2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

L Light Of God canım saç boyatacaksin sanırım emzirirken zararı var mı araştırdin mi? Benim de dibim değil resmen ucum geldi ama emzirirken boya olur mu bilemedim kaldım böyle sarıya boyatiuordum ben tabi açıcı kullanılıyor o nedenle bilemedim be yapacağımı sen araştirdin mi peki zararı var mi

emzirirken boyatma canım aryadeniiz mama veriyor ona serbest

Aynen benim huysuzcugum da oyle. Bekliyoki onla sohbet edeyim sabahlari. Cok sekerler ama dimiii

kızlar nolur ne güzel fln demeden cevap verin kızım sürekli emmek ve kucağımda uyumak istiyor sürekli esniyor dikkati dağınık neşesi kaçık. yatağa koyunca uyanıyor huysuzlanıyor.
ateşi yok bence bi ağrısı bi derdi yok günde bir kere kötü kokulu iki kere de normal kaka yapıyor.
noldu ben anlamadım çok halsiz

Cnm sen nerde oturuyorsun.
Boyaya gelince ben boyattim.inanılmaz saçım dökülüyor şuan. Boyadan sonra oldu.

Acikcasi bilmiyorum ama benim oglumda da brnzer durumlar oluyor bazen. Doktorumuz sure vermisti gecmezse test yapcaz diye. Cumartesi idrar tahlili yapcaz belki baska bisey daha isterse baktircaz iste. Benim oglum da huysuz uykusu az gazi gecmiyo hep kasiliyo. Bi doktoruyla gorus istersen.

matsiyahoje Scss2016 idilduam Zehrayenihayat kızlar küllü açık Kumral üzerine sarı ombre yaptırıyprum.hoşuma giderse foto atarım gitmezse yeniden kuaförde alırım soluğu:)))pfff 3 saattir burdayım sıkıldım çok.aryacık da evde kaldı @Nurmuratkf ben emzirmiyorum canım.emzirirken boyatılır mı inan bilgim yok

Canım havalar sürekli değişiyor, evlerin içi bile bir sicak bir soğuk oluyor. Her gün banyo ysptiriyorsan belki usutmuste olabilir. Biraz sıcak tutmaya çalış.

Kizlar dun tetanos asisinin 3. Dozunu yaptırdım a i le hekimligi 5 doz yapilmali diye takvim vermişti 2tanesi hamileyken yapildi biri de cocuk 3 aylik olunca dun yapildi. Ama kolum acaip şişti tum gece atesler içinde yandim tum vucudum uyustu basim döndü midem bulandi bebegimi bile emziremedim acile gittik parol verip gonderdiler sabahtan beri de hastanede bölüm bölüm geziyorum. Yanlış bolgeye uygulanmis asi denildi. Bir de 5 doz yapilmaz bir kez 24 ile 26 haftalari arasinda yapilir baska yapilmaz bu aşı dedi. Sizler yaptirdiniz mi 3. Dozu aile hekimligi mi yanlis bilgi veriyor hastanedekiler mi anlamadim. Ama olan bana oldu kolumu kimildatamiyorum acaip şişti kipkirmizi ve yaniyo

Olmadık canım iyiymiş doktor sağlıklı bir bebek dedi aşı için daha çağırmadılar bizi
iyi canım çok sevindim. bizden de iyi haberler gelir inş. biz aşımızıda yarın olacağız, ben aşıları hastane de yaptıracağım o yuzden aşıya göre erteledim kontolüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…