- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
ben çok şükür bebeğimi doyuruyorum canım. benimki tok olsa da emiyo ama açken ağlar ortalığı yıkar tokken keyfine emer. ne bileyim eşim öyle söyleyince canım sıkıldı öylecanım sen doyup doymadığını anlarsın ki. Boşuna bukadar uzme kendini. Aç olan bebek uyumaz surekli ağlar surekli ağzını arar. Valla benm bebeğim açken kıyameti koparıyor tokkende naparsam yapiyim emmiyor. Bu şekilde anlarsın yani.. Bide bebeğin emmesiyle senin sağman bir değil. O emince daha çok sut gelir.
Cnm sab simplexten memnunum. Verdikten 15 -20 dk sonra gaz çıkarıp kakasını yapıo. Oda rahatlıyo bizde. Ek bi damlaya ihtiyaç duymadım o yüzden. Ama evde var aldık :)
Gerçekten mi ? ağlarım şimdi ya o kadar üzüldüm ki bugünmatsiyahoje cok ii 60cc
Bu guzel gunlerimizde annemle esimin tartismasina tanik olmak ne kadar aciymis sanki ben degil onlar lohusa.. Oyle mutsuzum ki.. Korkuyorum bebegim etkilencek diye ama kendime engel olamiyorum.. Buraya yazip icimi dokesim geldi sadece..
Gerçekten mi ? ağlarım şimdi ya o kadar üzüldüm ki bugün
Ay olur mu öyle şey gidecek tabi ki göbeğin. İstesen eskisinden bile zayıf olursun hiç merak etme. Sadece zaman gerekiyor. Şu an zaten lohusayız ve sezeryanlıyız. İlerde karın çalışırsın yürüyüş yaparsın zaten bebişler de iyice yoruyor bizi bi emeklesinler peşinde koşacağız durmadan. Sağır ol öyle insanlara herşey kendi elimizde. Temmuz annişleri olarak güçlüyüz bizBende asla giremem eski kıyafetlerim 38 bedendi şu an 44 bedenim ayaklarım benimde şiş ve sadece 10 kg gitti basenler bi hayli var gören senin göbek kalır gitmez istesende eskisi gibi olamazsın diyor bir de eşimin yanında deniyor bilmem kim hiç almamış vs deniyor ister istemez bozuluyorum
sağol canım allah razı olsun hepimizden. rşime kalsa çok azmış. o nerden biliyosa. ben bebeğimi doyuruyorum üstüne de sağıyorum şükürler olsun. şükretmezsek bunu da bulamayız. benim de eşimle sorunlarım var. işin kötüsü onun bundan haberi yok. inşallah geçecek hepsi. anlatmak istersen özelden yaz canım dertleşelimKız benim 60cc çıksa var ya o gün bayram ilan ederim :) Ama ilk hafta tek göğsümden 80cc çıktığını bilirim hey gidi hey ne günlerdi :) Çok sıkıntı yaşadım tommbikçim 15-20 gündür eşimle boşanma noktasına geldik şuan. Tek göğsümden 10cc ya çıkıyor ya çıkmıyor ama inatla emzirmeye devam olanda gitmesin diye :)
Hiç sıkma canını 60cc çok iyi gerçekten, benimki 90cc mama ile doyuyor şuan
BizzzO değilde temmuz bebişi kaç kişi burda: ) topiğin yarısı fazlası haziranda doğurdu:)
Abooo diyesim geldi. Resmen kamp kurmuşlar senin eve hadi kaynana neyse de kayınların ne işi var ya rahat edemeyeceğini hiç mi düşünmüyorlar.Şu temmuz anneleri olarak hiçbirimiz rahat bi lohusalık geçiremedik heralde kızlar. Benimde doğumumdan 1 ay once kv,kp, 2 buyuk kaynım bana geldi 1 ay oldu doğum yapalı hala evimdeler. "sozde" bana yardıma gelmiş kaynanam da evime yerlştiler bi turlu gitmek bilmiolar. Kasıtlı her işimi bebeğimin ihtiyacını kendim yapıyorum ki beni bahane edip kalmasın diye ama yok. Hiç niyetli değiller gitmeye yaa
valla umurlarında bile değil. Ustelik ben tesetturluyum ve evimde bana yabancı 3 erkek var. Doğum yaptığım gun bile wc ye gitmk için etek hırka eşarp kullanıyordum duşunebilio musun. Evimden midem bulanıyor. Heryer onların eşyaları. Ve işin komiği artık hiçbişeyi bana sormuyorlar. Bildiğin kendi evleri gibi hareket ediyorlar... Eşime konuyu her açtığımda tum gun kavga ediyoruz. Ne yapıcağımı şaşırdım.Abooo diyesim geldi. Resmen kamp kurmuşlar senin eve hadi kaynana neyse de kayınların ne işi var ya rahat edemeyeceğini hiç mi düşünmüyorlar.
İceriginde yine bol kimyasal olan bi kremmis mustela ama kansorejen kimyasalı yokmus canim. Nette okudumCanım içeriğine bakmadım ama ben musteladan çok memnun kaldım
Lafin gelisi canim. El ile sıkınca cok zorlarsan eger incecik fıskiye gibi akar :)Kızlar şu süt fışkırma işi nasıl oluyor? Yani sıkınca gerçekten fışkırıyor mu? Benim çok olmadığından aklım almıyor sanırım. Sıkınca akıyor benim ama öyle ileri fışkırma lafın gelişi mi gerçek mi?
Seni çok iyi anladım canım bende tesettürlüyüm yemeğe misafir geldiğinde bile insan rahat edemiyor kaldı ki lohusalık emzirme filan çok zor. Hele ki bu sıcaklarda Allah yardımcın olsunvalla umurlarında bile değil. Ustelik ben tesetturluyum ve evimde bana yabancı 3 erkek var. Doğum yaptığım gun bile wc ye gitmk için etek hırka eşarp kullanıyordum duşunebilio musun. Evimden midem bulanıyor. Heryer onların eşyaları. Ve işin komiği artık hiçbişeyi bana sormuyorlar. Bildiğin kendi evleri gibi hareket ediyorlar... Eşime konuyu her açtığımda tum gun kavga ediyoruz. Ne yapıcağımı şaşırdım.
Bende hayal ediyorum öyle ileriye fışkırıyor diye :)Lafin gelisi canim. El ile sıkınca cok zorlarsan eger incecik fıskiye gibi akar :)
Benimki manuel pompa. Markasi bebedor. Ben cook memnunum. Cok hizli sagabiliyorumpeki neyle sağıyorsunuz. Manuel mi elektrikli pompa mı. Bn manuel olandan almıştım ama hiç memnun değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?