- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.221
Bence de kanguru candır canCanım mi sıkkin giydim oglusu çıktım çarşıya gezdim uyudu alışveriş yaptım geldimm sonuç yorgunluk ama bu kanguru şiddetle tavsiye edilir ya çok kullanışlı bişi
Arkadaslardan bazilari biz 5. ayi bekleyerek hata ettik benimkiler yemiyo diyo bazilari da 3. aydan sonra tattirmis guzel yiyo diyo kafam karistiDoktor başlayon demezse 6. Aydan önce tadıma bile başlanmıyor canım
Maşallah kuzucuguna Allah can vermiş sağlık vermiş daha ne olsun ha mama ha anne sütü büyüsünlerdeEki Görüntüle 1893368
Kızlar, bu da benim küçük cadım, haftaya 3. Ay bitecek :))
Sütü az olan annelere sözüm, bakın bu yavrucak ta büyüyor, hem de sadece mamayla. Bozmayın moralinizi lütfen.
Ben de mama bebeğiyim, enine boyuna maşallahım var :))))
Nereden ve hangi markayi aldin canim. Ben uyuz muyum neyim iki aydir kanguru pesindeyim daha almis degilim.Canım mi sıkkin giydim oglusu çıktım çarşıya gezdim uyudu alışveriş yaptım geldimm sonuç yorgunluk ama bu kanguru şiddetle tavsiye edilir ya çok kullanışlı bişi
Arı mi o arı mı :) totosuna degil yanagindaki balına talibim :)Eki Görüntüle 1893327 burda teyzoşu
Tosun ki ne tosun ya :) sicak bazlama gibi de yumustur onun gobişi simdi :) masallahCanım iyi olmasına sewindim idil krese alisti coj şükür hergün yeni bişi öğrenio ben evde çığlık çığlığa mutlu oluorum kuzuma.taha dombilisi büyüo ya tosun oldu senin ufaklık nasıl buyumustur bi foto senden beklios
Momfortbaby aldim bacım.idil kreşte biz gezmede cirit atiozNereden ve hangi markayi aldin canim. Ben uyuz muyum neyim iki aydir kanguru pesindeyim daha almis degilim.
Cok tatlisiniz ya oh idili de krese yolla rahatca gez senden keyiflisi yok su topikte anacim
Saat başı emio o deil ben mi olcam dombiliTosun ki ne tosun ya :) sicak bazlama gibi de yumustur onun gobişi simdi :) masallah
Benim miniği de koyayim profile birazdan
Alıntılardan görüyorum canlar.
denizbatiekin neyin var canim hasta miydin? O minik prensesin ponçik yanaklarini yerim maşallah
HejaR12 hayirdir canim ne sonucu? İnsallah kotu bir sey yoktur
Canım bebeğin sindirim sistemi 6. Aydan önce yiyecekleri sindirmeye müsait değilmiş. Diyetisyen yakınım söylediArkadaslardan bazilari biz 5. ayi bekleyerek hata ettik benimkiler yemiyo diyo bazilari da 3. aydan sonra tattirmis guzel yiyo diyo kafam karisti
Haklisin daha erken anne sutu yeterliCanım bebeğin sindirim sistemi 6. Aydan önce yiyecekleri sindirmeye müsait değilmiş. Diyetisyen yakınım söyledi
Cok gecmis olsun anne hastalaninca evde hersey felc olur hersey sana bakiyo Allah guc kuvvet versin ki cocuklarinin ihtiyaci varKuzum ufak bir ameliyat oldum, idrar torbamın içinde bir torba daha oluşmuş.
Geçti çok şükür, iki gün sonda ile dolaştım evde :))))
Oranın tek taliplisi sensin teyzoşu doya doya ye hepsi seninArı mi o arı mı :) totosuna degil yanagindaki balına talibim :)
Balll ballll kuzummmm canımın içi:)Eki Görüntüle 1893368
Kızlar, bu da benim küçük cadım, haftaya 3. Ay bitecek :))
Sütü az olan annelere sözüm, bakın bu yavrucak ta büyüyor, hem de sadece mamayla. Bozmayın moralinizi lütfen.
Ben de mama bebeğiyim, enine boyuna maşallahım var :))))
Sizde çok tatlı bişisiniz ana oğul:))Canım mi sıkkin giydim oglusu çıktım çarşıya gezdim uyudu alışveriş yaptım geldimm sonuç yorgunluk ama bu kanguru şiddetle tavsiye edilir ya çok kullanışlı bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?