2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet canım ben demiştim.. Ben de doktor tavsiyesi üstüne almıştım. Hatta kadın doğum doktoru bir hediye paketi gibi bir şey vermişti onun içinden çıkmıştı eşantiyon, sonra çocuk doktoru da bunu ve mustelayı önerince büyük kutusundan aldım üstelik. Üzerini okuyuncA kalakaldım. Mecbur sürüyorum günde iki kez, sürmesem de kötü sürsem de öyle kötü. D vitamini de devit veriyorum çünkü carlson bulamadım. Ben de yeni krem bakacağım. Bepanthol ün içeriğine bakmam lazım. Olmadı doğal pişik kremi nasıl yapılıyor onu bulmalı. Ne bileyim kız çocuk olunca bir de daha çok vücuduna alırmış gibi geliyor düşünce olarak istemsizce

Ben e bebekte görmüştüm sanırım lansinoh markaydı göğüs ucu çıkarma için alet gibi bir şey var 15 tl gibi de bir fiyatı vardı sanırım

Olmaz mı canım, hem de nasıl oluyor. Ama yeter ki süt gelsin de emsinler.. Benim o sızı sırtıma sancı gibi de vuruyor emzirmeden sonra ve hemen de geçmiyor.. 2-3 ay sürermiş ama doğumdan sonra, öyle diyorlar

O ilk uyumalar geciyo illaki sonra uyutmak icin ugrasiyoruz dimi :)
Canim 9 bucuk gibi uyudugu zaman gece 12,3,6 civarlarinda emziriyorum.mesela simdi yarim saat onceden mikirdanmaya basladi.emzirdim.bir dahaki sefere 5 civari emziririm.uykuluyken emdigi icin cok kolay oluyo.olurda uyanirsada emdikten sonra tekrar uykuya geciyo.bunun icinde gece gunduz farkini ogrenmesi lazim canim.bu egitime ne kadar erken baslarsan o kadar iyi.egitim dedigimde iste bazi aliskanliklarin onune gecmek.yoksa daha cok minikler.kesinlikle aglatilmalarina karsiyim.
Sonuc olarak annelik sabir isi vesselam :)

Günaydın herkese...
Kızlar acil bi sorum var bebeğim 2 haftalık doğduğundan beri inleyerek uyuyor nefes alıyor ama verirken zorlanıyor gibi bu gece çok fazla oldu bu durum o yüzden endişelendim bu durumu yaşayan var mı çok moralimiz bozuldu eşimle

Burun tıkanıklığı falan var mı bizde vardı otribebe aldık gecti

Kesinlike haklisin cnm

Zaten gece bi kere gozunu acti mi 2-3 saat uyumuyor. O yuzden emzirmeyi cabucak yapmak gece icin onemli. Bi de bebegin gece gunduz ayrimini anlamasi icin gece uyansa bile konusmamak gerekiyomus. Tabi size boncuk boncuk bakarken bunu yapmak cok zor :))
Gunduzleri de daha fazla konusmak gerekiyomus bebekle.

Canım benim sana ne kadar teşekkür etsem az iyi ki soyledin bu fikri ben mememi ucum varn diye gerek olmaz diye düşünmüştüm ama meğer benim sıpa sevmemiş meme ucumu dun akşamdan beri rahatlıkla emziriyorum Çok ama çok sağol

canım eşin neden anlayış göstermiyor. evinde birsürü erkekle nasıl rahat edeceksin. neden hak vermiyor sana
@bebem-1221 kızlar siz sustukça, katlandıkça öküz oluyor erkekler. inanın zerre ince düşünce yok onlarda. ufak bir cinnet, sinir krizi eşinizi yola getirir.
ben kendimi geçtim. kızkardeşim doğum yaptığında yardıma gitmiştim. evi sobalıydı, kıştı, tek odasında sobası vardı. misafirler için diğer odada elektrikli soba açtırdım enişteme ve açık açık talimat verdim.
"lohusa ve sezaryenli kadını erkeklerle muhatap etmene izin vermem. hayırlı olsunu sana söylesinler. bu kadın uzanacak, emzirecek, belki sancısı olacak inleyecek. elalemin keyfi değil kardeşimin keyfi önemli dedim. hatta birkaç öküz odaya girmek istedi. burası müsait değil şu odaya geçin dedim. kardeşimin kv si falan bana kızdılar ama çok da tın.
siz de umursamayın kırılan üzülen siz değil onlar olsun. size acımayana acımayın kim olursa olsun.

onlar ailesi de sen nesisin?
valla ben olsam ya anneme giderdim ya da boşarım seni derdim.

artık sinir krizi bahanesiyle kovma zamanı gelmiş.

Aynen canim oyle yapiyorum.uyanmadan emzirince sikinti olmuyoda uyandigi zaman meme verincr hemen duruluyo dedogin gibi boncuk boncuk yuzume bakiyo.yiyesim geliyo o zaman :)

Selam hanımlar acil fikrinizi ihtiyacım var lütfen bana bi akıl verin bugün kuzenim bize gelecek eşin evdeyse eşimle birlikte gelcez dedi eşim bugünde işe gitti şimdi arasam eşim işe gitmesi gerekti desem sanki gelmeyin gibi olurmu offf

Canim sonucta dogruyu soyluyosun sen.isterseniz gelin de o zaman gercekten ise gittigini anlarlar.sonucta ise gitmemis olsa davet etmezsin diye dusunurler.yada sadece kuzenini getirir birakir esi

Canim sonucta dogruyu soyluyosun sen.isterseniz gelin de o zaman gercekten ise gittigini anlarlar.sonucta ise gitmemis olsa davet etmezsin diye dusunurler.yada sadece kuzenini getirir birakir esi
Sağol canım öyle yapcam artık inşallah yanlış anlamaz biz haber verdiğimiz halde eşi işe gitti diye

1 ay boyunca sagdim.sutum bitmedi aksine artti.cunku kanal bosaldikca vucut uretime devam ediyor.calisan anneler olarak her ihtimale karsi stok olusturmak durumundayiz.o anki sartlarda sut sagimi yapamayacagimuz zamanlar olabilir
Canım uzmanlarda sagmanin sütü önce artırdığını sonra azalttığını söylüyorlar

Burnu tıkalı olabilir mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…