- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.201
Ne iyiymis ben ozele para verip alayim dedim rapor yazamiyoruz dedi kime sorduysammatsiyahoje canım daha yeni arkadaşım aldı ya, hem de sadece doktora gidip durumunu anlatmış yani bebeğim ar iznim doldu demiş(öğretmen), vermişler raporunu bir sonrakini psikiyatriden alırsın demiş ama
Ne iyiymis ben ozele para verip alayim dedim rapor yazamiyoruz dedi kime sorduysam bende ucretsiz aldimmatsiyahoje canım daha yeni arkadaşım aldı ya, hem de sadece doktora gidip durumunu anlatmış yani bebeğim ar iznim doldu demiş(öğretmen), vermişler raporunu bir sonrakini psikiyatriden alırsın demiş ama
Onu büyükler hep diyor yemek sularını diline sür filan diye hani ilerde başka tatları reddetmesin diye ama bu tabiki tercih meselesi en iyisi doktora sormak sanırım.Herkes 3. Aydan sonra tattirmaya basla diyoda neleri tattiracagim acemilik zor
Aaa tşk ederim bakayım hemenBir program var sacinin rengini degistirip bakiyosun hangi renk yakisti diye internetten bulabilirsin
Canim naneyi duymustumda limonu ilk kez duydum ya.naneyo cok az koyuyorum birkac yaprak.limonda yarim.limon azaltmiyodur imsak sadece limon olarak değil de eksi olarak duydum canım inşallah azalmıyordur:)
Anladım canım olmayacak bu iş ben vazgeçtim sağolasınCnm hastanelere bakanlıktan yazı gelmiş. Kesinlikle rapor verilmeyecek.eğer verilirse o hasta hastanede yatacak diye.tabi bu heyet için geçerli.
Ben vazgeçtim canım sağolasın boşuna uğraşmak zorunda kalmadan hallettim sayenizdeValla tatlim ben de ugrastim ama tanidik yoksa cok zor ohal nedeniyle vermiyolar yasakmış
Ben de öyle yapayım canım sağolCnm bende arastirdim rapor vermiyolar kolay kolay ben de ucretsiz izin aldim
Doktor başlayon demezse 6. Aydan önce tadıma bile başlanmıyor canımBen cok giremiyorum kizlar daha once paylastiysaniz kacirdim ek gidaya nezaman baslasak benim oglus 3 aylik oldu
HejaR12 canım bi gelişme var mı kaçırdım mı ben haberler iyi olsun insallah
Devletten mi aldı özelden mi?matsiyahoje canım daha yeni arkadaşım aldı ya, hem de sadece doktora gidip durumunu anlatmış yani bebeğim ar iznim doldu demiş(öğretmen), vermişler raporunu bir sonrakini psikiyatriden alırsın demiş ama
Kaçlısı kaç para olmuş bezlerin? Canım kaç no kullanıyorsun sızdırıyorsa bi no büyük al. Prima yeşile geçtim ben premium caredengünaydın anneler hangi marka bez kullanıyorsunuz ben primuum care kullanıyodum sızdırma yapıyo diye hugies e geçtim ama oda sanki kalıp gibi pek yumuşak degil siz neler kullanıyosunuz yeniden bez alacaz migrostan bezler indirime girdi 2-6 ekim arası ne alalım sizce tavsiyelerinizi bekliyorum
Aynen canım hamilelikte başladım ıslak mendile kipada 1 tl sil sil at :))Kapi dolap hic silemiyorum uc aydir. İslak mendile bağladim inan :) icat edenden Allah razi olsun
Oouuy masallah tabi büyüyo büyücek anasına cekmis :)Eki Görüntüle 1893368
Kızlar, bu da benim küçük cadım, haftaya 3. Ay bitecek :))
Sütü az olan annelere sözüm, bakın bu yavrucak ta büyüyor, hem de sadece mamayla. Bozmayın moralinizi lütfen.
Ben de mama bebeğiyim, enine boyuna maşallahım var :))))
Oyyy annesinin meleği maşallah sana bal suratli seniEki Görüntüle 1893368
Sütü az olan annelere sözüm, bakın bu yavrucak ta büyüyor, hem de sadece mamayla. Bozmayın moralinizi lütfen.
Masallah Subhanallal bu ne guzellikEki Görüntüle 1893368
Canım iyi olmasına sewindim idil krese alisti coj şükür hergün yeni bişi öğrenio ben evde çığlık çığlığa mutlu oluorum kuzuma.taha dombilisi büyüo ya tosun oldu senin ufaklık nasıl buyumustur bi foto senden bekliosidilduam etiketini simdi gordum canim. İyiyiz sukur. Cihan arabaya binmem demiyor ama ufak bi kasiste hemen korkuyor. Gecer diye dusunuyorum.
Sen nasilsin tombik taha nasil :) idil krese baslamisti degil mi, nasil memnun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?