- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.241
Onu büyükler hep diyor yemek sularını diline sür filan diye hani ilerde başka tatları reddetmesin diye ama bu tabiki tercih meselesi en iyisi doktora sormak sanırım.
Ay bemi anlattin sanki suan 64 kiloyum 62 ile kaldım amaxodeal 58 oda ilk kurtajdan kaldıEee ben senden şişkoyum o zaman64 kiloyum şu an 62 ile hamile kalmıştım. Ondan önce de kürtaj ve sonrası ilaçlarla biraz kilo almıştım idealim 58-59 benim şöyle 5 kilo versem içim rahatlayacak.
Devletten mi aldı özelden mi?
Yaa yerimmm maşallah tatlimizaaEki Görüntüle 1893368
Kızlar, bu da benim küçük cadım, haftaya 3. Ay bitecek :))
Sütü az olan annelere sözüm, bakın bu yavrucak ta büyüyor, hem de sadece mamayla. Bozmayın moralinizi lütfen.
Ben de mama bebeğiyim, enine boyuna maşallahım var :))))
Merhaba annişler, kızım eceyi ağustosta bekliyorduk temmuzda geldi. Başlığı yeni gördüm bizi de aranıza alır mısınız?
Devletten mi aldı özelden mi?
Eki Görüntüle 1893368
Sütü az olan annelere sözüm, bakın bu yavrucak ta büyüyor, hem de sadece mamayla. Bozmayın moralinizi lütfen.
Canım mi sıkkin giydim oglusu çıktım çarşıya gezdim uyudu alışveriş yaptım geldimm sonuç yorgunluk ama bu kanguru şiddetle tavsiye edilir ya çok kullanışlı bişi
Canım gece iki besleme zar zor biberonla besleniyo gündüz de 3 kere büyük adam gibi gündüz üç kez yiyor aryaKızlar,
Mamayla beslenen bebekleriniz günde kaç öğün yiyor??
Ekin hanım iki gündür bir öğün atlıyor, yemek istemiyor. Zorlanıyorum, şimdi 5 öğün yemek istiyor. İki gün önce 6 öğünle iyi gidiyordu
Ben kızıma 6.aya kadar su bile vermedim aşırı iştahlı maşallah o erken tatrirmakla alakali deil yapısal bişi bizde çok YERİz o da iştahlıydi dogdu dogali canım. Ben 6.aydan sonra balık surubuna da başladım onunda etkisi olduğuna inaniorum taha ya da baslicam.idile şimdi de kullaniorum balık yağı şurubu iştah acio hemde zeka gelişimi 3 yıl önde oluomus omega 3 alan çocuklarınArkadaslardan bazilari biz 5. ayi bekleyerek hata ettik benimkiler yemiyo diyo bazilari da 3. aydan sonra tattirmis guzel yiyo diyo kafam karisti
verebilirsin.benmari isitipKizlar xok acil c
Evap
Pazar gecesi sagddigim sut dolaptaydi simdi isitip verwbilir miyim oglum durmuyo cok acil yazar misiniz
Isitana kadar uyudu yaaverebilirsin.benmari isitip
misam ben de ücretsiz izni uzatırlar mı falan diye düşünüp duruyorum şimdiden. Öyle gidip alınıomuş mu ki? matsiyahoje başarırsan bu işi bana da haber et.
40 bin kere maşaAllah bal küpü mü bu kız acepSen nasıl oldun? Toparlanmışsındır inş.
Ben de de ergo baby var. Ben de koydum içine kızı çengel e indim dün. Pazarı gördüm geldim acık da deniz havası aldım :) Benim bel fıtığım var acık belim ağrımıyor desem yalan ama herhalde piyasanın en iyisi bu iki marka.
Canım gece iki besleme zar zor biberonla besleniyo gündüz de 3 kere büyük adam gibi gündüz üç kez yiyor arya
Canım mümkün mü deyaylı temizlik yapmak ben kadın çağırcam haftaya günlük işleri zor yapıyorumKızlar ya siz ev temizliğinizi yapabildiniz mi özellikle şu cam kapı dolap vs. Nasıl yapıyorsunuz bebişlerle yok mu bir tüyonuz.
Ben gördüm hem de oğluşum daha 2 aylık bile olmamıştıKizlar adet gordunuzmu gorduyseniz nezaman ben daha hic olmadim dr gel bakalim dedi gorsen bidert gormesen bidert ne zor kadin olmak.
Oyy maşallah kuzuya :*Eki Görüntüle 1893368
Maşallah sizeCanım mi sıkkin giydim oglusu çıktım çarşıya gezdim uyudu alışveriş yaptım geldimm sonuç yorgunluk ama bu kanguru şiddetle tavsiye edilir ya çok kullanışlı bişi
O kürtaj kadar kötü bişey yok ya Allah kimseye yaşatmasınAy bemi anlattin sanki suan 64 kiloyum 62 ile kaldım amaxodeal 58 oda ilk kurtajdan kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?