- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.381
Hayat kullanıyorum canjm sen söyledikten sonra baktım da bebel suyuyla normal su da ki sodyum Oranı aynıSebebini bilmiyorum canım sanırım böbrekleri etkiliyor. Hangisimdem kullanıyorsun evian bar hayatım bebek suyu var bildiğim
Rica ederim canım 2 bacak bur kol vurdular bir de rota yaptılar 2. Ay aşılarıÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Başka kaç aşı var.
Ben de ev supurecem benimki de bu olsunBugun mutfagi temizlicem insallah gunluk egzersizim bu olsun)
İg de acarsam evi unuturum kizzz yetiyor şimdilik kk bana face' e bile giremiyorum kaç gündür. Açmaya karar verirsem alırım hepinizin hesaplarını ekleyin o zamanCnm.belki sıkıntı geliyor olabilir.
Masallah ya benim kızım kel. Azcık bize.yollayin:)))
Ben hala düşünme aşamasındayım. Eskiden rota mi varmis diyorlar çevremdekiler.
Bizim de 1 yıl oldu cnm.
Bizde yapamıyoruz geçenlerde kendi yaptı sevindim.dün yine fitil yaptık.
Gel kizz face mi kaldı allasennn)
:))))
:)) masallah kuzuya. Darısı başımıza.Benim kuzu dönüyor
bende ig yok canım ama eşimde var soru sormam gerekirse ondan girerimKızlar Instagram kullananlar için yazıyorum. Belki takip eden vardır. Etmeyen de varsa bir baksın derim. 2 tane çocuk doktoru önereceğim takip edin isterseniz. Daha önce tombige söylemiştim birini.memnun kaldın mı bacim:)matsiyahoje
Doktorların ig adi
Drbanuincedemirpence
Drmustafaburakseven
Ben ne soru sorsam sagolsunlar cvp alıyorum. Paylaşımları da güzel. Okumanızı tavsiye ederim.
İg de acarsam evi unuturum kizzz yetiyor şimdilik kk bana face' e bile giremiyorum kaç gündür. Açmaya karar verirsem alırım hepinizin hesaplarını ekleyin o zaman
pis kandırıkçılarHayat kullanıyorum canjm sen söyledikten sonra baktım da bebel suyuyla normal su da ki sodyum Oranı aynı
Ben de ev supurecem benimki de bu olsun
:)) masallah kuzuya. Darısı başımıza.
Bizede foto atarsın cok merak ederim ben :)Ben de bu sebepten soluğu kuaförde aldım:)))inşallah güzel olur saçlarım:)))günaydınlar
Hangi renge karar verdin canım?Ben de bu sebepten soluğu kuaförde aldım:)))inşallah güzel olur saçlarım:)))günaydınlar
Maşallah sen çok hamaratsın. Bende birgün sil süpür birgün lavabolar toz bir gün ütü filan sonra başa dönBen her gün supur yorum siliyorum toz alıyorum)
Amin inşallah artık yalnız bırakmak yok
Mustafaburakseveni bende takip ediyorum cok guzel paylasimlari varKızlar Instagram kullananlar için yazıyorum. Belki takip eden vardır. Etmeyen de varsa bir baksın derim. 2 tane çocuk doktoru önereceğim takip edin isterseniz. Daha önce tombige söylemiştim birini.memnun kaldın mı bacim:)matsiyahoje
Doktorların ig adi
Drbanuincedemirpence
Drmustafaburakseven
Ben ne soru sorsam sagolsunlar cvp alıyorum. Paylaşımları da güzel. Okumanızı tavsiye ederim.
Mustafaburakseveni bende takip ediyorum cok guzel paylasimlari var
Tek cocuk bizimkiler degil tabii ki. Ama henuz cok cok kucukler. Biraz daha buyuk olsalar tamam hadi diyelim ama suan mikrop alip hasta olmaya cok musaitler. Dikkat etmekte fayda var diye dusunuyorum. Bence rahatsiz oldugun zaman uyar karsindakini anneyiz biz dusuncez yavrumuzu kolay tasiyip dogurmadik. 8 saat sanci cektim ben bir suru dikisim oldu oturamiyodum. Oyle kolay sahip olmadim evladima tabii ki kiymet vercem. Kasma kendini dusundugun gibi yap canim.Ben böyle durumda dönüp kalıyorum bir şey diyemiyorum.sinirlendiğim zaman eşim daha çok bana kızıyor tek çocuk senin mi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?