2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Günaydın kızlar tam geçti galiba derken bugün 3. Gün tuvaletimizi yapamıyoruz sancıyla uyuduk gece sabah 6 da sanciyla uyandik çok sanciliyiz çok ah ah ne yapacağımı şaşırdım artık bugün yapsın tuvaletini lütfen

Çok şanslıymis. Ben çok uğraştım. Alamadım

M melda983 canlar inanın nasıl aldı bilmiyorum ama 2 ay önce konuştuğumuzda alınır mı falan diyordu ben de git sor doktora en kötü rededer demiştim, 1 hafta önce aradım napıyorsun diye izin aldım memleketteyim dedi, hatta ilk dönem hiç gitmeyi düşünmüyorum falan dedi

HejaR12 bacım anlatırım sonra belki canım sıkkın ligi sebebini çok uzun o yüzden yani size hertürlü anlatırım.kiz bu arada ig varmı seni n

Kizlar ben bgn buyuk hata yaptim oğlumun mamasina gaz damlasi damlatacağima d vitanimi damlatmisim bizim d vitamini gunde 1 damla ve ben 7 damla koymusummmmm cok huzursuz oldu yavrum nasil sucladim kendimi yaaa
Canım bişey olmaz d vitamini depolanıyor bir hafta verme depodan yesin. Bir zararı yok. Gaz damlası almadığı için huzursuz olmuştur yada senden dolayı olmuştur yoksa bişey olmaz merak etme. Ben az kalsın kızıma d vitamini diye acı elma yağı veriyordum az kalsın içini yakacaktım çocuğun.öyle bişey yaptın sandım en başta

Bizimki de dün yapamadı onun sıkıntısı ve gaz sıkıntısı var
Yapsın da rahatlasın inşaalalh kuzucuklar

Bende aynı korkuyu yaşadım geçenlerde aklım çıktı
Çok şükür bi sorun olmaz demek ki ben şaşırmılım

Cnm dun hic uyumadi Ağladi arastirdim dediğin gibiymid 1 hafta vermicem dqmla

Can'ım sıcak mı oluyor acaba ter bezleri yeni yeni çalısmaya başlıyor bebislerin küçükken terlemiyordu farkındaysan biz anneler hep en kotu senaryoyu seçiyoruz :)) bence sıcaklıyor kizçen
Cnm.belki sıkıntı geliyor olabilir.

Benim oğlum 1 -2 aydır emerken terliyor ama sadece kafa bölgesi ve biyik bolgesi. Gerçi o kadar sac kimde olsa terler
Masallah ya benim kızım kel. Azcık bize.yollayin:)))

Benim oğluşumunda terliyor genelde. Kızlar rota aşısı yaptıran varmı ? Zararı varmı nasıl bişey bilen anlatabilir mi?

Ben hala düşünme aşamasındayım. Eskiden rota mi varmis diyorlar çevremdekiler.

Ben de İzmir e geleli bir yıl oldu pek tanıdığım da yok tanıdıklar da tepecik ı övgü ama belli bi doktor edinemedik:/
Bizim de 1 yıl oldu cnm.

Bizde yapamıyoruz geçenlerde kendi yaptı sevindim.dün yine fitil yaptık.

Oooo beni yalnız biraktin ig hesabı açmışsin teknolojiyi takibe almissin bakiyorum da bir ben kaldım face devrinden kalma şimdi
Gel kizz face mi kaldı allasennn)

Ben de varım canım face e bile kırk yılda bie girerim faceden önce devrindeyim ben daha.
msn var mı msn
:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…