- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.261
8-9 i buluyor bizimki döke döke yediğinden çabuk acıkıyor sanırım.Kızlar,
Mamayla beslenen bebekleriniz günde kaç öğün yiyor??
Ekin hanım iki gündür bir öğün atlıyor, yemek istemiyor. Zorlanıyorum, şimdi 5 öğün yemek istiyor. İki gün önce 6 öğünle iyi gidiyordu
İştahı nasıl oldu Aryanın? Reddediyor mu yine mamayıCanım gece iki besleme zar zor biberonla besleniyo gündüz de 3 kere büyük adam gibi gündüz üç kez yiyor arya
Biberon reddi devam ediyo Kaşık masını yiyor şükür canımİştahı nasıl oldu Aryanın? Reddediyor mu yine mamayı
Abla olduğunun farkında sanırım biberon da neymiş diyorBiberon reddi devam ediyo Kaşık masını yiyor şükür canım
6 ogun canim oda zorla ne oldu bu bebislere anlamış değilimSaolasın canım, aklıma takıldı :) maşallah kuzuna :))
Gerçi ben bu aralar çok takıyorum herşeyi, sanırım hormonal :)))
Canimm ya 4. Ayda bizde geçermiyiz acaba kasik mamasına bu beslenme sorunu yüzünden bir daha çocuk yapmayı düşünmüyorum üzülüyorum ya neden diyeBiberon reddi devam ediyo Kaşık masını yiyor şükür canım
Ayy bende bende emmedi emdi alıştı derken bıraktı memeyi. Sonra o mama şu mama bu mama döktü saçtı derken evde 6 biberon daha da çocuk yapmam diyorum. Gerçi kadınlar bu konuda balık hafızalı azıcıl büyüsün unuturuzCanimm ya 4. Ayda bizde geçermiyiz acaba kasik mamasına bu beslenme sorunu yüzünden bir daha çocuk yapmayı düşünmüyorum üzülüyorum ya neden diye(
Birde cok aglak benim oglum tüm gun kucak isteyip agliyor gündüz uykusu hic yok çocuğun toplam1 saat uyumuyor simdi ağlaya ağlaya zorla uyuttum baygın duştu diyebilirim elim kolum bağlandı abartısız Vcye zor gidiyorum bir Bebek neden bu kadar ağlarNasıl besleniyor canım içiyor mu mamayı?
Anne sütü+ 90 cc ise yeterli bence ama sonuçta her bebek farklı belki o daha fazla yemek istiyor olabilir. 15 cc arttır bak bakalım yiyecek mi? Ben 15 15 arttırıp deniyorum.Kizlar mama ile besliyorum anne sutum yetersiz malesef. 3 saatte acikan cocuk simdi 2 saatte acikiyor.3 aylık olacak 1 hafta sonra.
Simdi 3 saatte bir 90 cc veriyorum. Acaba mama az mi geliyor da bu cocuk 2 saatte aglama krizine giriyor ?
Siz kac cc veriyorsunuz ?
Aynen Can'ım çeşit çeşit mama ve biberon acaba mamayımı beğenmiyor biberonumu diye denemedigimiz yöntem kalmadı... 4100 gram doğdu beslenme sorunu yaşadığımıza inanamıyorum genelde iri doğan'lar iştahlı olur derler ... yinede rabbime binlerce şükür oglum sağlıklı ... Bugünlerde geçecek insallah .Ayy bende bende emmedi emdi alıştı derken bıraktı memeyi. Sonra o mama şu mama bu mama döktü saçtı derken evde 6 biberon daha da çocuk yapmam diyorum. Gerçi kadınlar bu konuda balık hafızalı azıcıl büyüsün unuturuz
Anne sütü+ 90 cc ise yeterli bence ama sonuçta her bebek farklı belki o daha fazla yemek istiyor olabilir. 15 cc arttır bak bakalım yiyecek mi? Ben 15 15 arttırıp deniyorum.
Her bebek farklı Can'ım ne kadar istiyorsa ver .. Ama 3 saatte bir besle yoksa sindirim sorunu yasar mama miktarını arttır 120 yiyebilir canim fazla değilKizlar mama ile besliyorum anne sutum yetersiz malesef. 3 saatte acikan cocuk simdi 2 saatte acikiyor.3 aylık olacak 1 hafta sonra.
Simdi 3 saatte bir 90 cc veriyorum. Acaba mama az mi geliyor da bu cocuk 2 saatte aglama krizine giriyor ?
Siz kac cc veriyorsunuz ?
Her bebek farklı Can'ım ne kadar istiyorsa ver .. Ama 3 saatte bir besle yoksa sindirim sorunu yasar mama miktarını arttır 120 yiyebilir canim fazla değil
Benim ki de 3910 doğdu şimdi 3 kilo doğanlarla aynı. Bende tontiş bir oğlum olacak sandıydım. Küçük doğan daha iyi gelişiyor sanırım. Sağlıkları yerinde olsun da bizi de yemek için uğraştırmasalar iyiydi.Aynen Can'ım çeşit çeşit mama ve biberon acaba mamayımı beğenmiyor biberonumu diye denemedigimiz yöntem kalmadı... 4100 gram doğdu beslenme sorunu yaşadığımıza inanamıyorum genelde iri doğan'lar iştahlı olur derler ... yinede rabbime binlerce şükür oglum sağlıklı ... Bugünlerde geçecek insallah .
Muravey haklı arttır o zaman canım.Anne sutum cok az canim ya 10 cc bile zor cikiyor sağım yaparken. Büyüdü de doymuyor diyorum ama fazlada vermek istemiyorum. Versem ver cunku maşallah istahli bir bebek
Aaa bak Seninkide aynıymış canim tek değilim yani bunlar bizi kandırdı bende oyle düşünüyordum :))))))Benim ki de 3910 doğdu şimdi 3 kilo doğanlarla aynı. Bende tontiş bir oğlum olacak sandıydım. Küçük doğan daha iyi gelişiyor sanırım. Sağlıkları yerinde olsun da bizi de yemek için uğraştırmasalar iyiydi.
Bende ilk ay mamayı az vermeye çalışıyordum çocuğa işte emsin, daha çok acıkırsa belki emer diye ama sonra yanlış yaptığımı farkettim. İstediği kadar ver umarım anne sütünü bırakmaz az da olsa kârdır içtiği.doktorumda onu diyor o ne kadar aliyorsa o kadar ver diyor ama cok fazla da vermek istemiyorum. Deneyeyim bakalim ne kadar alcak sagol canim
Bende komşu teyzeler gibi acaba doymuyor da mı ağlıyor desem taşlar mısın canım beni ?Birde cok aglak benim oglum tüm gun kucak isteyip agliyor gündüz uykusu hic yok çocuğun toplam1 saat uyumuyor simdi ağlaya ağlaya zorla uyuttum baygın duştu diyebilirim elim kolum bağlandı abartısız Vcye zor gidiyorum bir Bebek neden bu kadar ağlar(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?