup doymadığını anlarsın ki. Boşuna bukadar uzme kendini. Aç olan bebek uyumaz surekli ağlar surekli ağzını arar. Valla benm bebeğim açken kıyameti koparıyor tokkende naparsam yapiyim emmiyor. Bu şekilde anlarsın yani.. Bide bebeğin emmesiyle senin sağman bir değil. O emince daha çok sut gelir.

Benimki de bi gun ishal oluyo bi gun kabiz. Bu yasta cekmedigi sey kalmadi :)
Allah daha kotusunden korusun.
Bebekler buyudukce daha az kaka yapmaya basliyomus. Belki seninkinin gaz problemi vardir ondan sikiniyodur

Hemen deneyeyim canım işe yararsa öyle mutlu olurum ki isterse 70 lira olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…