2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben tek çocuğum.tek çocuk olmanın avantajlarını da dezavantajlarını da yaşamış biri olarak çok iyi bilirim.bi gün görümcem"ay tek çocuk da ne öyle numune gibi"diyip kahkahayı bastı.kan beynime sıçradı."seri üretimde de üretim hataları olabiliyor"diyivermişim.tövbe Estağfirullah:)))günaha soktu beni de.seri üretime gerek yok:))ama tek çocuk da çok zor bi çok Açıdan.öncelikle Rabbim evlatlarımıza sağlık versin sonra da hayırlı sağlıklı kardeş nasip etsin canım.beslenirler Allah'ın izniyle büyürlerde stres yapmamak laxım:)

Ha haaa bende bir hata var sebebini bulamıyordum annem seri üretim yaptığından demek ki ayy çok güldüm ya iyi yapıştırmışsın cevabı severim kıvrak zekayı

@Maviduss benim kizim da 97 günlük bugun.geçen hafta dr kontrole gittigimizde 1.5 saatte bir 90 ml yediğini söyledim. Demekki yetmiyor, 120 150 ne kadar yerse verebilisin yeterki saat aralığı uzasın, böyle sana da eziyet sürekli mama yapmak dedi.şimdi 120 ml veriyorum 2 saat duruo o şekilde. Bir de ufak ufak yoğurt tattır dedi tbi ev yogrdu

Bencede zamani gelince verilmeli ek gida anne sutu aliyo sukur balik yagi surubu ne veriyosun canim

Yok yok ben de var bir hata Tek çocuk olmak zordur ya neyse ki burda kız kardeş çok oldu
Estağfirullah canım ya çok çocuğu olanlar kardeşi olanlar filan çooook şanslılar inan ki.tek çocuk olmak gerçekten çok zor.seri üretim görümcem için geçerli onda var üretim hatası:)))yanlış anlaşılırsa çok üzülürüm

Yok ya ne yanlış anlaşılması ben öyle şakalaşmak amaçlı yazdım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…