- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.281
Ben tek çocuğum.tek çocuk olmanın avantajlarını da dezavantajlarını da yaşamış biri olarak çok iyi bilirim.bi gün görümcem"ay tek çocuk da ne öyle numune gibi"diyip kahkahayı bastı.kan beynime sıçradı."seri üretimde de üretim hataları olabiliyor"diyivermişim.tövbe Estağfirullah:)))günaha soktu beni de.seri üretime gerek yok:))ama tek çocuk da çok zor bi çok Açıdan.öncelikle Rabbim evlatlarımıza sağlık versin sonra da hayırlı sağlıklı kardeş nasip etsin canım.beslenirler Allah'ın izniyle büyürlerde stres yapmamak laxım:)Ayy bende bende emmedi emdi alıştı derken bıraktı memeyi. Sonra o mama şu mama bu mama döktü saçtı derken evde 6 biberon daha da çocuk yapmam diyorum. Gerçi kadınlar bu konuda balık hafızalı azıcıl büyüsün unuturuz
Ay sorma canım ya ne evden dışarı çıkabiliyorum ne evime kimseyi davet edebiliyorum oğlusum kıyameti koparıyor viyak viyak :)))Bende komşu teyzeler gibi acaba doymuyor da mı ağlıyor desem taşlar mısın canım beni ?
Aaa o neymiş canimm bilmiyordum bunuBebeğine sık mama veren arkadaşlar düşük sodyumlu bebek suyu kullanıyor musunuz?
Yeni aklıma geldi bir araştırın o işi.
Keşke daha önce aklıma gelseydi
Benim kız da öyleydi çıkarta çıkarta alıştırdım yakın yerlerden başladım önce.Ay sorma canım ya ne evden dışarı çıkabiliyorum ne evime kimseyi davet edebiliyorum oğlusum kıyameti koparıyor viyak viyak :)))
Ha haaa bende bir hata var sebebini bulamıyordum annem seri üretim yaptığından demek kiBen tek çocuğum.tek çocuk olmanın avantajlarını da dezavantajlarını da yaşamış biri olarak çok iyi bilirim.bi gün görümcem"ay tek çocuk da ne öyle numune gibi"diyip kahkahayı bastı.kan beynime sıçradı."seri üretimde de üretim hataları olabiliyor"diyivermişim.tövbe Estağfirullah:)))günaha soktu beni de.seri üretime gerek yok:))ama tek çocuk da çok zor bi çok Açıdan.öncelikle Rabbim evlatlarımıza sağlık versin sonra da hayırlı sağlıklı kardeş nasip etsin canım.beslenirler Allah'ın izniyle büyürlerde stres yapmamak laxım:)
Ayy hiç bilmiyorum araştırayım canım sağol.Bebeğine sık mama veren arkadaşlar düşük sodyumlu bebek suyu kullanıyor musunuz?
L Light Of Goddenizbatiekin Zehrayenihayat
Bebekler için su diye satılıyor ama hepsi bir değil canım sırf şişesi biberon ağzı gibi olduğu için öyle satan markalar da var düşük sodyumlu olcak.Aaa o neymiş canimm bilmiyordum bunu
Ay yok Estağfirullah canım benim:)söylediğim sadece görümcemi bağlar o haketti ona söyledim:))Ha haaa bende bir hata var sebebini bulamıyordum annem seri üretim yaptığından demek kiayy çok güldüm ya iyi yapıştırmışsın cevabı severim kıvrak zekayı
Bende eklediydimdenizbatiekin canım instagram dan ekledim seni teknolojiye yeşil ışık yaktim kizz
Yok yok ben de var bir hataAy yok Estağfirullah canım benim:)söylediğim sadece görümcemi bağlar o haketti ona söyledim:))
Özelden yaz da canım seni de ekleyeyim. Bol bol İdil i paylaş pek bir güzel gözümüz gönlümüz açılır.denizbatiekin canım instagram dan ekledim seni teknolojiye yeşil ışık yaktim kizz
Canım ben bebek sularından kullanıyorum ama sodyumuna hiç dikkat etmedim.neden düşük sodyumlu kullanmak gerekiyor kiBebeğine sık mama veren arkadaşlar düşük sodyumlu bebek suyu kullanıyor musunuz?
L Light Of Goddenizbatiekin Zehrayenihayat
Bencede zamani gelince verilmeli ek gida anne sutu aliyo sukur balik yagi surubu ne veriyosun canimBen kızıma 6.aya kadar su bile vermedim aşırı iştahlı maşallah o erken tatrirmakla alakali deil yapısal bişi bizde çok YERİz o da iştahlıydi dogdu dogali canım. Ben 6.aydan sonra balık surubuna da başladım onunda etkisi olduğuna inaniorum taha ya da baslicam.idile şimdi de kullaniorum balık yağı şurubu iştah acio hemde zeka gelişimi 3 yıl önde oluomus omega 3 alan çocukların
Estağfirullah canım ya çok çocuğu olanlar kardeşi olanlar filan çooook şanslılar inan ki.tek çocuk olmak gerçekten çok zor.seri üretim görümcem için geçerli onda var üretim hatası:)))yanlış anlaşılırsa çok üzülürümYok yok ben de var bir hataTek çocuk olmak zordur ya neyse ki burda kız kardeş çok oldu
Yok ya ne yanlış anlaşılması ben öyle şakalaşmak amaçlı yazdım canım :)Estağfirullah canım ya çok çocuğu olanlar kardeşi olanlar filan çooook şanslılar inan ki.tek çocuk olmak gerçekten çok zor.seri üretim görümcem için geçerli onda var üretim hatası:)))yanlış anlaşılırsa çok üzülürüm
Seksen günlük daha bi zararı olmaz demi şeker koymalımıyım öksürük hırıltı aksırma hepsi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?