2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar bebislerinize eldiven takıyor musunuz

Banyodan sonra eli usuyor o zaman takiyorum bir de tirnagi cok uzamissa ve kesme firsatim yoksa takiyorum. Aslina bakarsan eldiven degil corap takiyorum cunku eldiveni agzina aliveriyor korkuyorum. Corabi elinden cikaramiyor

Biz de cok mutluyduk 3 senedir evliyiz ama dogumla beraber kvnin yaptiklari ile aramiz bozuldu su anda ayni seyleri yasiyoruz hergun agliyorum esimin bu kadar degisebilecegini tahmin bile edemezdim

Biz AVM gezdik geldik 2 çocukla

inan bana kuzucuk büyüdükçe herşey daha keyifli olacak. ben eşim yanımda olmasına rağmen ekini beslerken çocuklar nerede diye deliye döndüm :) kocaman bahçeli bir yere gitmiştik. ama düşününce, allahım hepsine güzel, sağlıklı ömürler versin, çook keyif aldım. iyi ki yapmışım ben bu eşek sıpalarını :))

bir de çocuklar evdeydi ve o arada ben ekine banyo yaptırınca gururlandım :))) ben bu işi beceriyorum galiba dedim kendi kendime :)) sırada tek başıma 2 çocuk bir bebekle carrefour a gitmek var :))

Biz de cok mutluyduk 3 senedir evliyiz ama dogumla beraber kvnin yaptiklari ile aramiz bozuldu su anda ayni seyleri yasiyoruz hergun agliyorum esimin bu kadar degisebilecegini tahmin bile edemezdim
eşin anasından yanaysa sen de kendini toparlayana kadar ailene git. niye ağlayarak geçsin ki lohusalığınız?

Canim benimkide 3 4 gundur yesil kaka yapiyo ya.kimisi cok doydugu zaman yesil olur diyo.kimide usuttugu zaman.3 4 gunde hic mi gecmez anlamadim
Bn de netten okudum az once. Onsut yani yagsiz olan sutu cocuk cok aliyosa yesil kaka yapar yaziyo. Bu hafta kontrolumuzde doktora sorayim ins

Bu d Carlos u doktorunuza sordunuz mu bende dvit 3 kullanmak istemiyorum da onu almaya da cesaret edemedim daha

Carlos yanlis olmus sanirim carlson olacak bana da kuzenim amerikadan gönderiyor. Benim doktorum wellcare daha iyi dedi. Türkiyede var mı bilmiyorum.

dakikada kaç nefes alıyor?
solunumu düzenli mi yoksa artıp azalıyor mu
burun kanatları hareket ediyor mu
dudakları morarıyor mu
ciğerinde balgam varmış gibi bir ses mi?

Cnm böyle olunca noluyor? Çok nadirde olsa bazen çok hızlı nefes alıyor oğlum uykuda. Karnı şişip iniyo hızlı hızlı. Sonra düzeliyor.

Ben sadece hastanenin bana verdiği raporu işyerimin muhasebe ve insan kaynaklarına mail attim, onlar herhangi bir işlem yaptı mi bilmiyorum. Ama bu kadar çabuk para yattığına gore demek ki var bir prosedürü. Benim esim de muhasebeci o da belirli bir zaman diliminde para çekilmeyince pasife düşer, sonra aktifleştirmek için uğraşırsın hemen çek parayı dedi bana. Belki sizinki pasife duruma düşmüştür. 170 den durumu sorgulayabilirsiniz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…