- 25 Mayıs 2013
- 14.036
- 20.752
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.321
Üretim hatalarından olabilşr Can'ımGönderdik işte daha bakıp bizi arayıp bilgilendireceklermiş. Daha da internetten bu tarz bişey almam ya benim şüphelendiğim durum belki de başkasının iade ettiği ürünü gönderdiler bana hangi sıfır ürün 4. kullanımda bozulur ki? Joker de güvenilir bir site ama ben şüpheye düştüm açıkçası
Bende eklediydimdenizbatiekin i oluyor ekleyi biraz kızlarda görüp eklemiştim. Profilim Türk bayrağı
Öyle gerçekten doktor öyle diyor ama ailelerimiz bizleri büyütme şekillerini anlatıyor. Yani yapsan olmuyor yapmasan gönül razı değil. Biraz kendi yolumuzu bulmak lazım sanırım. Mesela ben doktorların mamalarla anlaşmalı olduğunu düşünüyorum çünkü her doktor farklı bir markaya anne sütüne en yakın diyor. Kafam allak bullakŞimdi ki doktorlar da pek kıl. Aman vermeyin etmeyin.
Al benden de o kadar. Oturdugumuz yerde tesadufen kac kisi dogum yapti komsulardan aramizda 1er ikiser ay var. Benimki kadar aglayan yok. Gunduz hic uykusu yok aksama kadar kucakta, omzumda uyursa uyuyor, bazen memede uyuyor ama yerine yatirirsam yaygara kopariyor. Gunluk islerimi yapamiyorum bazen ac kaliyoruz valla yemek yapamiyorum. Diger cocuklar mutlu huzurlu. herkes ogluma huysuz diyor o zaman da moralim bozuluyor.
Umarım iade alırlar içimden kaçtı gerçekten. Eşimin kızmayacağını bilsem baştan alırım ama öyle de israf olacak artık. Bakalım umarım iyi bir sonuç alırımÜretim hatalarından olabilşr Can'ım
Dönüş yapsınlar ona göre bi yol düşünürüz
Öyle gerçekten doktor öyle diyor ama ailelerimiz bizleri büyütme şekillerini anlatıyor. Yani yapsan olmuyor yapmasan gönül razı değil. Biraz kendi yolumuzu bulmak lazım sanırım. Mesela ben doktorların mamalarla anlaşmalı olduğunu düşünüyorum çünkü her doktor farklı bir markaya anne sütüne en yakın diyor. Kafam allak bullak
Can'ım sıcak mı oluyor acaba ter bezleri yeni yeni çalısmaya başlıyor bebislerin küçükken terlemiyordu farkındaysan biz anneler hep en kotu senaryoyu seçiyoruz :)) bence sıcaklıyor kizçenKızlar benim kizemin kafası çok terliyor. Özellikle emerken. Ağlarken. Nette d vitamini eksikliğinden diyor ama vitamin de veriyorum.
Var mı kafası terleyen bebe.
Kızlar benim kizemin kafası çok terliyor. Özellikle emerken. Ağlarken. Nette d vitamini eksikliğinden diyor ama vitamin de veriyorum.
Var mı kafası terleyen bebe.
Tabiki tatlım hoşgeldiniz bebisinleMerhaba annişler, kızım eceyi ağustosta bekliyorduk temmuzda geldi. Başlığı yeni gördüm bizi de aranıza alır mısınız?
Ben yaptırdım doktor tavsiye etti herhangi bir zarar görmedim aksine yararlı olduğunu çok duydum ağızdan damla şeklinde alıyor 145 liraydi yanlış hatırlamıyorsamBenim oğluşumunda terliyor genelde. Kızlar rota aşısı yaptıran varmı ? Zararı varmı nasıl bişey bilen anlatabilir mi?
Yok Can'ım abimiz ilk ona bulaştırdı zaten, bugün eski halimize döndük şükür. Demekki kekik ağır gelmiş ponçiğime :))Canım o da şifayı kapmış olmasın halsizleşiyorlar çünkü şifayı kapınca
Bebeğine sık mama veren arkadaşlar düşük sodyumlu bebek suyu kullanıyor musunuz?
Yeni aklıma geldi bir araştırın o işi.
Keşke daha önce aklıma gelseydi
@Aryadeniz38denizbatiekin Zehrayenihayat
Başka bi sorunu olabilir mi pişik gibi mesela ya da gaz.her ağlaması ya da verdiğinde biberonu alıyor die aç demek değil aslında.midesini boş yere büyütme die dyrm.o kendini bilmeyip alabilir.bi sorunu ypksa da büyüme atağı olabilir o dönemlerde fazla ackıyolarmış yaKizlar mama ile besliyorum anne sutum yetersiz malesef. 3 saatte acikan cocuk simdi 2 saatte acikiyor.3 aylık olacak 1 hafta sonra.
Simdi 3 saatte bir 90 cc veriyorum. Acaba mama az mi geliyor da bu cocuk 2 saatte aglama krizine giriyor ?
Siz kac cc veriyorsunuz ?
Keltoş prensesim maaşallah sanaEki Görüntüle 1893368
Kızlar, bu da benim küçük cadım, haftaya 3. Ay bitecek :))
Sütü az olan annelere sözüm, bakın bu yavrucak ta büyüyor, hem de sadece mamayla. Bozmayın moralinizi lütfen.
Ben de mama bebeğiyim, enine boyuna maşallahım var :))))
Sebebini bilmiyorum canım sanırım böbrekleri etkiliyor. Hangisimdem kullanıyorsun evian bar hayatım bebek suyu var bildiğimCanım ben bebek sularından kullanıyorum ama sodyumuna hiç dikkat etmedim.neden düşük sodyumlu kullanmak gerekiyor ki
denizbatiekin canım instagram dan ekledim seni teknolojiye yeşil ışık yaktim kizz
Bende eklediydimdenizbatiekin i oluyor ekleyi biraz kızlarda görüp eklemiştim. Profilim Türk bayrağı
Özelden yaz da canım seni de ekleyeyim. Bol bol İdil i paylaş pek bir güzel gözümüz gönlümüz açılır.
Kullanıcı. Adlariniz ne.diyiverin bakim ekleyeyim bende.
Umarım iade alırlar içimden kaçtı gerçekten. Eşimin kızmayacağını bilsem baştan alırım ama öyle de israf olacak artık. Bakalım umarım iyi bir sonuç alırım
Düşük sodyumlu su canım.. yeni moda. Mecburi bişey değil ama bilim diye yazdımBacım o nedir?? Valla ben ilk başta hipp in suyunu kullanıyordum şimdi iyi içme suyunu kaynatıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?