2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bize de dr tavsiye etmisti sudocremi. Her seyde bi kimyasal var paranoyak oldum artik.

Tabiki de bu konuda haklısın ama bunun için boşan demek yerine galeyana getirmeden çözüm yolları sunulmalı, Allah yardımcısı olsun arkadaşın uzaktan konuşmak her zaman kolaydır umarım tez zamanda güzel yolla çözerler

Cok dogru canim ben de pisik olmasa da suruyordum hata ediyormusum. Mustelaninda iceriginde kinyasal girdileri varmis fakat kanserojen kimyasal yokmus. Sagol canim.

Kızlar naparsınz
Nasılsınız

Dün gece çok sık uyandık
Uykusuzum haliyle
Az uyudum gündüz de malum misafirler felan geliyor

Yavrum gündüz iki buçuk saat felan hiç uyumadı sonra bi uyudu hala uyanmadı
İnsanoğlu uyusa çok uyudu diyor uyumasa da neden uyumuyor diyoruz

Onlar iyi olsun da bi bi şekilde uykusuzluğun felan üstesinden geliriz evelallah

canım merak ettiğim aslında bu aldığın geçici iş göremezlik ödeneği e-devletteki hesabında gözüküyormu? emzirme param ziraat hesabım olduğu için direkt oraya yattı gözüküyor iban no falan var ama geçici iş göremezlik ödeneği gözükmüyor henüz

asosospost: 47664048 .!.:
26. Gün deyim hala var bazen 3 gün duruyor bitmiş gibi sonra birden geliyor
Aynen benimde oyle 25. Gun deyim bende

Pisik kremini bende her seferinde suruyordum iyiki yazdınız bıraktım şimdi surmuyorum

İyi akşamlar hanımlar. Uyku durumlarınız nasıl. Benim oglum 10. Gününden beri çooooook gazlı. Bugün 26. Günümüz hep emmek istiyo ve kısır döngü. Emince gaz yapiyo . Nasıl çözeceğim bilemiyorum. Gazı varken emerken göğsümü çok acıtıyor kafasini geri çekiyo göğüs ucum mahfoluyor o anda o
Sürekli onunla uğraşmaktan giremiyorum . İyice a sosyal oldum

keşke ama erkekler ve erkek ailesi anlayışsız genelde.
duana amin diyorum.

Bizimkinin de gazı var kuzum
Dediğin gibi çıldırıyor
Mememi ittirip geri çekiyor
Meme başını sızlatıyor
Yavrum sızlanıyor
Üzülüyorum inan
Gaz damlası veriyor musun

kızlar iyi akşamlar herkese,

birşey soracağım size. bir memesi diğerinden büyük olan, ya da içinde daha fazla süt olduğunu hisseden var mı??
Benim sol göğsüm daha büyük ve daha çok süt var, sağdığım zamanda daha çok süt çıkıyor canım . Sağ göğsüm ilk başlarda bayağı yarılmıştı acıdan onu daha az verdiğim için oldu maalesef

Aynen canım benimki de öyle yapıyor çok canım yanıyor

Önceden beri sol daha büyük benim

teşekkür ederim kızlar, benim de bu sefer sağ daha büyük, ilk ikisinde hep sol büyüktü :)) 5. çocuğum bile olsa birsürü şeyden emin olmak istiyor galiba insan :)) ya da tek olmadığını bilmek istiyor :))

ilk gebeliğimde üye olmuş olsaydım bu foruma o kadar endişem olmayacaktı belki, ama sizin gibi güzel arkadaşlar da bulamayacaktım belki :)) iyi ki varsınız hepiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…