2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayy inşallah bende görürüm o fışkırmayı şu andan itibaren olumlamam bu hepsütün fışkırdığını hayal edeceğim. Oğlumun yüzüne süt fışkırtacam

Bu guzel gunlerimizde annemle esimin tartismasina tanik olmak ne kadar aciymis sanki ben degil onlar lohusa.. Oyle mutsuzum ki.. Korkuyorum bebegim etkilencek diye ama kendime engel olamiyorum.. Buraya yazip icimi dokesim geldi sadece..
canım aynı şey benim de başıma geldi. eşimden soğudum resmen. şimdi herşey bitti herkes evine gitti yakında herkes unutacak olanları. ama olan bize oluyor ben içime atıyorum eşimle de konuşmuyorum olanlar hakkında o da hiçbişey olmamış gibi davranıyor iyice gıcık oluyorum sonumuz hayrolsun

canım pişik önleyici desitin var çok aşırı memnun değilim ama aldom kullanıyorum içeriği güvenilir. bir de lanolin göğüs ucu kremi pişik iyileştirmede birebir. içeriğinden de hiç endişe etme göğüs ucundan silmeden bile bebeği emzirebildiğimize göre poposuna sürmede hiç sıkıntı olmaz

canım eşin neden anlayış göstermiyor. evinde birsürü erkekle nasıl rahat edeceksin. neden hak vermiyor sana

Bende hayal ediyorum öyle ileriye fışkırıyor diye :)
Merhaba hanımlar biz bugün 27 günlük olduk.göğüslerim çok fena yaraydi allaha şükür baya iyilesti şimdi yara olanlara tavsiyem ayva çekirdeğini suda kaynatıp jel kıvamına getirip sürmeleri 1 haftada iyileştirdi çok kötü bişey o yüzden derdinize derman olmak isterim. Ama ben sadece yaralardan dolayı göğüslerim aciyo sanıyordum emzirdikten sonra göğüslerim resmen zonkluyor sizde de oluyor mu bu durum emerken acıtıyor oğluşum sonrada emmiyoken bile sizliyor zonkluyor ara ara

Allah razi olsun canim su mesajin bile beni anlaya biri oldugunu gosterdi bana kendimi cok yalniz hissediorum acik acik konussamda cozulemicek sanirim bundan sonra.. Senin icin de hayirlisi olur insallah bana dediklerini kendin dusun senden ve bebeginden onemli hicbisi yok emzirme seanslarina basla insallah sutun gelir bebisini emzirebilirsin

Sanirim lohusaliktan ama surekli agliuorum ve hic boyle icten agladigimi hatirlamiyorum.. Biz surekli olanlardan konsuup iyice birbirimize giriyoruz ben hep alttan almaya calisiyorim bu halimle yine uste cikiyor yine beni yikip viran ediyor bu hayattan cekip gidesi geliyor o dereceyim

canım eşin neden anlayış göstermiyor. evinde birsürü erkekle nasıl rahat edeceksin. neden hak vermiyor sana
onun ailesiymiş de istedikleri kadar kalırlarmış da benim için ailesini atamazmış da dunya kadar şey saçmalıyor. Sadece Allaha bırakıyorum. Doğum yaptığımdan beri defalarca kavga ettik ama zerre fayda etmedi ve bende yorulup pes ettim.

Canim benim tek sagmayla tek goguste 25 ten fazla çıkmıyor 60 süper b3nce

İceriginde yine bol kimyasal olan bi kremmis mustela ama kansorejen kimyasalı yokmus canim. Nette okudum
Canım tamamen doğal istiyorsan töpfer pişik kremi var ama bulman zor. Almanya'da yaşayan tanıdık varsa getirebilirsiniz veya internette bir iki yerde var satan

Daim iyi olun inşallah canım, bende işe başlayacağım zaman mamaya başlayacağım canım. Kızımda 5,5 aylıkken başladım, oğluma da 6 aylıkken başlamayı düşünüyorum. Benim sütüm çok fazla değil ama kilo alımı iyi çok şükür idare ediyoruz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…