2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cok sagol canim yorum icin.vereyim bari yazik ac kalıyor çocuğum

Insallah canim. Vereceğim ne yapayim ac kaliyor demek ki aglama krizine giriyor. Üzülüyorum ama mecburum mama vermeye

Kizlar oglumun bugun 3 aylik izlemi vardı 1100gr almış ama sadece 1cm uzamis cok üzüldüm sizce dr a götürmelimiyim. Normal mi 1 ayda 1cm gecen ay 4cm uzamisti neden bu kadar az uzadi

Cnm.benim kızımda çok uzun değil. Ben uzun boyluyum ona rağmen kızım kısa. Gerçi ben 34 haftalik doğum yaptim.kızım şuan 57 cm doktorlar bir şey demiyor.demek.normal.

Can'ım sorun düzelmiyor mu?
Tamir edilmedi mi
Eğer öyleyse ikinci kez de gönder servise hala sorun çözülmezse ilçe tüketici hakem heyetine git şikayetçi ol

Can'ım sorun düzelmiyor mu?
Tamir edilmedi mi
Eğer öyleyse ikinci kez de gönder servise hala sorun çözülmezse ilçe tüketici hakem heyetine git şikayetçi ol
Gönderdik işte daha bakıp bizi arayıp bilgilendireceklermiş. Daha da internetten bu tarz bişey almam ya benim şüphelendiğim durum belki de başkasının iade ettiği ürünü gönderdiler bana hangi sıfır ürün 4. kullanımda bozulur ki? Joker de güvenilir bir site ama ben şüpheye düştüm açıkçası

Değil mi canim sağlıklı olsunlarda haklısın cok afedersin kendimizide yırtsak aynı yiyecekler en iyisi stressiz çabalamak :)

Hasta insanların bu eve gelmelerini anlamiyorum..anlamayacağım..ne kadar düşüncesizce.. gecmis olsub canım. İnşallah cabucak atlatirsiniz
Beni de bugün bir.komsu evine davet etti. 2 çocuklu gitmesem ayıp olurdu.neyse gittim en küçük hasta nasıl öksürüyor burnu akıyor. Zaten biz de çürüğüz. Zor.oturdum. 2 saat zor dayandım

Al benden de o kadar. Oturdugumuz yerde tesadufen kac kisi dogum yapti komsulardan aramizda 1er ikiser ay var. Benimki kadar aglayan yok. Gunduz hic uykusu yok aksama kadar kucakta, omzumda uyursa uyuyor, bazen memede uyuyor ama yerine yatirirsam yaygara kopariyor. Gunluk islerimi yapamiyorum bazen ac kaliyoruz valla yemek yapamiyorum. Diger cocuklar mutlu huzurlu. herkes ogluma huysuz diyor o zaman da moralim bozuluyor.

Canım bana sen sormuştun sanırım İzmir de hangi Dr a gidiyorsun diye sen de İzmir de mi yaşıyorsun? Senin bildiğin güvendiğin biri var mı peki?

Evet cnm ben sormuştum. Cnm ben karsiyaka da medical e götürdüm memnun kalmadım
Sada hastanesinde ebru hanima gidiyoruz . Fena değil. Yan komşum Behçet uz a gidiyor çok memnun.

Kızlar bronsiolit ve kıs ishalleri salgınlarına dikkat sezon açılmak üzere :))) yetişkin insani grip eden virüs bebisleri direk bronsiolite çevirir aman dikkat!! Günümüz bebekleri alerjiye yatkın malesef sonra allerjik bronşit olmasın bebisler.. Yün battaniye tüylü kıyafet kullanmayın mutlaka penye yüz yapın bunlar tetikliyor ...

Demekki bak yalnız değiliz canım aynen benim oğlumada hayretle bakıyorlar :)) bosver bozma moralini ben iyiye yoruyorum canim algıları cok yüksek bence zeki çocuklar olacaklar sende oyle duşun bakarsın cok zeki olurlar :)))))) gerçi iyi birşeymi onuda bilmiyorum eğitilmeyen zeka zararlı ... Benim eşim cok zeki ve hareketli uyumayida sevmez 5 saatlik uyku ona yeter ona cekti diyorum hep :))

Ayy benimde benzer bi durum otobuste geldi basima yasli bi teyze oglumun basini olsadi elini yuzune surdu. Nasil cektigimi bilemedim cocugu. Dokunmayin mikrop kapar cok ufak napiyosunuz diye tepki verdim hemen. Gercekten sinir bozuyor bazi kisiler.
Ben böyle durumda dönüp kalıyorum bir şey diyemiyorum.sinirlendiğim zaman eşim daha çok bana kızıyor tek çocuk senin mi diyor.

Ya aaaa yerimmmm yerimmmm çok tatlıı minnoşum. Maşallah supanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…