2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ne iyiymis ben ozele para verip alayim dedim rapor yazamiyoruz dedi kime sorduysam bende ucretsiz aldim

Kizlar adet gordunuzmu gorduyseniz nezaman ben daha hic olmadim dr gel bakalim dedi gorsen bidert gormesen bidert ne zor kadin olmak.

Kaçlısı kaç para olmuş bezlerin? Canım kaç no kullanıyorsun sızdırıyorsa bi no büyük al. Prima yeşile geçtim ben premium careden

Oouuy masallah tabi büyüyo büyücek anasına cekmis :)

Canım mi sıkkin giydim oglusu çıktım çarşıya gezdim uyudu alışveriş yaptım geldimm sonuç yorgunluk ama bu kanguru şiddetle tavsiye edilir ya çok kullanışlı bişi

Eklentiler

• IMG_2016-10-04_15-43-19.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 84
Oyyy annesinin meleği maşallah sana bal suratli seni

Masallah Subhanallal bu ne guzellik

idilduam etiketini simdi gordum canim. İyiyiz sukur. Cihan arabaya binmem demiyor ama ufak bi kasiste hemen korkuyor. Gecer diye dusunuyorum.
Sen nasilsin tombik taha nasil :) idil krese baslamisti degil mi, nasil memnun mu?
Canım iyi olmasına sewindim idil krese alisti coj şükür hergün yeni bişi öğrenio ben evde çığlık çığlığa mutlu oluorum kuzuma.taha dombilisi büyüo ya tosun oldu senin ufaklık nasıl buyumustur bi foto senden beklios

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…