2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canimm ya 4. Ayda bizde geçermiyiz acaba kasik mamasına bu beslenme sorunu yüzünden bir daha çocuk yapmayı düşünmüyorum üzülüyorum ya neden diye (
Ayy bende bende emmedi emdi alıştı derken bıraktı memeyi. Sonra o mama şu mama bu mama döktü saçtı derken evde 6 biberon daha da çocuk yapmam diyorum. Gerçi kadınlar bu konuda balık hafızalı azıcıl büyüsün unuturuz

Kizlar mama ile besliyorum anne sutum yetersiz malesef. 3 saatte acikan cocuk simdi 2 saatte acikiyor.3 aylık olacak 1 hafta sonra.

Simdi 3 saatte bir 90 cc veriyorum. Acaba mama az mi geliyor da bu cocuk 2 saatte aglama krizine giriyor ?

Siz kac cc veriyorsunuz ?

Nasıl besleniyor canım içiyor mu mamayı?
Birde cok aglak benim oglum tüm gun kucak isteyip agliyor gündüz uykusu hic yok çocuğun toplam1 saat uyumuyor simdi ağlaya ağlaya zorla uyuttum baygın duştu diyebilirim elim kolum bağlandı abartısız Vcye zor gidiyorum bir Bebek neden bu kadar ağlar (((((((

Anne sütü+ 90 cc ise yeterli bence ama sonuçta her bebek farklı belki o daha fazla yemek istiyor olabilir. 15 cc arttır bak bakalım yiyecek mi? Ben 15 15 arttırıp deniyorum.

Aynen Can'ım çeşit çeşit mama ve biberon acaba mamayımı beğenmiyor biberonumu diye denemedigimiz yöntem kalmadı... 4100 gram doğdu beslenme sorunu yaşadığımıza inanamıyorum genelde iri doğan'lar iştahlı olur derler ... yinede rabbime binlerce şükür oglum sağlıklı ... Bugünlerde geçecek insallah .

Anne sütü+ 90 cc ise yeterli bence ama sonuçta her bebek farklı belki o daha fazla yemek istiyor olabilir. 15 cc arttır bak bakalım yiyecek mi? Ben 15 15 arttırıp deniyorum.

Anne sutum cok az canim ya 10 cc bile zor cikiyor sağım yaparken. Büyüdü de doymuyor diyorum ama fazlada vermek istemiyorum. Versem ver cunku maşallah istahli bir bebek

Kızlar ya ben bir hata yaptım çok araştırmadan, sadece görseli hoşuma gittiğinden, indirime girdiğini de görünce ani bir kararla almıştım bebek arabamızı. Daha 4. kullanımda düğmesi bozuldu. Teknik servise gönderdik iade/eğişim talep ettim neymiş efendim aynı yerden 3 kere bozulursa değiştirirlermiş. Zaten bayadır bozuldu ancak fırsat bulup gönderdik. 2. Ay aşısında bile çocuğumu kucağımda götürüp getirdim. Daha ilk geldiğinde beğenmedim ama ambalaj açıldı diye kabul etmediklerinden gönderemedim tabi ki. Joker internet sitesinden almıştım. Trippee go puset.

Her bebek farklı Can'ım ne kadar istiyorsa ver .. Ama 3 saatte bir besle yoksa sindirim sorunu yasar mama miktarını arttır 120 yiyebilir canim fazla değil

Her bebek farklı Can'ım ne kadar istiyorsa ver .. Ama 3 saatte bir besle yoksa sindirim sorunu yasar mama miktarını arttır 120 yiyebilir canim fazla değil

doktorumda onu diyor o ne kadar aliyorsa o kadar ver diyor ama cok fazla da vermek istemiyorum. Deneyeyim bakalim ne kadar alcak sagol canim

Benim ki de 3910 doğdu şimdi 3 kilo doğanlarla aynı. Bende tontiş bir oğlum olacak sandıydım. Küçük doğan daha iyi gelişiyor sanırım. Sağlıkları yerinde olsun da bizi de yemek için uğraştırmasalar iyiydi.

Aaa bak Seninkide aynıymış canim tek değilim yani bunlar bizi kandırdı bende oyle düşünüyordum :))))))

doktorumda onu diyor o ne kadar aliyorsa o kadar ver diyor ama cok fazla da vermek istemiyorum. Deneyeyim bakalim ne kadar alcak sagol canim
Bende ilk ay mamayı az vermeye çalışıyordum çocuğa işte emsin, daha çok acıkırsa belki emer diye ama sonra yanlış yaptığımı farkettim. İstediği kadar ver umarım anne sütünü bırakmaz az da olsa kârdır içtiği.

Bende komşu teyzeler gibi acaba doymuyor da mı ağlıyor desem taşlar mısın canım beni ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…