2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar Instagram kullananlar için yazıyorum. Belki takip eden vardır. Etmeyen de varsa bir baksın derim. 2 tane çocuk doktoru önereceğim takip edin isterseniz. Daha önce tombige söylemiştim birini.memnun kaldın mı bacim:) matsiyahoje

Doktorların ig adi
Drbanuincedemirpence
Drmustafaburakseven
Ben ne soru sorsam sagolsunlar cvp alıyorum. Paylaşımları da güzel. Okumanızı tavsiye ederim.

İg de acarsam evi unuturum kizzz yetiyor şimdilik kk bana face' e bile giremiyorum kaç gündür. Açmaya karar verirsem alırım hepinizin hesaplarını ekleyin o zaman

bende ig yok canım ama eşimde var soru sormam gerekirse ondan girerim

Mustafaburakseveni bende takip ediyorum cok guzel paylasimlari var

Ben böyle durumda dönüp kalıyorum bir şey diyemiyorum.sinirlendiğim zaman eşim daha çok bana kızıyor tek çocuk senin mi diyor.
Tek cocuk bizimkiler degil tabii ki. Ama henuz cok cok kucukler. Biraz daha buyuk olsalar tamam hadi diyelim ama suan mikrop alip hasta olmaya cok musaitler. Dikkat etmekte fayda var diye dusunuyorum. Bence rahatsiz oldugun zaman uyar karsindakini anneyiz biz dusuncez yavrumuzu kolay tasiyip dogurmadik. 8 saat sanci cektim ben bir suru dikisim oldu oturamiyodum. Oyle kolay sahip olmadim evladima tabii ki kiymet vercem. Kasma kendini dusundugun gibi yap canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…