- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.061
Carlos hepsi burada da var biz ordan aldikCnm pişik. Kremi yerine kantaron yağı surebilirsin. Birde carlson u biz yurt dışından getirttik ama doktora sorduğumda o da artık Türkiye'de de katkısız olan var dedi ama adını sormamistim.doktoruna bir sor istersen yada eczacıya.
Yan destekleri ayarlanabiliyor mu? Bir de genelde yüz üstü yatırılıyor galiba ama sırt üstü için de uygun mudur?bircok markanın var esim bir cocuk magazından almıs marka bilmiyorum ama kusma ya karsı cok iyi . yan destekleride var yan tarafına yatırabiliyorsun yani bebbegi arasına sıkıstırmak gibi
Canim benimkide 3 4 gundur yesil kaka yapiyo ya.kimisi cok doydugu zaman yesil olur diyo.kimide usuttugu zaman.3 4 gunde hic mi gecmez anlamadimBenimki de bikac gundur yesil kaka yapiyo. Annem usutmustur dedi
Hadi inşAllah :)Benim oğlumda da tuy vardi dokululmrye baslsdi bile dokulurmus buyudukce
bendki wee marka. Acaba ben mi beceremedim sağmayı anlamadım kiLansinoh manuel kullanıyorum ben dışarı çıkmam gerektiğinde. Ben memnunum. Sizinki hangi marka?
aaa oyle mi canım.. Çook sevindim gerçktenn. İnşllh bol bol emzirirsin artık. Lutfen sutun yetiorsa mama kullanma.Canım benim sana ne kadar teşekkür etsem az iyi ki soyledin bu fikri ben mememi ucum varn diye gerek olmaz diye düşünmüştüm ama meğer benim sıpa sevmemiş meme ucumu dun akşamdan beri rahatlıkla emziriyorumÇok ama çok sağol
oncelikle altini ara ara hava aldir.temizligini su ve pamukla yap.travazol ve hametan kremler var.onlarin ikisini karistirip surebilirsin eczaneye danis ama yinede.onerecekleri farkli krem vardir belki.Kızlar sebamed mustela kullanmama rağmen inanılmaz kötü pişik oldu oğlum. Önerisi olan var mı?
Shirine-alish kızlar siz sustukça, katlandıkça öküz oluyor erkekler. inanın zerre ince düşünce yok onlarda. ufak bir cinnet, sinir krizi eşinizi yola getirir.
ben kendimi geçtim. kızkardeşim doğum yaptığında yardıma gitmiştim. evi sobalıydı, kıştı, tek odasında sobası vardı. misafirler için diğer odada elektrikli soba açtırdım enişteme ve açık açık talimat verdim.
"lohusa ve sezaryenli kadını erkeklerle muhatap etmene izin vermem. hayırlı olsunu sana söylesinler. bu kadın uzanacak, emzirecek, belki sancısı olacak inleyecek. elalemin keyfi değil kardeşimin keyfi önemli dedim. hatta birkaç öküz odaya girmek istedi. burası müsait değil şu odaya geçin dedim. kardeşimin kv si falan bana kızdılar ama çok da tın.
siz de umursamayın kırılan üzülen siz değil onlar olsun. size acımayana acımayın kim olursa olsun.
onlar ailesi de sen nesisin?
valla ben olsam ya anneme giderdim ya da boşarım seni derdim.
Hanımlar benim kelebegimin kulağını üstünde tüyler var Sizinkiler nasıl? Tecrübeli anneler dökülür mu bu tüyler?
Biz AVM gezdik geldik 2 çocukla
Bizde de oldu kakasinda hepsi değil arada tane tane değil mi. Ben sordum doktora . Doktor normal bir bebek kakasi olduğunu korkmamalı gerektiğini söyledi.
Canim benimkide 3 4 gundur yesil kaka yapiyo ya.kimisi cok doydugu zaman yesil olur diyo.kimide usuttugu zaman.3 4 gunde hic mi gecmez anlamadim
Oyy senin ki daha da bi eziklikmis halasina benzemesi benim icin yıkım olurdu herhalde
Bence götürmelisin doktoraYok canım yatmadan önce temizledim doğduğundan ber var ama bu gece çok fazlaydı dedik nefes alamıyor resmen acaba normal mi doktora gitsem mi diyoruz
işte o anda rest çekip pişman etmeliydin.dun yine konuyu açtım dioki onlar benim başımın tacı, peki ya ben dedim. Sustu yaa inanabilio musun sustu. Tamm bn anliycağımı anlafım dedim, yine başladın sorun çıkarmaya dio.. Dedim ki sen evlenmeden once onlardan kurtulmk için yer arıyordun evlenince ne oldu da bu aile aşkı başladı , başladı hemn yok ben nankormuşum yok ailesinin yaptıklarını kimse yapmamışmış.. Ya yemin ederim tam 2 ay oldu evimdeler e tabiki ellerinde bişy getrcekler diye eşim onları dunyanın meleği yaptı.. Evdeki erzaklar bittiyse onlara bitti bi zahmet alsınlar yani.. Benim annem 4 kız kardeşim abim herbiri ilk gun yarım altın,çeyrek taktılar. Ki bilmem kaçıncı torun bu benm ailemde.. Eşimin ailesindeki ilk torun oğlum olmasına rağmen hala bi grambişy takmadılar. Ama lafa gelirse de benm ailem kotu onun ailesi melk.
Ben de anlamadım 32.Gün temizlenmiştim 42. Gün epey kanamam oldu dün sabah şimdi ise tık yok..Yanı bunu lohusalıktan mi saymaliyim yoksa adet mi gördüm haberim yok.Kafam karıştı. Sütüm iyi çok şükür canım da adet olmayla bir alakası mı var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?