- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.041
memnun değilim derken bir zararı olmadı ama faydası da olmadı bitsin diye sürüyorum arada.Desitinden neden memnun degilsin peki canim?
Lanolini gogsume kullanmistim ama hic poposuna kullanmak aklima gelmemisti ustelik cok haklisin emmesi bile zararsizsa totosundan hic bisey olmaz :)
Kızlar sebamed mustela kullanmama rağmen inanılmaz kötü pişik oldu oğlum. Önerisi olan var mı?
Annem beli incindiginde yeşil yapar der canım ama doktorlar ne der bilmiyorum :)Kizlar gunaydin kizimin kakasinda cogu sarinama yer yer yesillik var internette bi suru sey yaziyor sizce nedir
Yok canım yatmadan önce temizledim doğduğundan ber var ama bu gece çok fazlaydı dedik nefes alamıyor resmen acaba normal mi doktora gitsem mi diyoruzBurun tıkanıklığı falan var mı bizde vardı otribebe aldık gecti
Eşinin işe gittiğini söyleyebilirsiniz bence o da eşin evdryse diye sormuş zaten bence rahat ol csnimSelam hanımlar acil fikrinizi ihtiyacım var lütfen bana bi akıl verin bugün kuzenim bize gelecek eşin evdeyse eşimle birlikte gelcez dedi eşim bugünde işe gitti şimdi arasam eşim işe gitmesi gerekti desem sanki gelmeyin gibi olurmu offf
:) dun agir kaldirmstm bi kac kez cnm olabilir vallaAnnem beli incindiginde yeşil yapar der canım ama doktorlar ne der bilmiyorum :)
Benimki de bikac gundur yesil kaka yapiyo. Annem usutmustur dediKizlar gunaydin kizimin kakasinda cogu sarinama yer yer yesillik var internette bi suru sey yaziyor sizce nedir
Oyle yapmaya caliscam ama ayni evin icinde iki yabanci olmak cok koyuyor banaAnneni istememesi icin buyuk bir sebebi olmasi lazim. aksi halde anneni istemeyen adama o benim canim dememelisin. Benzer konular hemen hemen her evde geciyor emin ol. Bizim evde de huzur nadir bulunur oldu bu aralar. Lohusaliğima ve esimin iş stresine veriyoum yoksa coktan terk i diyar etmistim... Sana anlatsam okurken bunalima girersin canim. Zamana birak istersen ortalik biraz sakinlesince esinle guzelce konusursun ne dersin?
bircok markanın var esim bir cocuk magazından almıs marka bilmiyorum ama kusma ya karsı cok iyi . yan destekleride var yan tarafına yatırabiliyorsun yani bebbegi arasına sıkıstırmak gibiMarkası nedir canım memnunsan?
dakikada kaç nefes alıyor?Yok canım yatmadan önce temizledim doğduğundan ber var ama bu gece çok fazlaydı dedik nefes alamıyor resmen acaba normal mi doktora gitsem mi diyoruz
dakikada kaç nefes alıyor?Yok canım yatmadan önce temizledim doğduğundan ber var ama bu gece çok fazlaydı dedik nefes alamıyor resmen acaba normal mi doktora gitsem mi diyoruz
Bebeğin beli canım benim :):) dun agir kaldirmstm bi kac kez cnm olabilir valla
Kizlar gunaydin kizimin kakasinda cogu sarinama yer yer yesillik var internette bi suru sey yaziyor sizce nedir
Benimki de bikac gundur yesil kaka yapiyo. Annem usutmustur dedi
Kızlar sebamed mustela kullanmama rağmen inanılmaz kötü pişik oldu oğlum. Önerisi olan var mı?
Evet canım ben demiştim.. Ben de doktor tavsiyesi üstüne almıştım. Hatta kadın doğum doktoru bir hediye paketi gibi bir şey vermişti onun içinden çıkmıştı eşantiyon, sonra çocuk doktoru da bunu ve mustelayı önerince büyük kutusundan aldım üstelik. Üzerini okuyuncA kalakaldım. Mecbur sürüyorum günde iki kez, sürmesem de kötü sürsem de öyle kötü. D vitamini de devit veriyorum çünkü carlson bulamadım. Ben de yeni krem bakacağım. Bepanthol ün içeriğine bakmam lazım. Olmadı doğal pişik kremi nasıl yapılıyor onu bulmalı. Ne bileyim kız çocuk olunca bir de daha çok vücuduna alırmış gibi geliyor düşünce olarak istemsizce
Benim oğlumda da tuy vardi dokululmrye baslsdi bile dokulurmus buyudukceHanımlar benim kelebegimin kulağını üstünde tüyler var Sizinkiler nasıl? Tecrübeli anneler dökülür mu bu tüyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?