2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Maşallah kuzucuguna Allah can vermiş sağlık vermiş daha ne olsun ha mama ha anne sütü büyüsünlerde

Canım mi sıkkin giydim oglusu çıktım çarşıya gezdim uyudu alışveriş yaptım geldimm sonuç yorgunluk ama bu kanguru şiddetle tavsiye edilir ya çok kullanışlı bişi
Nereden ve hangi markayi aldin canim. Ben uyuz muyum neyim iki aydir kanguru pesindeyim daha almis degilim.
Cok tatlisiniz ya oh idili de krese yolla rahatca gez senden keyiflisi yok su topikte anacim

Tosun ki ne tosun ya :) sicak bazlama gibi de yumustur onun gobişi simdi :) masallah
Benim miniği de koyayim profile birazdan

Nereden ve hangi markayi aldin canim. Ben uyuz muyum neyim iki aydir kanguru pesindeyim daha almis degilim.
Cok tatlisiniz ya oh idili de krese yolla rahatca gez senden keyiflisi yok su topikte anacim
Momfortbaby aldim bacım.idil kreşte biz gezmede cirit atioz

Alıntılardan görüyorum canlar.
denizbatiekin neyin var canim hasta miydin? O minik prensesin ponçik yanaklarini yerim maşallah
HejaR12 hayirdir canim ne sonucu? İnsallah kotu bir sey yoktur

Kuzum ufak bir ameliyat oldum, idrar torbamın içinde bir torba daha oluşmuş.
Geçti çok şükür, iki gün sonda ile dolaştım evde :))))

Arkadaslardan bazilari biz 5. ayi bekleyerek hata ettik benimkiler yemiyo diyo bazilari da 3. aydan sonra tattirmis guzel yiyo diyo kafam karisti
Canım bebeğin sindirim sistemi 6. Aydan önce yiyecekleri sindirmeye müsait değilmiş. Diyetisyen yakınım söyledi

kizlar ben gelecek ay ek gidalari tattirmaya baslayacagim.30 ekimde tam 4 ayi bitiriyoruz.kasim ortalarinda tadimlara baslayacagim.yogurt,sebze ve meyve puresi ile baslayacagim.3gun kurali ile baslayacagim.ayni seyi 3 gun vericem.ama dedigim gibi ogun olarak degil tadim olarak.yavas yavas ogune gecmis olacagim.6.ayinda tam baslamis olurum.
4 aydan sonrayi erken gormuyorum.cevremde cok kisi var.ayrica aktif bir grubumuz var watsupta burdan tup bebekte beraber yurudugumuz arkadaslar.4ten sonra basladilar ve hicbir slklntl yok.
benim kizim anne sutu ile besleniyor.anne sutunden mahrum etmeyecek sekilde bu surece adim atacagim yani.

Balll ballll kuzummmm canımın içi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…