2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm sık sık değiştiriyruz genelde yıkıyorum yıkamasam su pamukla siliyorum ve hep sebamed kullanıyorum. Geçmezse deniyeceğim tşkler

sanırım haklısın. Ben aramızdaki sevgi saygı bozulmasın dedikçe o beni daha çok ikinci plana atıyo.. Soylediklerini uyguliycam bnde

Poff bilmiyorum valla cidden çok yesem zoruma gitmez ah şu tiroid rahatsızlığım

Cnm böyle olunca noluyor? Çok nadirde olsa bazen çok hızlı nefes alıyor oğlum uykuda. Karnı şişip iniyo hızlı hızlı. Sonra düzeliyor.
canım nefes alış verişi dakikada 60 ı geçiyorsa veya burun kanatları nefes alıp verirken oynuyorsa yada dudakları morarıyorsa doktora götürmen gerekiyor bebeğini akciğerlere bakılması lazım. ama olayı sakın evhama çevirme iki kere burnu oynadı diye biraz hızlı nefes aldı diye götürmeye gerek yok. bizim kızım ciğerinde kist var biz bile götürmüyoruz ufak şeylerde. uykuda olanı da hiç önemseme rüya görüyolar canım öyle nadiren hızlı nefes almayı her bebek yapar.

kızlar bebeğimi doyurduktan sonra artan sütümü sağmaya başladım iki gündür. yapmaz olaydım...
bi kere 60 cc bir kere 30 cc süt çıktı. bu ne ya eşim de söylenip duruyo az diye
Maşallah çok çıkmış benim emdikten sonra. Böyle çıksa oynarım emmeden önce 40 çıkmıştı eşinde ne biliyor az ah bu eşler

Benim kızımın aynen bu dediklerin oluyor dudak etrafı morarması ani nefes alma veya boğulacak gibi nefessiz kalma olayı oluyor sık sık uyurken nefessiz kalmış gibi aniden uyanıyor etrafımdakiler olur o diyor ama korkuyorum ben

Eşinin işe gittiğini söyleyebilirsiniz bence o da eşin evdryse diye sormuş zaten bence rahat ol csnim
Valla ben arayana kadar yola çıkmışlardı kocasida evde kimse olmadığını görünce eşini bıraktı gitti sonra geldi aldı biraz ayıp oldu ama

Burda mi toplandiniz kız Temmuz anneleri :) baya okudum neler yapıyorsunuz diye. Damla mama vs isimlerini not ediyorum bize de lazım olacak inşallah.

Dün Deniz oğlanın ilk kipirtisini hissettim çok acayip bi duyguymus. İnşallah emzirdigim günleri de gorucez.

Su ana kadar 2.5 kilo aldım. 18. haftadayim. Fena gitmiyorum korkuyorum çok sisicem diye (72yim)

SunnyBaby Millennium bebek arabası aldık. Gobekten donuyor olması cezbetti beni. Var mı kullanan?

İnşallah gazsız bol sütlü buyutun bebisleri :)))

Heee tmm cnm. Yok öyle dakikalık bşey değildi zTen. Tesadüf gördüm uykusunda 4-5 kez baya hızlı karnı şişti indi. Senin yazını görünce acaba dedim. Rahatladım şimdi.

Masallah nerdeyse yolu yarilamissiniz :) o bebek arabasini bilmiyorum. Gule gule guzel gunlerde kullanin insallah.

Renkli ultrason zamani da yaklasmis. Deniz paşanin yakisikli bir pozunu bekleriz

Ben cevremdeki hamilelere bebek reflu yastigini tavsiye ediyorum. Benim ki yaz bebegi oldugu icin yanar mi diye tedirgin olmustum ama çok işime yaradı. Bebek kendi beşiğinde asla uyumuyor reflü yastığını istiyor. Hele senin minik kış bebeği, sen hepten rahat edersin :)

Mustela vitamin bariyer 123 kremi önerebilirim canım ben çok memnunum pişik olunca anında etki ediyor ikinci alt açmamda gitmiş oluyor ayrıca bazı anneler pişik olsa da olmasa da sürüyormuş doktorumuz rahatsız edici bir pişik olmadan asla kullanma dedi çünkü pişikte kremlere bağısıklık kazanabilir azabilir.. Birde ben elimden geldiğince kaka yaptığında yıkıyorum

Biliyor musun benim bebeğimde 41. Hafta tuttu bende bunu düşündüm sezaryen oldum böyle mi oldu acaba dedim

Hepimi mi eşlerle problem yaşamışız ve de hala yaşıyoruz ya hu şu dönemimizde bizi üzdüler ya helal olsun o halde eşlere ne diyeyim

Sütüm az olsada vızt diye sıkınca minnoşumun gözüne girdi dün yaşadım bende çok heyecan yaptım ah sağınca 120 cc çıktı diyeceğim bir sütüm olmayacak hiç benim ger emmeden sonra hemen hemen mama veriyorum

Eğer sütün az ise olurmuş bu bebek kuvetli çeker ve süt gelmezse zonklar demişti annem

Ooo süper bizde haftaya pazar deneyimleyecegiz avm gezisini :) nasıldı peki gerçi AVM lerde emzirme odası oluyor iyi yani.çocuk da duruyorsa süper geçmiştir.
Arabada emdi uyudu bebek arabasına yattı uyudu 2 saat sonra işimiz btti çıktık arabada dönüşte emerek eve geldik çok şükür kolay oldu inşallah sizinde kolaycacik olur gezmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…