- 22 Mayıs 2013
- 699
- 886
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.341
Al benden de o kadar. Oturdugumuz yerde tesadufen kac kisi dogum yapti komsulardan aramizda 1er ikiser ay var. Benimki kadar aglayan yok. Gunduz hic uykusu yok aksama kadar kucakta, omzumda uyursa uyuyor, bazen memede uyuyor ama yerine yatirirsam yaygara kopariyor. Gunluk islerimi yapamiyorum bazen ac kaliyoruz valla yemek yapamiyorum. Diger cocuklar mutlu huzurlu. herkes ogluma huysuz diyor o zaman da moralim bozuluyor.
Demekki bak yalnız değiliz canım aynen benim oğlumada hayretle bakıyorlar :)) bosver bozma moralini ben iyiye yoruyorum canim algıları cok yüksek bence zeki çocuklar olacaklar sende oyle duşun bakarsın cok zeki olurlar :)))))) gerçi iyi birşeymi onuda bilmiyorum eğitilmeyen zeka zararlı ... Benim eşim cok zeki ve hareketli uyumayida sevmez 5 saatlik uyku ona yeter ona cekti diyorum hep :))
Başka bi sorunu olabilir mi pişik gibi mesela ya da gaz.her ağlaması ya da verdiğinde biberonu alıyor die aç demek değil aslında.midesini boş yere büyütme die dyrm.o kendini bilmeyip alabilir.bi sorunu ypksa da büyüme atağı olabilir o dönemlerde fazla ackıyolarmış ya
Belki de büyüyodur kuzun
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Başka kaç aşı var.Ben yaptırdım doktor tavsiye etti herhangi bir zarar görmedim aksine yararlı olduğunu çok duydum ağızdan damla şeklinde alıyor 145 liraydi yanlış hatırlamıyorsam
Beni de bugün bir.komsu evine davet etti. 2 çocuklu gitmesem ayıp olurdu.neyse gittim en küçük hasta nasıl öksürüyor burnu akıyor. Zaten biz de çürüğüz. Zor.oturdum. 2 saat zor dayandım
Bebeğine sık mama veren arkadaşlar düşük sodyumlu bebek suyu kullanıyor musunuz?
Yeni aklıma geldi bir araştırın o işi.
Keşke daha önce aklıma gelseydi
@Aryadeniz38denizbatiekin Zehrayenihayat
Sanirim geçmiyor canimm ya ben 9 Aydan sonra geçer diye düşünüyorum emeklemeye başladıktan sonra ama tarif ettiklerinin aynısı benim oğlumda esimde senin esin gibi konuşuyordu bir kaç gun evde bizimle kalınca beni anladı ben evde surekli olsam kafayı yerim üzülürüm diyorAy yanlız değilsiniz arkadaşlar.
Benim oğlan da çok mızmız. Çileden çıkıyorum bazen. Günde 15 dakika morali iyiyse, geri kalanı hep huzursuz. Uykusu geliyor, anca omzumda falan uyuyakalıyor. Yatağa koyduğumu anlayınca vay halime! Hoooop sil baştan uyut. İnanın zamanla yarışıyorum evde. Bi bebek koltukta biraz kendisi oyalanıp etrafı gözlemlemez mi? Yok! En fazla dayanabildiği 5-6 dakika. Oyun halısında 15dakikayı buluyor Allahtan. Sonra yine ağlamalar başlıyor. Evin içinde dört dönüyorum kucağımda, daha doğrusu omzumda .Eşime sorsanız "normalmiş, bebekmiş o daha!" Abarttığımı iddia ediyor ama bütün gün ağlak bi cocuk gerçekten çoook yıpratıcı. Hep diken üstündeyim heep! Biyere gitmek ya da misafir çağırmak işkence oldu.
Herkes 3 ayı dolunca geçer diyor! Ya geçmeZse
Cnm 4-9 yazsada önemli olan bacak kısmındaki genişliğim bebeği sıkıp sıkmaması onu bağlarken anlarsın zaten. İkinci olarak bezler malesef kakayı emmiyor ama bezin arka kısmını hafifçe içe kıvrık bırakırsan bariyer görevi görecektir4-9 kg biz 6 yız
Küçükte değil aslında
İçine doğru çekeceğine beline ya da bacaklarına doğru gidiyor kaka
Şükür hep iyi olsun ponçiğinYok Can'ım abimiz ilk ona bulaştırdı zaten, bugün eski halimize döndük şükür. Demekki kekik ağır gelmiş ponçiğime :))
Şikayetvar.com a yazdım zaten hemen tekrar aradılar beni yine aynı şeyleri söylediler. Tekrar arayıp bir sıkıştırayım bakalım neler olacak.BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM DİKKAT ÇEKSİN DİYE :)))
Beni instagram da ekleyecek olan bacılarım, istek yollayınca bana mesaj yollarmısınız lütfen, en azından buradaki nick ikizi yazarsanız bende hemen kabul edeyim.
