2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Onu büyükler hep diyor yemek sularını diline sür filan diye hani ilerde başka tatları reddetmesin diye ama bu tabiki tercih meselesi en iyisi doktora sormak sanırım.

Benim doktorum anne sutu alan bebeklerin normal olani 6.ayda baslamasi gerektigini söylemişti.
Ben mama ile besledigim icin 4.ayda ufak sebze ve meyve pureleri ile baslariz dedi.
her bebegin gelisimi farkli doktorunuz ne derse onu yapin

Kızlar,

Mamayla beslenen bebekleriniz günde kaç öğün yiyor??

Ekin hanım iki gündür bir öğün atlıyor, yemek istemiyor. Zorlanıyorum, şimdi 5 öğün yemek istiyor. İki gün önce 6 öğünle iyi gidiyordu

Devletten mi aldı özelden mi?

misam ben de ücretsiz izni uzatırlar mı falan diye düşünüp duruyorum şimdiden. Öyle gidip alınıomuş mu ki? matsiyahoje başarırsan bu işi bana da haber et.

40 bin kere maşaAllah bal küpü mü bu kız acep Sen nasıl oldun? Toparlanmışsındır inş.

Canım mi sıkkin giydim oglusu çıktım çarşıya gezdim uyudu alışveriş yaptım geldimm sonuç yorgunluk ama bu kanguru şiddetle tavsiye edilir ya çok kullanışlı bişi

Ben de de ergo baby var. Ben de koydum içine kızı çengel e indim dün. Pazarı gördüm geldim acık da deniz havası aldım :) Benim bel fıtığım var acık belim ağrımıyor desem yalan ama herhalde piyasanın en iyisi bu iki marka.

Canım gece iki besleme zar zor biberonla besleniyo gündüz de 3 kere büyük adam gibi gündüz üç kez yiyor arya

Arkadaslardan bazilari biz 5. ayi bekleyerek hata ettik benimkiler yemiyo diyo bazilari da 3. aydan sonra tattirmis guzel yiyo diyo kafam karisti
Ben kızıma 6.aya kadar su bile vermedim aşırı iştahlı maşallah o erken tatrirmakla alakali deil yapısal bişi bizde çok YERİz o da iştahlıydi dogdu dogali canım. Ben 6.aydan sonra balık surubuna da başladım onunda etkisi olduğuna inaniorum taha ya da baslicam.idile şimdi de kullaniorum balık yağı şurubu iştah acio hemde zeka gelişimi 3 yıl önde oluomus omega 3 alan çocukların

Kizlar xok acil c
Evap
Pazar gecesi sagddigim sut dolaptaydi simdi isitip verwbilir miyim oglum durmuyo cok acil yazar misiniz

Teşekkür ederim, daha iyiyim şimdi :)) toparladım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…