- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.101
izin isteme zaten.Cok haklisin defalarca yalvardim ama birakmiyorki gideyim biraz uzak kalsak ikimize de iyi gelecek
oncelikle altini ara ara hava aldir.temizligini su ve pamukla yap.travazol ve hametan kremler var.onlarin ikisini karistirip surebilirsin eczaneye danis ama yinede.onerecekleri farkli krem vardir belki.
ben sudocrem kullaniyorum.cok sukur su an memnunum
sanırım haklısın. Ben aramızdaki sevgi saygı bozulmasın dedikçe o beni daha çok ikinci plana atıyo.. Soylediklerini uyguliycam bndeişte o anda rest çekip pişman etmeliydin.
doğumdan bir ay önce eşimle -hiç sevmediği- ailesi yüzünden aynı kavgayı yaptık. ailem de ailem dedi eşin gibi. onlar ailen de biz neyiz dedim. şöyle böyle diye kıvırınca, doğumdan sonra ilk işim seni boşayıp o kıymetli ailene göndermek olacak dedim ve bir süre muhatap olmadım. pişmanlıktan dört döndü çevremde. şimdi ailesinin a sı geçmiyor aramızda.
Poff bilmiyorum valla cidden çok yesem zoruma gitmez ah şu tiroid rahatsızlığımAy olur mu öyle şey gidecek tabi ki göbeğin. İstesen eskisinden bile zayıf olursun hiç merak etme. Sadece zaman gerekiyor. Şu an zaten lohusayız ve sezeryanlıyız. İlerde karın çalışırsın yürüyüş yaparsın zaten bebişler de iyice yoruyor bizi bi emeklesinler peşinde koşacağız durmadan. Sağır ol öyle insanlara herşey kendi elimizde. Temmuz annişleri olarak güçlüyüz bizhakkından geliriz kiloların.
canım nefes alış verişi dakikada 60 ı geçiyorsa veya burun kanatları nefes alıp verirken oynuyorsa yada dudakları morarıyorsa doktora götürmen gerekiyor bebeğini akciğerlere bakılması lazım. ama olayı sakın evhama çevirme iki kere burnu oynadı diye biraz hızlı nefes aldı diye götürmeye gerek yok. bizim kızım ciğerinde kist var biz bile götürmüyoruz ufak şeylerde. uykuda olanı da hiç önemseme rüya görüyolar canım öyle nadiren hızlı nefes almayı her bebek yapar.Cnm böyle olunca noluyor? Çok nadirde olsa bazen çok hızlı nefes alıyor oğlum uykuda. Karnı şişip iniyo hızlı hızlı. Sonra düzeliyor.
Maşallah çok çıkmış benim emdikten sonra. Böyle çıksa oynarım emmeden önce 40 çıkmıştıkızlar bebeğimi doyurduktan sonra artan sütümü sağmaya başladım iki gündür. yapmaz olaydım...
bi kere 60 cc bir kere 30 cc süt çıktı. bu ne yaeşim de söylenip duruyo az diye
Benim kızımın aynen bu dediklerin oluyor dudak etrafı morarması ani nefes alma veya boğulacak gibi nefessiz kalma olayı oluyor sık sık uyurken nefessiz kalmış gibi aniden uyanıyor etrafımdakiler olur o diyor ama korkuyorum bencanım nefes alış verişi dakikada 60 ı geçiyorsa veya burun kanatları nefes alıp verirken oynuyorsa yada dudakları morarıyorsa doktora götürmen gerekiyor bebeğini akciğerlere bakılması lazım. ama olayı sakın evhama çevirme iki kere burnu oynadı diye biraz hızlı nefes aldı diye götürmeye gerek yok. bizim kızım ciğerinde kist var biz bile götürmüyoruz ufak şeylerde. uykuda olanı da hiç önemseme rüya görüyolar canım öyle nadiren hızlı nefes almayı her bebek yapar.
Hiç takma şu an daha doğum yapalı bir ay olmadıPoff bilmiyorum valla cidden çok yesem zoruma gitmez ah şu tiroid rahatsızlığım
Valla ben arayana kadar yola çıkmışlardı kocasida evde kimse olmadığını görünce eşini bıraktı gitti sonra geldi aldı biraz ayıp oldu amaEşinin işe gittiğini söyleyebilirsiniz bence o da eşin evdryse diye sormuş zaten bence rahat ol csnim
canım nefes alış verişi dakikada 60 ı geçiyorsa veya burun kanatları nefes alıp verirken oynuyorsa yada dudakları morarıyorsa doktora götürmen gerekiyor bebeğini akciğerlere bakılması lazım. ama olayı sakın evhama çevirme iki kere burnu oynadı diye biraz hızlı nefes aldı diye götürmeye gerek yok. bizim kızım ciğerinde kist var biz bile götürmüyoruz ufak şeylerde. uykuda olanı da hiç önemseme rüya görüyolar canım öyle nadiren hızlı nefes almayı her bebek yapar.
Burda mi toplandiniz kız Temmuz anneleri :) baya okudum neler yapıyorsunuz diye. Damla mama vs isimlerini not ediyorum bize de lazım olacak inşallah.
