2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben de yağ bitince kullanmasam artık diyorum vücudundaki tüyleri güçlendirir diye :/ ileride uğrasmasi olmasın yavrum diye :/
O konuda çok fikrim yok kızıma da surmedim ben süremedim aslında banyoda çok aglayan Bi bebekti zor gydiriodum o yüzden. Kızım tüylü aama

benimki WEE nin.. Acaba markadan mı kaynaklı ki

Ben de beceremedim bunla sen nasıl yapıyorsun canim?
Wee ninkinin yorumlarini okudum. Ondan da cogu kisi memnun aslinda
Esim eczsneden bebedorunkini bulmus ondan aldi. Cok memnun kaldim.
Gogusun ucunu ortalayarak hic bosluk kalmayacak sekilde yerlestiriyosunuz. Cok bastirmayin ama. Daha sonra hizli hizli bikac kere pompalayin. Sut gelmeye baslayinca hep ayni tempoda biraz daha yavas pompalayin sut bitene kadar.

canım konuşmak daha iyi inan. ben konuşmuyorum o konuları eşimle ve gitgide daha fazla soğudum inan. alttan da alma bence.ben de yaptım o hatayı pişmanım

Canim gogus ucunu hizli sikinca fiskiriyo.fiskiriyo derkende sagildigi zamanki gibi degil tek ince kanaldan mesela.

Ayy şu erkeklerin aile düşkünlüğünü ben anlamıyorum ya bu kadar olmaz yani

Ayy inşallah bende görürüm o fışkırmayı şu andan itibaren olumlamam bu hepsütün fışkırdığını hayal edeceğim. Oğlumun yüzüne süt fışkırtacam
Canim bu yontemin cok ise yaradigini biliyomusun? Ben cok yapiyorum bunu.goguslerimin sutle dolup tastigini hayal ederim hep.ve sutum yok ya da az demem hic.sutum var benim derim.bende cokk ise yaradi.

Ilk zamanlar gunde 6 lt kadar sivi tuketirdim.bunun 3 lt si suydu gerisi komposto,sut cayi,mami power,incir kompostosu,rezeneydi.suanda sadece 3 lt ye yakin su iciyorum baskada birsey yapmiyorum.sanki o zamankinden daha cok sutum var :) pozitif dusunce her zaman ise yarar unutma :)

Olmuyor hatta annemi evde istemiyor ama ben bunu nasil anneme soylerim ikisi de benim canim nasil orta yolu bulurum (
Anneni istememesi icin buyuk bir sebebi olmasi lazim. aksi halde anneni istemeyen adama o benim canim dememelisin. Benzer konular hemen hemen her evde geciyor emin ol. Bizim evde de huzur nadir bulunur oldu bu aralar. Lohusaliğima ve esimin iş stresine veriyoum yoksa coktan terk i diyar etmistim... Sana anlatsam okurken bunalima girersin canim. Zamana birak istersen ortalik biraz sakinlesince esinle guzelce konusursun ne dersin?

Desitinden neden memnun degilsin peki canim?
Lanolini gogsume kullanmistim ama hic poposuna kullanmak aklima gelmemisti ustelik cok haklisin emmesi bile zararsizsa totosundan hic bisey olmaz :)

Emmedigi gogusten 60 cc cikmasi harika bi rakam. Benim emmeyince 2 saatte bir sagdan 50 soldan 40 cikiyo

Sudocrem tavsiye ederim

Birini emerken resmen diğerinden fidkiriyo ama sağinca öyle deli sutum yok yani

Kizlar hepinize iyi geceler.biz 3 4 gundur uykularimizi duzene sokmaya calisiyoruz.aksam uykumuz icin uyku rutini yapiyorum.aksam 9 bucuk gibi uyuyo artik kizim.sabah 6 da kalkiyoruz.buyudukce daha iyi oturacak duzenimiz insallah :)

Insallah cnm.. peki bu zaman diliminde kac kere besleniyor... bu arada ben bebegm ilk dogdugunda cok uyuyor diye uzuluyordum sen de gececek sabret 1 hafta sonra demistn o umitle 1 hafta gecti ve sonra o sorunumuz kalkti sukur tesekkur ederim hala aklima gelir

Cnm drların yazdığı bir damla. Gaz için. Tamamen bağırsak hareketleri ile ilgili kaka yapmasını sağlıyormu bilmiyorum ama biriken bütün gazı kakayla atıyormuş dr söyledi. Zararı yok günde 24-28 damlaya kadar verebilirsin dedi.
Bende 2 emzirmede bi 5 damla uyku öncesi emziğe damlatıyorm yalana yalana uyuyor:)
Uykusundada kaka yapmış oluyo genelde. İstersen bi dene inşallah işe yarar sizdede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…