- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Aynı bende öyle işte her yerim kabardıbenim hatam birazda sabırsız olmamdan sanırım dayanamıyorum ağlayınca
Olmuyor hatta annemi evde istemiyor ama ben bunu nasil anneme soylerim ikisi de benim canim nasil orta yolu bulurumLutfen uzulme canim. Olmasaymis iyiymis ama insallah duzelir. Annenle konus biraz alttan alsin esini senin hatrina
Cunku esler annemiz kadar fedakar olamiyor.
Hic emzirmezsen surekli sagarak verirsen sut azalir. Ama emzirmenin arkasindan sagarsan sut cogalir. Yani bn boyle okudum :)ama eskiler hep derki goğsu sağmak sutu bitirir. Bnce o durumla karşılaşmadan sağmak gereksiz.
Evet elini emmesinden iyidir bncedeGerçekten mi avent soothie oneriyorlar genelde almak istemiyordum ama bugün neredeyse elini komple agzina geçirmeye yeltenince bir de aç olmadığına emin olduğum halde almalıyım dedim
Biz bugun hastaneye gitcektik. Bebegim uyuyodu. Uyaninca sut isticegini biliyodum. Disarida da emzirmekle ugrasmiyim diye sagip yanimda goturdum.çalışan anneler için tabiki guzel de ben çalışmıyorum bu durumda ihtiyaç yoktur heralde dimi.
eastnbull biogia gaz ilacını neden kullamiyorsunuz acaba
peki neyle sağıyorsunuz. Manuel mi elektrikli pompa mı. Bn manuel olandan almıştım ama hiç memnun değilim.Biz bugun hastaneye gitcektik. Bebegim uyuyodu. Uyaninca sut isticegini biliyodum. Disarida da emzirmekle ugrasmiyim diye sagip yanimda goturdum.
Tahmin ettigim gibi hastanede uyaninca hemen sut istedi agladi. Cikarip verdim hemen. Cok rahat oldu :)
sabretmelisin ancak öyle oluyor ben günlerce neler çektim hiç lohusalık yaşayamadımAynı bende öyle işte her yerim kabardıbenim hatam birazda sabırsız olmamdan sanırım dayanamıyorum ağlayınca
İnan 1 ayı dolana kadar acaba doymuyormu diye burayı okudukça tedirgin oluyordum sonrasında kilo aldığını öğrenince rahatladım.benimki de aynı, 10 dak memede kalıyor keyfi o da... Doktor da, sağlık ocağındaki ebe 10-15 dak yeterli zaten sonra keyife giriyor dedi. Ben hiçbir şey için zorlamıyorum bazen 5 dakika emip bırakıyor
Rica ederim canımTesekkurler cnm
Haklısn canım ay şu 40 gün bi geçse bi düzen oturtsaksabretmelisin ancak öyle oluyor ben günlerce neler çektim hiç lohusalık yaşayamadım
Oylede deneyeceğim canın teşekkür ederimBiberonla biraz karnını doyur sonra memeni ver. Biraz karnı doyunca memeyi itmez
Ben 34. Haftada doğum iznine ayrilmistim, 18 Temmuzda doğum yaptım. Doğum öncesi izin param 2400 lira olan. Benim işyerim maaşımı yatırmaya devam ediyor. Ben de bu parayı şirkete teslim ediyorum.
İnan 1 ayı dolana kadar acaba doymuyormu diye burayı okudukça tedirgin oluyordum sonrasında kilo aldığını öğrenince rahatladım.
Buarada Nasılsınız canım? Nasıl gidiyor?
ays_drchem canim sen semistin gecenlerde dgil mi sudocrem BHA iceriyor diye. Baktimda gercekten oyleymis. Simdiye kadar hep kullandik dr tavsiyesiyle.
İcerigi guvenilir pisik kremi arastirip kullanan var mi canlar?
Cok uzuldum uzun sure kullandim neredeyse her gun.
Benim bebeğimde öyleydi ben her biberondan sonra mememi verdim aldı 1,2,3 derken alıştı şimdi memeyide alıyo biberonuda bide böyle dene istersen ama pes etme şuan biberon kolay geliyo büyüdükçe zaten memeyi daha rahat alıyo merak etme bende çok uğraşmıştım alması içinKızlaar ne olur akıl verin bana 9 günlük bebeğim biberona alıştı galiba...Halbuki gumde bir kere mama veriyordum doktoru dediği için. Dun gece saatlerce mücadele ettim almadı mememi bende sağıp vermek zorunda kaldım oyle doydu yavrum.Hamileyken tek hayal ettiğim şey onu emzirmekti emzirme kampı yapsam sizce faydası olur mu lütfen bir şey söyleyin
peki neyle sağıyorsunuz. Manuel mi elektrikli pompa mı. Bn manuel olandan almıştım ama hiç memnun değilim.
Bnce tek gogus 60 cok iyi. 2 gogus 120 eder. Bu da bebegin doymasi icin yeter de artar bile.
Bu erkekler bizi ne saniyo anlamadim.buzagi doyurmaya calismiyoruz biz kucucuk bi bebegi besliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?