2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayyy annem gidince bende bişiler i tek deneyimleyecegimvevedaha keyif alicam eminim. Kolay deil çok çocuklu olmak Allah yardımcın olsun senin en başta topikteki tek 3 çocuklu hatunsun bacım.☺

Kızlar yazdığınız süt sağma cc leri 60-70 ler emdiği meme için mi? Ben bi kere emdiği memeyi sağdım 20-30 cc çıktı. Emmediği memeden 70-90 civarı çıktı. Acaba benimdemi az? Bazen memedeyken ağlayo, memeyi sakız gibi çiğniyor ama yutkunma sesi gelmiyor. Geçenlerdede sormuştum bebeğin aç olup olmadığını nasıl anlarız diye. Bu yüzden sormuştum.

emmeden onceki durum canm.en azindan bende oyle

Eldiveni cocuk gelisimci kuzenim 2 aya kadar kullan dedi. Cunku eldiven olmayinca eller direk agza gidiyor emmek icin ve bu da parmaklarinda ilerde sekil bozukluguna sebep olabiliyormus. O yuzden kullaniyorum simdilik zaten kullanmasam yuzunu ciziyo hep. Arada takmayip hava aldiriyorum ama ellerine.

Ayy inşallah bende görürüm o fışkırmayı şu andan itibaren olumlamam bu hepsütün fışkırdığını hayal edeceğim. Oğlumun yüzüne süt fışkırtacam
Bende de sut yok doğduğundan beri emzirdikten sonra mama veriyorum. Ama bezen var mi diye sıkınca çocuğun yüzüne gözüne firliyor :) bu bir kıstas değil yani, öyle olsaydı benimki ac kalmazdi

izin isteme zaten.
Canım kimsenin ilişkisi birbirine benzemez sen böyle rahat konuşuyorsun ama söylediğin taktikler senin kocada ise yarayabilir ama belki arkadaş da yaramayip ilişkilerini bozar o yüzden bence bu şekilde akil vererek sorumluluk almak hic hoş değil açıkçası yazdıklarına sinirlendim

doğrudur. ama ağlamak konuşmak işe yaramamış anlatılanlara bakılırsa. her yöntem denendiği halde kocada değişim yoksa, o kütüğü yakmalı bence. öylelerinden koca da olmaz. ben de bu tiplere katlananlara ve sessiz kalanlara sinirleniyorum.

matsiyahoje cim verdiğin bilgiler için teşekkürler dediğin gibi durumlar yok ama kapı gıcırtısı gibi ses çıkarıyor resmen 1 gece daha gözlemleyip doktora götürmeyi düşünüyorum hangi bölüme gitsek?

Kimse susup katlanmaz ama senin dediğin gibi de kestirip atılmaz çocuk oyuncağı değil ben bu şekilde akil vermekten çekinirim vebal altına giremem

Kimse susup katlanmaz ama senin dediğin gibi de kestirip atılmaz çocuk oyuncağı değil ben bu şekilde akil vermekten çekinirim vebal altına giremem
lohusa kadına eziyet edenlerin ve yük olanların vebali daha fazladır bence. gebelik, doğum, lohusalık, anneliğe alışma sürecinde sülalesine hizmet ettirmek, kavga etmek, ağlatmak, bu zor dönemlerde yanında olmak yerine sindirmek veballerinin altından hiçbir koca ve ailesi kalkamaz.

Benim de çok değil hatta bazen sıktığımda hiç çıkmadığı oluyor mecbur mama veriyorum. Aslında bu durumu çok stres yapmamak lazım sonuçta herkes emziremiyor mamayla büyüyen bebek çok ama elimizden geldiğince olumlu düşünüp mücadeleyi de bırakmamak gerek.

Valla ben arayana kadar yola çıkmışlardı kocasida evde kimse olmadığını görünce eşini bıraktı gitti sonra geldi aldı biraz ayıp oldu ama
Ayıp olmamıştır canım ince düşünüp eşin evde ise demişler olmadığını da görmüşler zaten takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…