- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.081
Kızlar bebislerinize eldiven takıyor musunuz
Hanımlar benim kelebegimin kulağını üstünde tüyler var Sizinkiler nasıl? Tecrübeli anneler dökülür mu bu tüyler?
Kızlar bebislerinize eldiven takıyor musunuz
Carlos hepsi burada da var biz ordan aldik
işte o anda rest çekip pişman etmeliydin.
doğumdan bir ay önce eşimle -hiç sevmediği- ailesi yüzünden aynı kavgayı yaptık. ailem de ailem dedi eşin gibi. onlar ailen de biz neyiz dedim. şöyle böyle diye kıvırınca, doğumdan sonra ilk işim seni boşayıp o kıymetli ailene göndermek olacak dedim ve bir süre muhatap olmadım. pişmanlıktan dört döndü çevremde. şimdi ailesinin a sı geçmiyor aramızda.
Biz AVM gezdik geldik 2 çocukla
eşin anasından yanaysa sen de kendini toparlayana kadar ailene git. niye ağlayarak geçsin ki lohusalığınız?Biz de cok mutluyduk 3 senedir evliyiz ama dogumla beraber kvnin yaptiklari ile aramiz bozuldu su anda ayni seyleri yasiyoruz hergun agliyorum esimin bu kadar degisebilecegini tahmin bile edemezdim
Bu hafta kontrolumuz vardi sorayim bakalim neymisCnm tamamen yeşil olması ile tane tane yeşil olması farklı. Devam ederse doktoruna bir sor istersen.
Bn de netten okudum az once. Onsut yani yagsiz olan sutu cocuk cok aliyosa yesil kaka yapar yaziyo. Bu hafta kontrolumuzde doktora sorayim insCanim benimkide 3 4 gundur yesil kaka yapiyo ya.kimisi cok doydugu zaman yesil olur diyo.kimide usuttugu zaman.3 4 gunde hic mi gecmez anlamadim
eşin anasından yanaysa sen de kendini toparlayana kadar ailene git. niye ağlayarak geçsin ki lohusalığınız?
Benim oglumun da kulaginda ve sirtinde tuyler var. Ama erkek oldugu icin hic takilmadim. Heralde kiz anneleri daha cok takiyo boyle seyleri :)@Nurmuratkf canim benim kizimin kulak killari tam agdalik :))
Bu d Carlos u doktorunuza sordunuz mu bende dvit 3 kullanmak istemiyorum da onu almaya da cesaret edemedim daha
Ben takıyorum, benimki gazlı bir bebek ve gazı olunca gözü dönüyor resmenKızlar bebislerinize eldiven takıyor musunuz
Cnm bepanthene kullaniyom bebekler icin olan bi fr hametan deneyebilirsin
dakikada kaç nefes alıyor?
solunumu düzenli mi yoksa artıp azalıyor mu
burun kanatları hareket ediyor mu
dudakları morarıyor mu
ciğerinde balgam varmış gibi bir ses mi?
Kantaron yağı kullanıyorum ben arada da desitin.
Bunun için bir yere başvurdunuz mu? Ben de özelde çalışıyorum 32. haftada doğum iznimi başlattım sanırım mayısın 2. haftasıydı, 21 haziranda doğum yaptım ve doğum raporu tekrar iş yerime sundum. Şuan e-devlette mayıs ayı 12 gün, haziran ayı hiç prim ödemesi gözükmüyor ve raporlu gözüküyorum sistemde yani çalışmadığım belli. Bu raporlara göre geçici süre işsizlik ödememi otomatik olarak almam gerekmez mi? E devlette yalnızca emzirme param gözüküyor 122 tl, acaba iş yerim birşeyleri eksik mi yaptı? Ya da benim ayrıca başvurmam mı gerekiyordu?
Sezeryan sonrasi kanamalariniz kac gun syrdu kizlar? 40a kadar devammi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?