2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Carlos hepsi burada da var biz ordan aldik

bircok markanın var esim bir cocuk magazından almıs marka bilmiyorum ama kusma ya karsı cok iyi . yan destekleride var yan tarafına yatırabiliyorsun yani bebbegi arasına sıkıstırmak gibi
Yan destekleri ayarlanabiliyor mu? Bir de genelde yüz üstü yatırılıyor galiba ama sırt üstü için de uygun mudur?

kızlar bebegim 11 günlük yarın kv kp gelecek . simdiden telefonda kısura bakmayın benim kucagımdan inmeyeck diyor kp . okaddar sinir oldumki her halta karısan bir adam .esime o onun anne babası degil istiyorlarsa bir tane kendilerine yapsınlar dedim. oyunck bebek degil süt cocugu emecek uyuyacak dedim. napcam bilmiyorum eger herseye karısırsa

Son düzenleme:
aaa oyle mi canım.. Çook sevindim gerçktenn. İnşllh bol bol emzirirsin artık. Lutfen sutun yetiorsa mama kullanma.

Kızlar sebamed mustela kullanmama rağmen inanılmaz kötü pişik oldu oğlum. Önerisi olan var mı?
oncelikle altini ara ara hava aldir.temizligini su ve pamukla yap.travazol ve hametan kremler var.onlarin ikisini karistirip surebilirsin eczaneye danis ama yinede.onerecekleri farkli krem vardir belki.
ben sudocrem kullaniyorum.cok sukur su an memnunum

onlar ailesi de sen nesisin?
valla ben olsam ya anneme giderdim ya da boşarım seni derdim.

dun yine konuyu açtım dioki onlar benim başımın tacı, peki ya ben dedim. Sustu yaa inanabilio musun sustu. Tamm bn anliycağımı anlafım dedim, yine başladın sorun çıkarmaya dio.. Dedim ki sen evlenmeden once onlardan kurtulmk için yer arıyordun evlenince ne oldu da bu aile aşkı başladı , başladı hemn yok ben nankormuşum yok ailesinin yaptıklarını kimse yapmamışmış.. Ya yemin ederim tam 2 ay oldu evimdeler e tabiki ellerinde bişy getrcekler diye eşim onları dunyanın meleği yaptı.. Evdeki erzaklar bittiyse onlara bitti bi zahmet alsınlar yani.. Benim annem 4 kız kardeşim abim herbiri ilk gun yarım altın,çeyrek taktılar. Ki bilmem kaçıncı torun bu benm ailemde.. Eşimin ailesindeki ilk torun oğlum olmasına rağmen hala bi grambişy takmadılar. Ama lafa gelirse de benm ailem kotu onun ailesi melk.

Bizde de oldu kakasinda hepsi değil arada tane tane değil mi. Ben sordum doktora . Doktor normal bir bebek kakasi olduğunu korkmamalı gerektiğini söyledi.

Evet cnm hepsi degil arada yesillikler vardi geneli sari halk arasinda da lohusa usutunce dediler sirtima havlu koydum simdi :)

işte o anda rest çekip pişman etmeliydin.
doğumdan bir ay önce eşimle -hiç sevmediği- ailesi yüzünden aynı kavgayı yaptık. ailem de ailem dedi eşin gibi. onlar ailen de biz neyiz dedim. şöyle böyle diye kıvırınca, doğumdan sonra ilk işim seni boşayıp o kıymetli ailene göndermek olacak dedim ve bir süre muhatap olmadım. pişmanlıktan dört döndü çevremde. şimdi ailesinin a sı geçmiyor aramızda.

canımcım, ben normal seyrinde oldum hep reglimi. bir günlük kanamalar için lohusa olduğumu düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…