- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.121
Ayyy annem gidince bende bişiler i tek deneyimleyecegimvevedaha keyif alicam eminim. Kolay deil çok çocuklu olmak Allah yardımcın olsun senin en başta topikteki tek 3 çocuklu hatunsun bacım.☺inan bana kuzucuk büyüdükçe herşey daha keyifli olacak. ben eşim yanımda olmasına rağmen ekini beslerken çocuklar nerede diye deliye döndüm :) kocaman bahçeli bir yere gitmiştik. ama düşününce, allahım hepsine güzel, sağlıklı ömürler versin, çook keyif aldım. iyi ki yapmışım ben bu eşek sıpalarını :))
bir de çocuklar evdeydi ve o arada ben ekine banyo yaptırınca gururlandım :))) ben bu işi beceriyorum galiba dedim kendi kendime :)) sırada tek başıma 2 çocuk bir bebekle carrefour a gitmek var :))
emmeden onceki durum canm.en azindan bende oyleKızlar yazdığınız süt sağma cc leri 60-70 ler emdiği meme için mi? Ben bi kere emdiği memeyi sağdım 20-30 cc çıktı. Emmediği memeden 70-90 civarı çıktı. Acaba benimdemi az? Bazen memedeyken ağlayo, memeyi sakız gibi çiğniyor ama yutkunma sesi gelmiyor. Geçenlerdede sormuştum bebeğin aç olup olmadığını nasıl anlarız diye. Bu yüzden sormuştum.
Bizimki de yalıyor kil tüy ıslaklık iğrenç oluyor :)Banyodan sonra eli usuyor o zaman takiyorum bir de tirnagi cok uzamissa ve kesme firsatim yoksa takiyorum. Aslina bakarsan eldiven degil corap takiyorum cunku eldiveni agzina aliveriyor korkuyorum. Corabi elinden cikaramiyor
Bizimki de yüzünü mahvediyor tırnakları kısa bile olsaBen takıyorum, benimki gazlı bir bebek ve gazı olunca gözü dönüyor resmengeçen gün kendi saçını çekip viyaklıyordu
Bende de sut yok doğduğundan beri emzirdikten sonra mama veriyorum. Ama bezen var mi diye sıkınca çocuğun yüzüne gözüne firliyor :) bu bir kıstas değil yani, öyle olsaydı benimki ac kalmazdiAyy inşallah bende görürüm o fışkırmayı şu andan itibaren olumlamam bu hepsütün fışkırdığını hayal edeceğim. Oğlumun yüzüne süt fışkırtacam
Canım kimsenin ilişkisi birbirine benzemez sen böyle rahat konuşuyorsun ama söylediğin taktikler senin kocada ise yarayabilir ama belki arkadaş da yaramayip ilişkilerini bozar o yüzden bence bu şekilde akil vererek sorumluluk almak hic hoş değil açıkçası yazdıklarına sinirlendimizin isteme zaten.
Düzene girdi canım..Adet görmeye başladım.. Demekki her doğum farklı seyrediyor..canımcım, ben normal seyrinde oldum hep reglimi. bir günlük kanamalar için lohusa olduğumu düşünüyorum :)
doğrudur. ama ağlamak konuşmak işe yaramamış anlatılanlara bakılırsa. her yöntem denendiği halde kocada değişim yoksa, o kütüğü yakmalı bence. öylelerinden koca da olmaz. ben de bu tiplere katlananlara ve sessiz kalanlara sinirleniyorum.Canım kimsenin ilişkisi birbirine benzemez sen böyle rahat konuşuyorsun ama söylediğin taktikler senin kocada ise yarayabilir ama belki arkadaş da yaramayip ilişkilerini bozar o yüzden bence bu şekilde akil vererek sorumluluk almak hic hoş değil açıkçası yazdıklarına sinirlendim
Evet hem kendi doktorum onerdi hem yurt disinda kuzenim cocuk doktoru o onerdi
Kimse susup katlanmaz ama senin dediğin gibi de kestirip atılmaz çocuk oyuncağı değil ben bu şekilde akil vermekten çekinirim vebal altına girememdoğrudur. ama ağlamak konuşmak işe yaramamış anlatılanlara bakılırsa. her yöntem denendiği halde kocada değişim yoksa, o kütüğü yakmalı bence. öylelerinden koca da olmaz. ben de bu tiplere katlananlara ve sessiz kalanlara sinirleniyorum.
lohusa kadına eziyet edenlerin ve yük olanların vebali daha fazladır bence. gebelik, doğum, lohusalık, anneliğe alışma sürecinde sülalesine hizmet ettirmek, kavga etmek, ağlatmak, bu zor dönemlerde yanında olmak yerine sindirmek veballerinin altından hiçbir koca ve ailesi kalkamaz.Kimse susup katlanmaz ama senin dediğin gibi de kestirip atılmaz çocuk oyuncağı değil ben bu şekilde akil vermekten çekinirim vebal altına giremem
Heee tmm cnm. Yok öyle dakikalık bşey değildi zTen. Tesadüf gördüm uykusunda 4-5 kez baya hızlı karnı şişti indi. Senin yazını görünce acaba dedim. Rahatladım şimdi.
Benim de çok değil hatta bazen sıktığımda hiç çıkmadığı oluyor mecbur mama veriyorum. Aslında bu durumu çok stres yapmamak lazım sonuçta herkes emziremiyor mamayla büyüyen bebek çok ama elimizden geldiğince olumlu düşünüp mücadeleyi de bırakmamak gerek.Sütüm az olsada vızt diye sıkınca minnoşumun gözüne girdi dün yaşadım bende çok heyecan yaptım ah sağınca 120 cc çıktı diyeceğim bir sütüm olmayacak hiç benim ger emmeden sonra hemen hemen mama veriyorum
Ayıp olmamıştır canım ince düşünüp eşin evde ise demişler olmadığını da görmüşler zaten takma kafanaValla ben arayana kadar yola çıkmışlardı kocasida evde kimse olmadığını görünce eşini bıraktı gitti sonra geldi aldı biraz ayıp oldu ama
Hayır takmiyoeum canımKızlar bebislerinize eldiven takıyor musunuz
Canim ben de sudocrem kullandim ikisinde de ama iceriginde BHA varmis.Sudocrem tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?