2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ay yanlız değilsiniz arkadaşlar.
Benim oğlan da çok mızmız. Çileden çıkıyorum bazen. Günde 15 dakika morali iyiyse, geri kalanı hep huzursuz. Uykusu geliyor, anca omzumda falan uyuyakalıyor. Yatağa koyduğumu anlayınca vay halime! Hoooop sil baştan uyut. İnanın zamanla yarışıyorum evde. Bi bebek koltukta biraz kendisi oyalanıp etrafı gözlemlemez mi? Yok! En fazla dayanabildiği 5-6 dakika. Oyun halısında 15dakikayı buluyor Allahtan. Sonra yine ağlamalar başlıyor. Evin içinde dört dönüyorum kucağımda, daha doğrusu omzumda .Eşime sorsanız "normalmiş, bebekmiş o daha!" Abarttığımı iddia ediyor ama bütün gün ağlak bi cocuk gerçekten çoook yıpratıcı. Hep diken üstündeyim heep! Biyere gitmek ya da misafir çağırmak işkence oldu.
Herkes 3 ayı dolunca geçer diyor! Ya geçmeZse

Gaz sorunumuz var evet damlalari var kullaniyorum. 2 gündür boyle ac gibi ama doyunca almiyor cunku biliyordum o yüzden 90 veriyordum. Sanirim büyüdü evet çünkü karnı tok iken sıkıntı yok gayet keyfi yerinde oluyor.

Kizlar ben bgn buyuk hata yaptim oğlumun mamasina gaz damlasi damlatacağima d vitanimi damlatmisim bizim d vitamini gunde 1 damla ve ben 7 damla koymusummmmm cok huzursuz oldu yavrum nasil sucladim kendimi yaaa

Beni de bugün bir.komsu evine davet etti. 2 çocuklu gitmesem ayıp olurdu.neyse gittim en küçük hasta nasıl öksürüyor burnu akıyor. Zaten biz de çürüğüz. Zor.oturdum. 2 saat zor dayandım

Dikkat etmek gerekiyor canim cok minikler daha. Tamam mikroba alissin ama simdi degil

Sanirim geçmiyor canimm ya ben 9 Aydan sonra geçer diye düşünüyorum emeklemeye başladıktan sonra ama tarif ettiklerinin aynısı benim oğlumda esimde senin esin gibi konuşuyordu bir kaç gun evde bizimle kalınca beni anladı ben evde surekli olsam kafayı yerim üzülürüm diyor

4-9 kg biz 6 yız
Küçükte değil aslında
İçine doğru çekeceğine beline ya da bacaklarına doğru gidiyor kaka
Cnm 4-9 yazsada önemli olan bacak kısmındaki genişliğim bebeği sıkıp sıkmaması onu bağlarken anlarsın zaten. İkinci olarak bezler malesef kakayı emmiyor ama bezin arka kısmını hafifçe içe kıvrık bırakırsan bariyer görevi görecektir

Şikayetvar.com a yazdım zaten hemen tekrar aradılar beni yine aynı şeyleri söylediler. Tekrar arayıp bir sıkıştırayım bakalım neler olacak.

Kizlar ben bgn buyuk hata yaptim oğlumun mamasina gaz damlasi damlatacağima d vitanimi damlatmisim bizim d vitamini gunde 1 damla ve ben 7 damla koymusummmmm cok huzursuz oldu yavrum nasil sucladim kendimi yaaa
Ya arayıp sorsaydın doktora sorun olur mu diye. Arada oluyor öyle yanlışlıklar bebişler yoruyor şaşırıyoruz bazen üzme kendini.

SOSYOLOG022

Bizim ufaklıklarda ilk iki ay öyleydi. Kahvaltı öğle yemeği hak getire ancak akşam uyuduklarında bişiler yiyebilirdik. Sürekli kucakta bıraktığımız an ağlarlardı. Sonra biraz daha kalın giydirdim ve yatırmadan önce sıkı bir kundak ve gözlerin tülbent. Bu şekilde ayağımda sallıyorum. Uyuyamayan bebek huzursuz oluyor. Eğer biz de uyku sinyallerini yakalyamaz da uyutmazsak birkaç saat mızmızlanıyorlar.

Günaydın Kızlar
Oğluşumun sabah enerjisine hayranım. Sabah olmuş diye bu kadar sevineni görmemiştim Sürekli bişeyler anlatıyor hıı hıı diye. Hele karşısında bir kere ıgııı desem bitti yani başlıyor ıgıı ıgıı embriyo halinden bugüne kadar neler yaşadıysa döküyor ortaya Konuşmaya başlayınca yandık sanırım

Oyyy kurban olurum onların çıkardıkları seslere Deniz'in de ağzı laf dolu bi konuşsa neler anlatacak

Tamam Can'ım deneyeyim

:)))
Benim oglum da hic susmuyor. Gece gordugu ruyalari anlatiyir galiba :))

Evet cnm ben sormuştum. Cnm ben karsiyaka da medical e götürdüm memnun kalmadım
Sada hastanesinde ebru hanima gidiyoruz . Fena değil. Yan komşum Behçet uz a gidiyor çok memnun.
Ben de İzmir e geleli bir yıl oldu pek tanıdığım da yok tanıdıklar da tepecik ı övgü ama belli bi doktor edinemedik:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…