- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.001
Ben de yağ bitince kullanmasam artık diyorum vücudundaki tüyleri güçlendirir diye :/ ileride uğrasmasi olmasın yavrum diye :/Canım ben hoc bişi surmüyorum sıcakta yağ isilik yapıo çünkü kışın baslicam yaglamaaya
O konuda çok fikrim yok kızıma da surmedim ben süremedim aslında banyoda çok aglayan Bi bebekti zor gydiriodum o yüzden. Kızım tüylü aamaBen de yağ bitince kullanmasam artık diyorum vücudundaki tüyleri güçlendirir diye :/ ileride uğrasmasi olmasın yavrum diye :/
benimki WEE nin.. Acaba markadan mı kaynaklı ki
Wee ninkinin yorumlarini okudum. Ondan da cogu kisi memnun aslindaBen de beceremedim bunla sen nasıl yapıyorsun canim?
Bebek yağı kullanıyorum canımBebeklere banyo yaptirinca vücuduna ne kullanıyorsunuz hanimlar?
canım konuşmak daha iyi inan. ben konuşmuyorum o konuları eşimle ve gitgide daha fazla soğudum inan. alttan da alma bence.ben de yaptım o hatayı pişmanımSanirim lohusaliktan ama surekli agliuorum ve hic boyle icten agladigimi hatirlamiyorum.. Biz surekli olanlardan konsuup iyice birbirimize giriyoruz ben hep alttan almaya calisiyorim bu halimle yine uste cikiyor yine beni yikip viran ediyor bu hayattan cekip gidesi geliyor o dereceyim
Canim gogus ucunu hizli sikinca fiskiriyo.fiskiriyo derkende sagildigi zamanki gibi degilKızlar şu süt fışkırma işi nasıl oluyor? Yani sıkınca gerçekten fışkırıyor mu? Benim çok olmadığından aklım almıyor sanırım. Sıkınca akıyor benim ama öyle ileri fışkırma lafın gelişi mi gerçek mi?
Ayy şu erkeklerin aile düşkünlüğünü ben anlamıyorum ya bu kadar olmaz yanionun ailesiymiş de istedikleri kadar kalırlarmış da benim için ailesini atamazmış da dunya kadar şey saçmalıyor. Sadece Allaha bırakıyorum. Doğum yaptığımdan beri defalarca kavga ettik ama zerre fayda etmedi ve bende yorulup pes ettim.
Canim bu yontemin cok ise yaradigini biliyomusun? Ben cok yapiyorum bunu.goguslerimin sutle dolup tastigini hayal ederim hep.ve sutum yok ya da az demem hic.sutum var benim derim.bende cokk ise yaradi.Ayy inşallah bende görürüm o fışkırmayı şu andan itibaren olumlamam bu hepsütün fışkırdığını hayal edeceğim. Oğlumun yüzüne süt fışkırtacam
Anneni istememesi icin buyuk bir sebebi olmasi lazim. aksi halde anneni istemeyen adama o benim canim dememelisin. Benzer konular hemen hemen her evde geciyor emin ol. Bizim evde de huzur nadir bulunur oldu bu aralar. Lohusaliğima ve esimin iş stresine veriyoum yoksa coktan terk i diyar etmistim... Sana anlatsam okurken bunalima girersin canim. Zamana birak istersen ortalik biraz sakinlesince esinle guzelce konusursun ne dersin?Olmuyor hatta annemi evde istemiyor ama ben bunu nasil anneme soylerim ikisi de benim canim nasil orta yolu bulurum(
Desitinden neden memnun degilsin peki canim?canım pişik önleyici desitin var çok aşırı memnun değilim ama aldom kullanıyorum içeriği güvenilir. bir de lanolin göğüs ucu kremi pişik iyileştirmede birebir. içeriğinden de hiç endişe etme göğüs ucundan silmeden bile bebeği emzirebildiğimize göre poposuna sürmede hiç sıkıntı olmaz
Malesef hic tanidigim yok canim. Ben bi bakayim. Su internet de elimiz ayagimiz oldu valla :)Canım tamamen doğal istiyorsan töpfer pişik kremi var ama bulman zor. Almanya'da yaşayan tanıdık varsa getirebilirsiniz veya internette bir iki yerde var satan
az deyip duruyo canım daha çok bekliyormul
canım sütüm çoktu akıp duruyordu ondan dolayı sağmaya başladım ama şimdi de sütümün az olduğunu öğrendim.
canım bebek tek göğüsle doyuyo. diğerini sağdım 60 çıktı. iyi mi kötü mü bilmiyorum
emdiği göğüsü sağmıyorum emmediği göğüsten 60 çıktı nasıl sence?
Canim @Senam72015 di sanırım bi tavsiyesi vardı sabunu kesip kenarlarına yuvarlatılmış fitil yapılıyor falan ona bi sro canim
Sudocrem tavsiye ederim@ays_drchem canim sen semistin gecenlerde dgil mi sudocrem BHA iceriyor diye. Baktimda gercekten oyleymis. Simdiye kadar hep kullandik dr tavsiyesiyle.
İcerigi guvenilir pisik kremi arastirip kullanan var mi canlar?
Cok uzuldum uzun sure kullandim neredeyse her gun.
Bu eslerde cok biliyo ya biraksak danki 24 saat bakacaklarben çok şükür bebeğimi doyuruyorum canım. benimki tok olsa da emiyo ama açken ağlar ortalığı yıkar tokken keyfine emer. ne bileyim eşim öyle söyleyince canım sıkıldı öyle
Birini emerken resmen diğerinden fidkiriyo ama sağinca öyle deli sutum yok yaniKızlar şu süt fışkırma işi nasıl oluyor? Yani sıkınca gerçekten fışkırıyor mu? Benim çok olmadığından aklım almıyor sanırım. Sıkınca akıyor benim ama öyle ileri fışkırma lafın gelişi mi gerçek mi?
Kizlar hepinize iyi geceler.biz 3 4 gundur uykularimizi duzene sokmaya calisiyoruz.aksam uykumuz icin uyku rutini yapiyorum.aksam 9 bucuk gibi uyuyo artik kizim.sabah 6 da kalkiyoruz.buyudukce daha iyi oturacak duzenimiz insallah :)
Canım bizimde kaka sorunumuz var, daha doğrusu var mı bilmiyorum. Ben 1 aydır annemlerdeydim hergün kakasını yapıyordu annem zorluyordu daha doğrusu ama yapıyordu... Şimdi 3 gündür eve geldim sadece geldim ilk gün yaptı, dün hiç yapmadı, bugün de ceviz kadar yaptı.. Annem normal takma o kadar yapar diyor ama gazı var uykusunda kıvranıyor yavrum. Tam olarak ne için kullanılıyor bu ? doktorumuza bir sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?