Saçma sapan istekler geliyor, kim kimdir anlamıyorum. Kabul etmemek istemiyorum sizi :))))
Zehrayenihayat, tüketici Mahkemesine şikayet edeceğim sizi de, süreci bir hızlandırıyorlar aklın şaşar. Tehdit et, şikayetvar.com A yaz. Garantisi olan birşey için değil 3. İlkinde değiştirmeleri lazım
Ya arayıp sorsaydın doktora sorun olur mu diye. Arada oluyor öyle yanlışlıklar bebişler yoruyor şaşırıyoruz bazen üzme kendini.Kizlar ben bgn buyuk hata yaptim oğlumun mamasina gaz damlasi damlatacağima d vitanimi damlatmisim bizim d vitamini gunde 1 damla ve ben 7 damla koymusummmmm cok huzursuz oldu yavrum nasil sucladim kendimi yaaa
Ay yanlız değilsiniz arkadaşlar.
Benim oğlan da çok mızmız. Çileden çıkıyorum bazen. Günde 15 dakika morali iyiyse, geri kalanı hep huzursuz. Uykusu geliyor, anca omzumda falan uyuyakalıyor. Yatağa koyduğumu anlayınca vay halime! Hoooop sil baştan uyut. İnanın zamanla yarışıyorum evde. Bi bebek koltukta biraz kendisi oyalanıp etrafı gözlemlemez mi? Yok! En fazla dayanabildiği 5-6 dakika. Oyun halısında 15dakikayı buluyor Allahtan. Sonra yine ağlamalar başlıyor. Evin içinde dört dönüyorum kucağımda, daha doğrusu omzumda .Eşime sorsanız "normalmiş, bebekmiş o daha!" Abarttığımı iddia ediyor ama bütün gün ağlak bi cocuk gerçekten çoook yıpratıcı. Hep diken üstündeyim heep! Biyere gitmek ya da misafir çağırmak işkence oldu.
Herkes 3 ayı dolunca geçer diyor! Ya geçmeZse
Oyyy kurban olurum onların çıkardıkları seslereGünaydın Kızlar
Oğluşumun sabah enerjisine hayranım. Sabah olmuş diye bu kadar sevineni görmemiştimSürekli bişeyler anlatıyor hıı hıı diye. Hele karşısında bir kere ıgııı desem bitti yani başlıyor ıgıı ıgıı embriyo halinden bugüne kadar neler yaşadıysa döküyor ortaya Konuşmaya başlayınca yandık sanırım
Cnm 4-9 yazsada önemli olan bacak kısmındaki genişliğim bebeği sıkıp sıkmaması onu bağlarken anlarsın zaten. İkinci olarak bezler malesef kakayı emmiyor ama bezin arka kısmını hafifçe içe kıvrık bırakırsan bariyer görevi görecektir
:)))Günaydın Kızlar
Oğluşumun sabah enerjisine hayranım. Sabah olmuş diye bu kadar sevineni görmemiştimSürekli bişeyler anlatıyor hıı hıı diye. Hele karşısında bir kere ıgııı desem bitti yani başlıyor ıgıı ıgıı embriyo halinden bugüne kadar neler yaşadıysa döküyor ortaya Konuşmaya başlayınca yandık sanırım
Ben de İzmir e geleli bir yıl oldu pek tanıdığım da yok tanıdıklar da tepecik ı övgü ama belli bi doktor edinemedik:/Evet cnm ben sormuştum. Cnm ben karsiyaka da medical e götürdüm memnun kalmadım
Sada hastanesinde ebru hanima gidiyoruz . Fena değil. Yan komşum Behçet uz a gidiyor çok memnun.
Tepeciğin doktorları iyi canimm ben oranın çocuk acilinde çalıştımBen de İzmir e geleli bir yıl oldu pek tanıdığım da yok tanıdıklar da tepecik ı övgü ama belli bi doktor edinemedik:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?