- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.141
Bize de dr tavsiye etmisti sudocremi. Her seyde bi kimyasal var paranoyak oldum artik.Evet canım ben demiştim.. Ben de doktor tavsiyesi üstüne almıştım. Hatta kadın doğum doktoru bir hediye paketi gibi bir şey vermişti onun içinden çıkmıştı eşantiyon, sonra çocuk doktoru da bunu ve mustelayı önerince büyük kutusundan aldım üstelik. Üzerini okuyuncA kalakaldım. Mecbur sürüyorum günde iki kez, sürmesem de kötü sürsem de öyle kötü. D vitamini de devit veriyorum çünkü carlson bulamadım. Ben de yeni krem bakacağım. Bepanthol ün içeriğine bakmam lazım. Olmadı doğal pişik kremi nasıl yapılıyor onu bulmalı. Ne bileyim kız çocuk olunca bir de daha çok vücuduna alırmış gibi geliyor düşünce olarak istemsizce
Tabiki de bu konuda haklısın ama bunun için boşan demek yerine galeyana getirmeden çözüm yolları sunulmalı, Allah yardımcısı olsun arkadaşın uzaktan konuşmak her zaman kolaydır umarım tez zamanda güzel yolla çözerlerlohusa kadına eziyet edenlerin ve yük olanların vebali daha fazladır bence. gebelik, doğum, lohusalık, anneliğe alışma sürecinde sülalesine hizmet ettirmek, kavga etmek, ağlatmak, bu zor dönemlerde yanında olmak yerine sindirmek veballerinin altından hiçbir koca ve ailesi kalkamaz.
Cok dogru canim ben de pisik olmasa da suruyordum hata ediyormusum. Mustelaninda iceriginde kinyasal girdileri varmis fakat kanserojen kimyasal yokmus. Sagol canim.Mustela vitamin bariyer 123 kremi önerebilirim canım ben çok memnunum pişik olunca anında etki ediyor ikinci alt açmamda gitmiş oluyor ayrıca bazı anneler pişik olsa da olmasa da sürüyormuş doktorumuz rahatsız edici bir pişik olmadan asla kullanma dedi çünkü pişikte kremlere bağısıklık kazanabilir azabilir.. Birde ben elimden geldiğince kaka yaptığında yıkıyorum
26. Gün deyim hala var bazen 3 gün duruyor bitmiş gibi sonra birden geliyorSezeryan sonrasi kanamalariniz kac gun syrdu kizlar? 40a kadar devammi acaba
26. Gün deyim hala var bazen 3 gün duruyor bitmiş gibi sonra birden geliyor
Ben acı hiç yemedim bende öyle duymuştum o yüzden dikkat ediyorumKızlar yedigimiz seyler sutün tadini degistiriyormus ya hani,acı yiyen var mi ?
Ben sadece hastanenin bana verdiği raporu işyerimin muhasebe ve insan kaynaklarına mail attim, onlar herhangi bir işlem yaptı mi bilmiyorum. Ama bu kadar çabuk para yattığına gore demek ki var bir prosedürü. Benim esim de muhasebeci o da belirli bir zaman diliminde para çekilmeyince pasife düşer, sonra aktifleştirmek için uğraşırsın hemen çek parayı dedi bana. Belki sizinki pasife duruma düşmüştür. 170 den durumu sorgulayabilirsiniz sanırım.
Aynen benimde oyle 25. Gun deyim bendeasosospost: 47664048 .!.:26. Gün deyim hala var bazen 3 gün duruyor bitmiş gibi sonra birden geliyor
keşke ama erkekler ve erkek ailesi anlayışsız genelde.Tabiki de bu konuda haklısın ama bunun için boşan demek yerine galeyana getirmeden çözüm yolları sunulmalı, Allah yardımcısı olsun arkadaşın uzaktan konuşmak her zaman kolaydır umarım tez zamanda güzel yolla çözerler
kızlar iyi akşamlar herkese,
birşey soracağım size. bir memesi diğerinden büyük olan, ya da içinde daha fazla süt olduğunu hisseden var mı??
Bizimkinin de gazı var kuzumİyi akşamlar hanımlar. Uyku durumlarınız nasıl. Benim oglum 10. Gününden beri çooooook gazlı. Bugün 26. Günümüz hep emmek istiyo ve kısır döngü. Emince gaz yapiyo . Nasıl çözeceğim bilemiyorum. Gazı varken emerken göğsümü çok acıtıyor kafasini geri çekiyo göğüs ucum mahfoluyor o andao
Sürekli onunla uğraşmaktan giremiyorum İyice a sosyal oldum
Benim sol göğsüm daha büyük ve daha çok süt var, sağdığım zamanda daha çok süt çıkıyor canım . Sağ göğsüm ilk başlarda bayağı yarılmıştı acıdan onu daha az verdiğim için oldu maalesefkızlar iyi akşamlar herkese,
birşey soracağım size. bir memesi diğerinden büyük olan, ya da içinde daha fazla süt olduğunu hisseden var mı??
Senam72015 sen ben hep benzer şeyler yaşıyoruz :)
Aynen canım benimki de öyle yapıyor çok canım yanıyorİyi akşamlar hanımlar. Uyku durumlarınız nasıl. Benim oglum 10. Gününden beri çooooook gazlı. Bugün 26. Günümüz hep emmek istiyo ve kısır döngü. Emince gaz yapiyo . Nasıl çözeceğim bilemiyorum. Gazı varken emerken göğsümü çok acıtıyor kafasini geri çekiyo göğüs ucum mahfoluyor o andao
Sürekli onunla uğraşmaktan giremiyorum . İyice a sosyal oldum
Önceden beri sol daha büyük benim
Benim sol göğsüm daha büyük ve daha çok süt var, sağdığım zamanda daha çok süt çıkıyor canım . Sağ göğsüm ilk başlarda bayağı yarılmıştı acıdan onu daha az verdiğim için oldu maalesef
keşke ama erkekler ve erkek ailesi anlayışsız genelde.
duana amin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?