2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Desitinden neden memnun degilsin peki canim?
Lanolini gogsume kullanmistim ama hic poposuna kullanmak aklima gelmemisti ustelik cok haklisin emmesi bile zararsizsa totosundan hic bisey olmaz :)
memnun değilim derken bir zararı olmadı ama faydası da olmadı bitsin diye sürüyorum arada.
lanolini hem pişiğe hem isiliüe hem de yüzünü tırnaklarsa yarasına sürüyorum çok memnunum

Kızlar sebamed mustela kullanmama rağmen inanılmaz kötü pişik oldu oğlum. Önerisi olan var mı?

Eşinin işe gittiğini söyleyebilirsiniz bence o da eşin evdryse diye sormuş zaten bence rahat ol csnim

Oyle yapmaya caliscam ama ayni evin icinde iki yabanci olmak cok koyuyor bana

Yok canım yatmadan önce temizledim doğduğundan ber var ama bu gece çok fazlaydı dedik nefes alamıyor resmen acaba normal mi doktora gitsem mi diyoruz
dakikada kaç nefes alıyor?
solunumu düzenli mi yoksa artıp azalıyor mu
burun kanatları hareket ediyor mu
dudakları morarıyor mu
ciğerinde balgam varmış gibi bir ses mi?

Yok canım yatmadan önce temizledim doğduğundan ber var ama bu gece çok fazlaydı dedik nefes alamıyor resmen acaba normal mi doktora gitsem mi diyoruz
dakikada kaç nefes alıyor?
solunumu düzenli mi yoksa artıp azalıyor mu
burun kanatları hareket ediyor mu
dudakları morarıyor mu
ciğerinde balgam varmış gibi bir ses mi?

Kizlar gunaydin kizimin kakasinda cogu sarinama yer yer yesillik var internette bi suru sey yaziyor sizce nedir

Bizde de oldu kakasinda hepsi değil arada tane tane değil mi. Ben sordum doktora . Doktor normal bir bebek kakasi olduğunu korkmamalı gerektiğini söyledi.

Cnm pişik. Kremi yerine kantaron yağı surebilirsin. Birde carlson u biz yurt dışından getirttik ama doktora sorduğumda o da artık Türkiye'de de katkısız olan var dedi ama adını sormamistim.doktoruna bir sor istersen yada eczacıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…