- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.401
Belli bi doktor yok ama bizim için bi doktoru olması daha iyi olur aslında Di mi :/ var mı peki önerebileceğin bi doktor canimmTepeciğin doktorları iyi canimm ben oranın çocuk acilinde çalıştım
Cnm.belki sıkıntı geliyor olabilir.
Masallah ya benim kızım kel. Azcık bize.yollayin:)))
Ben hala düşünme aşamasındayım. Eskiden rota mi varmis diyorlar çevremdekiler.
Bizim de 1 yıl oldu cnm.
Kizlar tepecik yerine behcet uza gitsenize hem orasi sadece coxuk hastanesi ve doktorlari cok iyi
Bizde yapamıyoruz geçenlerde kendi yaptı sevindim.dün yine fitil yaptık.
Gel kizz face mi kaldı allasennn)
:))))
Buca bana yakın mı onu bilmiyorumKesinlikle.
@Nurmuratkf cnm drbanu hanım Buca da kendisi . Bana çok uzak . Yakın olsa ona giderdim.
emzirirken boyatma canım aryadeniiz mama veriyor ona serbestL Light Of God canım saç boyatacaksin sanırım emzirirken zararı var mı araştırdin mi? Benim de dibim değil resmen ucum geldiama emzirirken boya olur mu bilemedim kaldım böyle sarıya boyatiuordum ben tabi açıcı kullanılıyor o nedenle bilemedim be yapacağımı sen araştirdin mi peki zararı var mi
Aynen benim huysuzcugum da oyle. Bekliyoki onla sohbet edeyim sabahlari. Cok sekerler ama dimiiiGünaydın Kızlar
Oğluşumun sabah enerjisine hayranım. Sabah olmuş diye bu kadar sevineni görmemiştimSürekli bişeyler anlatıyor hıı hıı diye. Hele karşısında bir kere ıgııı desem bitti yani başlıyor ıgıı ıgıı embriyo halinden bugüne kadar neler yaşadıysa döküyor ortaya Konuşmaya başlayınca yandık sanırım
L Light Of God canım saç boyatacaksin sanırım emzirirken zararı var mı araştırdin mi? Benim de dibim değil resmen ucum geldiama emzirirken boya olur mu bilemedim kaldım böyle sarıya boyatiuordum ben tabi açıcı kullanılıyor o nedenle bilemedim be yapacağımı sen araştirdin mi peki zararı var mi
Acikcasi bilmiyorum ama benim oglumda da brnzer durumlar oluyor bazen. Doktorumuz sure vermisti gecmezse test yapcaz diye. Cumartesi idrar tahlili yapcaz belki baska bisey daha isterse baktircaz iste. Benim oglum da huysuz uykusu az gazi gecmiyo hep kasiliyo. Bi doktoruyla gorus istersen.kızlar nolur ne güzel fln demeden cevap verin kızım sürekli emmek ve kucağımda uyumak istiyor sürekli esniyor dikkati dağınık neşesi kaçık. yatağa koyunca uyanıyor huysuzlanıyor.
ateşi yok bence bi ağrısı bi derdi yok günde bir kere kötü kokulu iki kere de normal kaka yapıyor.
noldu ben anlamadım çok halsiz
Öyle valla dudişini yiyesim geliyorAynen benim huysuzcugum da oyle. Bekliyoki onla sohbet edeyim sabahlari. Cok sekerler ama dimiii
Oh bana kalmis. Topik bebiklerini yersem bu gidisle zayiflama topigininin baş koşesinde olurum :)Oranın tek taliplisi sensin teyzoşu doya doya ye hepsi senin
ben biraz götürmekte geç kaldım yarın götüreceğim. aşı oldunuz mu? kilosu boyu 2. aya göre iyimiymiş?Teyzoşları biz 2.ay kontrolunden geldik 5.720 gr 56 cm olmuşuz
Canım havalar sürekli değişiyor, evlerin içi bile bir sicak bir soğuk oluyor. Her gün banyo ysptiriyorsan belki usutmuste olabilir. Biraz sıcak tutmaya çalış.kızlar nolur ne güzel fln demeden cevap verin kızım sürekli emmek ve kucağımda uyumak istiyor sürekli esniyor dikkati dağınık neşesi kaçık. yatağa koyunca uyanıyor huysuzlanıyor.
ateşi yok bence bi ağrısı bi derdi yok günde bir kere kötü kokulu iki kere de normal kaka yapıyor.
noldu ben anlamadım çok halsiz
Olmadık canım iyiymiş doktor sağlıklı bir bebek dedi aşı için daha çağırmadılar biziben biraz götürmekte geç kaldım yarın götüreceğim. aşı oldunuz mu? kilosu boyu 2. aya göre iyimiymiş?
iyi canım çok sevindim. bizden de iyi haberler gelir inş. biz aşımızıda yarın olacağız, ben aşıları hastane de yaptıracağım o yuzden aşıya göre erteledim kontolüdeOlmadık canım iyiymiş doktor sağlıklı bir bebek dedi aşı için daha çağırmadılar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?