2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Üretim hatalarından olabilşr Can'ım
Dönüş yapsınlar ona göre bi yol düşünürüz

Şimdi ki doktorlar da pek kıl. Aman vermeyin etmeyin.
Öyle gerçekten doktor öyle diyor ama ailelerimiz bizleri büyütme şekillerini anlatıyor. Yani yapsan olmuyor yapmasan gönül razı değil. Biraz kendi yolumuzu bulmak lazım sanırım. Mesela ben doktorların mamalarla anlaşmalı olduğunu düşünüyorum çünkü her doktor farklı bir markaya anne sütüne en yakın diyor. Kafam allak bullak

Bozma moralini.benim kızıma da öyle. Diyorlar . Huysuz bir bebek . Ama gazı çok oluyor bizimkinin.Napalım bizim ufakliklarda böyle

Cnm.geçenlerde benim kızım da idrarinda kristaller oldu. Doktoru aradık susuz kalmış dedi.sadece anne sütü alıyordu o dönem
Ultrason çekilmek zorunda kaldık. Ben o günden sonra su veriyorum .

Kızlar benim kizemin kafası çok terliyor. Özellikle emerken. Ağlarken. Nette d vitamini eksikliğinden diyor ama vitamin de veriyorum.
Var mı kafası terleyen bebe.

Kızlar benim kizemin kafası çok terliyor. Özellikle emerken. Ağlarken. Nette d vitamini eksikliğinden diyor ama vitamin de veriyorum.
Can'ım sıcak mı oluyor acaba ter bezleri yeni yeni çalısmaya başlıyor bebislerin küçükken terlemiyordu farkındaysan biz anneler hep en kotu senaryoyu seçiyoruz :)) bence sıcaklıyor kizçen

Benim oğlum 1 -2 aydır emerken terliyor ama sadece kafa bölgesi ve biyik bolgesi. Gerçi o kadar sac kimde olsa terler

Benim oğluşumunda terliyor genelde. Kızlar rota aşısı yaptıran varmı ? Zararı varmı nasıl bişey bilen anlatabilir mi?

Benim oğluşumunda terliyor genelde. Kızlar rota aşısı yaptıran varmı ? Zararı varmı nasıl bişey bilen anlatabilir mi?
Ben yaptırdım doktor tavsiye etti herhangi bir zarar görmedim aksine yararlı olduğunu çok duydum ağızdan damla şeklinde alıyor 145 liraydi yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar bugün 2. Smear sonucum çıktı. (İlki şüpheli çıktığı için tekrar yaptırmıştım.) çok şükür sonuçlar temiz :) dualarınız için çokk teşekkürler.

Bu arada ben yeni görev yerime geldim. Oğlum uyudu ama bende bir gram uyku yok. Yarın öğretmenliğe başlıyorum. Okula yeni başlayacak çocuk gibi heyecanlıyım. Inşallah kolaylıkla bu dönemi atlatırız. Burada wifi olmadığı için mobilden eskisi kadar sık takip edemeyeceğim...

Başka bi sorunu olabilir mi pişik gibi mesela ya da gaz.her ağlaması ya da verdiğinde biberonu alıyor die aç demek değil aslında.midesini boş yere büyütme die dyrm.o kendini bilmeyip alabilir.bi sorunu ypksa da büyüme atağı olabilir o dönemlerde fazla ackıyolarmış ya
Belki de büyüyodur kuzun

Keltoş prensesim maaşallah sana öperim o bal yanaklarından

denizbatiekin canım instagram dan ekledim seni teknolojiye yeşil ışık yaktim kizz

Bende eklediydim denizbatiekin i oluyor ekleyi biraz kızlarda görüp eklemiştim. Profilim Türk bayrağı

Özelden yaz da canım seni de ekleyeyim. Bol bol İdil i paylaş pek bir güzel gözümüz gönlümüz açılır.

Kullanıcı. Adlariniz ne.diyiverin bakim ekleyeyim bende.

Umarım iade alırlar içimden kaçtı gerçekten. Eşimin kızmayacağını bilsem baştan alırım ama öyle de israf olacak artık. Bakalım umarım iyi bir sonuç alırım

BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM DİKKAT ÇEKSİN DİYE :)))

Beni instagram da ekleyecek olan bacılarım, istek yollayınca bana mesaj yollarmısınız lütfen, en azından buradaki nick ikizi yazarsanız bende hemen kabul edeyim.

Saçma sapan istekler geliyor, kim kimdir anlamıyorum. Kabul etmemek istemiyorum sizi :))))

Zehrayenihayat, tüketici Mahkemesine şikayet edeceğim sizi de, süreci bir hızlandırıyorlar aklın şaşar. Tehdit et, şikayetvar.com A yaz. Garantisi olan birşey için değil 3. İlkinde değiştirmeleri lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…