Dün Deniz oğlanın ilk kipirtisini hissettim çok acayip bi duyguymus. İnşallah emzirdigim günleri de gorucez.
Su ana kadar 2.5 kilo aldım. 18. haftadayim. Fena gitmiyorum korkuyorum çok sisicem diye (72yim)
SunnyBaby Millennium bebek arabası aldık. Gobekten donuyor olması cezbetti beni. Var mı kullanan?
İnşallah gazsız bol sütlü buyutun bebisleri :)))
Mustela vitamin bariyer 123 kremi önerebilirim canım ben çok memnunum pişik olunca anında etki ediyor ikinci alt açmamda gitmiş oluyor ayrıca bazı anneler pişik olsa da olmasa da sürüyormuş doktorumuz rahatsız edici bir pişik olmadan asla kullanma dedi çünkü pişikte kremlere bağısıklık kazanabilir azabilir.. Birde ben elimden geldiğince kaka yaptığında yıkıyorum@ays_drchem canim sen semistin gecenlerde dgil mi sudocrem BHA iceriyor diye. Baktimda gercekten oyleymis. Simdiye kadar hep kullandik dr tavsiyesiyle.
İcerigi guvenilir pisik kremi arastirip kullanan var mi canlar?
Cok uzuldum uzun sure kullandim neredeyse her gun.
Biliyor musun benim bebeğimde 41. Hafta tuttu bende bunu düşündüm sezaryen oldum böyle mi oldu acaba dedim@karpuz_suyu canım hiç moralini bozma tam 20 gün meme veremedim ben, tutamıyordu çünkü.... Herkes biberona alıştırma dedi ama aventin yavaş akış başlığı var yani o çekmeden gelmiyor süt ona sağıp verdim. 15-20 gün sonra silikon göğüs ucunu kavradı, tuttu,onunla devam ettim 41.haftasına denk geldi. Yani 38.haftalık doğan bebeğim 41.haftada memeyi tuttu yani Allah'ın işine pek karışmamak lazım ben isteğe bağlı sezaryen olmuştum :) Şuan 52. günlüğüz, 1 haftadır silikon uçsuz veriyorum ama bazen kavrayamıyor yine silikon ucunu takıyorum çok da zorlamıyorum yani emsin de nasıl emerse emsin :) Hiç panikleme, tedirgin olma benim bebek alışmadıysa biberona kimse alışmaz 20 gün sadece biberon ile beslendi :)
Hepimi mi eşlerle problem yaşamışız ve de hala yaşıyoruz ya husağol canım allah razı olsun hepimizden. rşime kalsa çok azmış. o nerden biliyosa. ben bebeğimi doyuruyorum üstüne de sağıyorum şükürler olsun. şükretmezsek bunu da bulamayız. benim de eşimle sorunlarım var. işin kötüsü onun bundan haberi yok. inşallah geçecek hepsi. anlatmak istersen özelden yaz canım dertleşelim
Sütüm az olsada vızt diye sıkınca minnoşumun gözüne girdi dün yaşadım bende çok heyecan yaptım ah sağınca 120 cc çıktı diyeceğim bir sütüm olmayacak hiç benim ger emmeden sonra hemen hemen mama veriyorumKızlar şu süt fışkırma işi nasıl oluyor? Yani sıkınca gerçekten fışkırıyor mu? Benim çok olmadığından aklım almıyor sanırım. Sıkınca akıyor benim ama öyle ileri fışkırma lafın gelişi mi gerçek mi?
Eğer sütün az ise olurmuş bu bebek kuvetli çeker ve süt gelmezse zonklar demişti annemMerhaba hanımlar biz bugün 27 günlük olduk.göğüslerim çok fena yaraydi allaha şükür baya iyilesti şimdi yara olanlara tavsiyem ayva çekirdeğini suda kaynatıp jel kıvamına getirip sürmeleri 1 haftada iyileştirdi çok kötü bişey o yüzden derdinize derman olmak isterim. Ama ben sadece yaralardan dolayı göğüslerim aciyo sanıyordum emzirdikten sonra göğüslerim resmen zonkluyor sizde de oluyor mu bu durum emerken acıtıyor oğluşum sonrada emmiyoken bile sizliyor zonkluyor ara ara
Evet hem kendi doktorum onerdi hem yurt disinda kuzenim cocuk doktoru o onerdiBu d Carlos u doktorunuza sordunuz mu bende dvit 3 kullanmak istemiyorum da onu almaya da cesaret edemedim daha
2 kere kullandim eldiven baslarda.46gunluguz daha da takmadim.dokunma duygusu icin onemli elinin acik olmasi onemliKızlar bebislerinize eldiven takıyor musunuz
Arabada emdi uyudu bebek arabasına yattı uyudu 2 saat sonra işimiz btti çıktık arabada dönüşte emerek eve geldik çok şükür kolay oldu inşallah sizinde kolaycacik olur gezmenizOoo süper bizde haftaya pazar deneyimleyecegiz avm gezisini :) nasıldı peki gerçi AVM lerde emzirme odası oluyor iyi yani.çocuk da duruyorsa süper geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?