- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
amin canım, Rabbim onlara da anlayış versin.Seni çok iyi anladım canım bende tesettürlüyüm yemeğe misafir geldiğinde bile insan rahat edemiyor kaldı ki lohusalık emzirme filan çok zor. Hele ki bu sıcaklarda Allah yardımcın olsun
benimki WEE nin.. Acaba markadan mı kaynaklı kiBenimki manuel pompa. Markasi bebedor. Ben cook memnunum. Cok hizli sagabiliyorum
Ben bebek yağı kullanıyorum canım ıslak cildineBebeklere banyo yaptirinca vücuduna ne kullanıyorsunuz hanimlar?
Aminamin canım, Rabbim onlara da anlayış versin.
Ayy inşallah bende görürüm o fışkırmayı şu andan itibaren olumlamam bu hepsütün fışkırdığını hayal edeceğim. Oğlumun yüzüne süt fışkırtacammatsiyahoje canim benim de genelde tek gogusten 60 geliyor. Simdiye kadar en cok 90 gordum.
Zehrayenihayat fiskirma bildigin bebegin yuzune sut fiskiriyor canim, dus basligindan nasil su fiskiriyor? Ayni oyle iste ama bende o her zaman olmuyor. Neye gore oldugunu da acikcasi cozemedim. Cogunlukla senin dedigin gibi sizinti şeklinde geliyor.
Ben de beceremedim bunla sen nasıl yapıyorsun canim?Benimki manuel pompa. Markasi bebedor. Ben cook memnunum. Cok hizli sagabiliyorum
Ben de havluya alıp Bebeğimi yagliyorum da daha iyi bi şey varsa onu da yaparım diye soruyorum canım; )Ben bebek yağı kullanıyorum canım ıslak cildine
canım aynı şey benim de başıma geldi. eşimden soğudum resmen. şimdi herşey bitti herkes evine gitti yakında herkes unutacak olanları. ama olan bize oluyor ben içime atıyorum eşimle de konuşmuyorum olanlar hakkında o da hiçbişey olmamış gibi davranıyor iyice gıcık oluyorum sonumuz hayrolsunBu guzel gunlerimizde annemle esimin tartismasina tanik olmak ne kadar aciymis sanki ben degil onlar lohusa.. Oyle mutsuzum ki.. Korkuyorum bebegim etkilencek diye ama kendime engel olamiyorum.. Buraya yazip icimi dokesim geldi sadece..
canım pişik önleyici desitin var çok aşırı memnun değilim ama aldom kullanıyorum içeriği güvenilir. bir de lanolin göğüs ucu kremi pişik iyileştirmede birebir. içeriğinden de hiç endişe etme göğüs ucundan silmeden bile bebeği emzirebildiğimize göre poposuna sürmede hiç sıkıntı olmaz@ays_drchem canim sen semistin gecenlerde dgil mi sudocrem BHA iceriyor diye. Baktimda gercekten oyleymis. Simdiye kadar hep kullandik dr tavsiyesiyle.
İcerigi guvenilir pisik kremi arastirip kullanan var mi canlar?
Cok uzuldum uzun sure kullandim neredeyse her gun.
canım eşin neden anlayış göstermiyor. evinde birsürü erkekle nasıl rahat edeceksin. neden hak vermiyor sanavalla umurlarında bile değil. Ustelik ben tesetturluyum ve evimde bana yabancı 3 erkek var. Doğum yaptığım gun bile wc ye gitmk için etek hırka eşarp kullanıyordum duşunebilio musun. Evimden midem bulanıyor. Heryer onların eşyaları. Ve işin komiği artık hiçbişeyi bana sormuyorlar. Bildiğin kendi evleri gibi hareket ediyorlar... Eşime konuyu her açtığımda tum gun kavga ediyoruz. Ne yapıcağımı şaşırdım.
Merhaba hanımlar biz bugün 27 günlük olduk.göğüslerim çok fena yaraydi allaha şükür baya iyilesti şimdi yara olanlara tavsiyem ayva çekirdeğini suda kaynatıp jel kıvamına getirip sürmeleri 1 haftada iyileştirdi çok kötü bişey o yüzden derdinize derman olmak isterim. Ama ben sadece yaralardan dolayı göğüslerim aciyo sanıyordum emzirdikten sonra göğüslerim resmen zonkluyor sizde de oluyor mu bu durum emerken acıtıyor oğluşum sonrada emmiyoken bile sizliyor zonkluyor ara araBende hayal ediyorum öyle ileriye fışkırıyor diye :)
Allah razi olsun canim su mesajin bile beni anlaya biri oldugunu gosterdi bana kendimi cok yalniz hissediorum acik acik konussamda cozulemicek sanirim bundan sonra.. Senin icin de hayirlisi olur insallah bana dediklerini kendin dusun senden ve bebeginden onemli hicbisi yok emzirme seanslarina basla insallah sutun gelir bebisini emzirebilirsinCanım hiç üzülme bak ben 15 gündür o kadar kötü şeyler yaşıyorum ki eşimle boşanma noktasına geldik şuan. Gecenin bir yarısı babam beni ve bebeğimizi eşimin yanına getirmek zorunda kaldı. 10 gündür hiç sütüm yok ve bebeğimi emziremiyorumAnnenin de eşinin de arası düzelir olan bebeğe olur, sallama hiçbirşeyi al ikisini de karşına açık açık konuş seni kimsenin üzmeye hakkı yok
Sanirim lohusaliktan ama surekli agliuorum ve hic boyle icten agladigimi hatirlamiyorum.. Biz surekli olanlardan konsuup iyice birbirimize giriyoruz ben hep alttan almaya calisiyorim bu halimle yine uste cikiyor yine beni yikip viran ediyor bu hayattan cekip gidesi geliyor o dereceyimcanım aynı şey benim de başıma geldi. eşimden soğudum resmen. şimdi herşey bitti herkes evine gitti yakında herkes unutacak olanları. ama olan bize oluyor ben içime atıyorum eşimle de konuşmuyorum olanlar hakkında o da hiçbişey olmamış gibi davranıyor iyice gıcık oluyorum sonumuz hayrolsun
onun ailesiymiş de istedikleri kadar kalırlarmış da benim için ailesini atamazmış da dunya kadar şey saçmalıyor. Sadece Allaha bırakıyorum. Doğum yaptığımdan beri defalarca kavga ettik ama zerre fayda etmedi ve bende yorulup pes ettim.canım eşin neden anlayış göstermiyor. evinde birsürü erkekle nasıl rahat edeceksin. neden hak vermiyor sana
Canim benim tek sagmayla tek goguste 25 ten fazla çıkmıyor 60 süper b3nceaz deyip duruyo canım daha çok bekliyormul
canım sütüm çoktu akıp duruyordu ondan dolayı sağmaya başladım ama şimdi de sütümün az olduğunu öğrendim.
canım bebek tek göğüsle doyuyo. diğerini sağdım 60 çıktı. iyi mi kötü mü bilmiyorum
emdiği göğüsü sağmıyorum emmediği göğüsten 60 çıktı nasıl sence?
Canım tamamen doğal istiyorsan töpfer pişik kremi var ama bulman zor. Almanya'da yaşayan tanıdık varsa getirebilirsiniz veya internette bir iki yerde var satanİceriginde yine bol kimyasal olan bi kremmis mustela ama kansorejen kimyasalı yokmus canim. Nette okudum
Mustelanın yağını sürüyorum canımBebeklere banyo yaptirinca vücuduna ne kullanıyorsunuz hanimlar?
Daim iyi olun inşallah canım, bende işe başlayacağım zaman mamaya başlayacağım canım. Kızımda 5,5 aylıkken başladım, oğluma da 6 aylıkken başlamayı düşünüyorum. Benim sütüm çok fazla değil ama kilo alımı iyi çok şükür idare ediyoruz şimdilikÇok iyiyiz canım, biz ilk zamanlar kilo sıkıntısı yaşadık sütüm az olduğu için doktorumuz da sarılık riskine girmeyelim diye verin mamayı dedi ve neredeyse 4-5 günde 1 kontrole çağırdı bizi 15 günde toparlanıp sarılığı geçince rahatladım. Şuan hala mama takviyesi devam geceleri uyumadan veriyorum , bazen gün içerisinde de ama hiçbir zaman emzirmeden vermedim yani her zaman önce anne sütü yetmezse mama....Emzirmelerimde dediğim gibi en fazla 10-15 dakika bizimki öle pek meme aşığı değil ama benim işime geliyor rahat rahat tüm işlerimi hallediyorum :)
Canım ben hoc bişi surmüyorum sıcakta yağ isilik yapıo çünkü kışın baslicam yaglamaayaBebeklere banyo yaptirinca vücuduna ne kullanıyorsunuz hanimlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?