- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.421
canım çok geçmiş olsun. açıkcası ben hamileykende yaptırmadım aşı hiç. bi sorunda yaşamadım. bian önce geçer inşKizlar dun tetanos asisinin 3. Dozunu yaptırdım a i le hekimligi 5 doz yapilmali diye takvim vermişti 2tanesi hamileyken yapildi biri de cocuk 3 aylik olunca dun yapildi. Ama kolum acaip şişti tum gece atesler içinde yandim tum vucudum uyustu basim döndü midem bulandi bebegimi bile emziremedim acile gittik parol verip gonderdiler sabahtan beri de hastanede bölüm bölüm geziyorum. Yanlış bolgeye uygulanmis asi denildi. Bir de 5 doz yapilmaz bir kez 24 ile 26 haftalari arasinda yapilir baska yapilmaz bu aşı dedi. Sizler yaptirdiniz mi 3. Dozu aile hekimligi mi yanlis bilgi veriyor hastanedekiler mi anlamadim. Ama olan bana oldu kolumu kimildatamiyorum acaip şişti kipkirmizi ve yaniyo
İnşallah canım benim bizede haber et olur mu :) ben çok korkuyorum aşılardan yaaiyi canım çok sevindim. bizden de iyi haberler gelir inş. biz aşımızıda yarın olacağız, ben aşıları hastane de yaptıracağım o yuzden aşıya göre erteledim kontolüde
tabiki haber veririm canım, bende çok endişeliyim şahsen ama içimizi ferah tutalım, inş sorunsuz atlacağızİnşallah canım benim bizede haber et olur mu :) ben çok korkuyorum aşılardan yaa
Canım ben ilk hamileligim döneminde 5 dozun hepsini vuruldum onur boyu koruyormus o yüzden bu gebeligimde vurulmadim ama senin yaşadığım sorunları vurulduğum zaman yaşamamıştım uygulamayla ilgili bir hata oldu herhaldeKizlar dun tetanos asisinin 3. Dozunu yaptırdım a i le hekimligi 5 doz yapilmali diye takvim vermişti 2tanesi hamileyken yapildi biri de cocuk 3 aylik olunca dun yapildi. Ama kolum acaip şişti tum gece atesler içinde yandim tum vucudum uyustu basim döndü midem bulandi bebegimi bile emziremedim acile gittik parol verip gonderdiler sabahtan beri de hastanede bölüm bölüm geziyorum. Yanlış bolgeye uygulanmis asi denildi. Bir de 5 doz yapilmaz bir kez 24 ile 26 haftalari arasinda yapilir baska yapilmaz bu aşı dedi. Sizler yaptirdiniz mi 3. Dozu aile hekimligi mi yanlis bilgi veriyor hastanedekiler mi anlamadim. Ama olan bana oldu kolumu kimildatamiyorum acaip şişti kipkirmizi ve yaniyo
Geçmiş olsun canım telaşlanma belki hafif bir soğuk algınlığı geçiriyordur. 20 cc kadar ıhlamur icirebilirsin bana doktor öyle söylediH haticekkcemrealper sağolun kızlar biraz sıcak tutayım olmadı doktora götürürüm kızım çok halsiz çünkü
Okurken gözlerim döndü canım ya bendeGidenin arkasından kalbimizde kırk mum yanarmış her gün biri söner gidermiş. Ama o son mum hiç sönmez yanar ve yakarmış. Giden evlat olunca mumların hiçbiri sönmüyor galiba...
Okurken gözlerim döndü canım ya bendeeastnbull ile ayni sebepten 20 haftalik bebegimi kaybettim o mum hiç sonmuyor
Seninki gene soruyorum canım ya benim kv çocuk ağlayinca bir bakıyorum oda daBence üzülme boşver, daha iyi almaması kimse sen gibi bakamaz yavruna. Benim kv ne kadar 3 evlat da büyütmüş olsa ben bırakamıyorum, gerçi ayrı şehirlerdeyiz zaten. Bayramda bir yarım saat-45 dk lığına bıraktım akşam eşimle dolaşalım diye, bir de torununu çok göremiyor biraz olsun başbaşa zaman geçirsin diye. İçim içimi yedi. Ha bir de benimki göremiyor diye sabahları odamıza müsait misiniz diye girip bebeği almak istiyordu. Düşün ben yatak halimleyim bir de güya sorup giriyor amaaan kardeş böyle işte...
Cok gecmis olsun. Ben gebelik oncesi tek doz tetanos yaptirmistim. Doktorum istersen yaptirma dedi bende yaptirmadim.Kizlar dun tetanos asisinin 3. Dozunu yaptırdım a i le hekimligi 5 doz yapilmali diye takvim vermişti 2tanesi hamileyken yapildi biri de cocuk 3 aylik olunca dun yapildi. Ama kolum acaip şişti tum gece atesler içinde yandim tum vucudum uyustu basim döndü midem bulandi bebegimi bile emziremedim acile gittik parol verip gonderdiler sabahtan beri de hastanede bölüm bölüm geziyorum. Yanlış bolgeye uygulanmis asi denildi. Bir de 5 doz yapilmaz bir kez 24 ile 26 haftalari arasinda yapilir baska yapilmaz bu aşı dedi. Sizler yaptirdiniz mi 3. Dozu aile hekimligi mi yanlis bilgi veriyor hastanedekiler mi anlamadim. Ama olan bana oldu kolumu kimildatamiyorum acaip şişti kipkirmizi ve yaniyo
Ayni benim oglan valla. Biz de ayni boyleyiz. Ve az da uyuyor.Kızlar ya benim Oğluş çok sık acıkıyor özellikle geceleri ilk uykusu 3 4 saat ama sonrakiler 1 1.5 saat ilk uykusuna uyuttugumda erken olduğu için ben genelde uyumuyorum o yüzden saat başı kalkmak beni çok zorluyor sizin bebislerin nasıl
Kizlar dun tetanos asisinin 3. Dozunu yaptırdım a i le hekimligi 5 doz yapilmali diye takvim vermişti 2tanesi hamileyken yapildi biri de cocuk 3 aylik olunca dun yapildi. Ama kolum acaip şişti tum gece atesler içinde yandim tum vucudum uyustu basim döndü midem bulandi bebegimi bile emziremedim acile gittik parol verip gonderdiler sabahtan beri de hastanede bölüm bölüm geziyorum. Yanlış bolgeye uygulanmis asi denildi. Bir de 5 doz yapilmaz bir kez 24 ile 26 haftalari arasinda yapilir baska yapilmaz bu aşı dedi. Sizler yaptirdiniz mi 3. Dozu aile hekimligi mi yanlis bilgi veriyor hastanedekiler mi anlamadim. Ama olan bana oldu kolumu kimildatamiyorum acaip şişti kipkirmizi ve yaniyo
Utanma arkadasim dogal bi durum. Bende dogum sonrasi kabizlik yasadim. 50 gun kadar surdu. Benim cok affedersiniz kanama bile oluyodu. Bol su ic. komposto da iyi geliyo. Bi de ben sunu yaptim. Sabahlari ac karinla bir yemek kasigi zeytinyagi icip ustune iki bardak su ictim. O toparladi beni. Tavsiye ederim.Selam hanimlar bişey sormak istiyorum ama utanıyorumçok çok affedersiniz tuvalette cikmak Benim için bi işkence oldu doğumdan bir ay sonra oldu sanki igne batiyormus gibi oluyor bide kabızlık eklenince dahada berbat oldu korkuyorum tuvalete çıkmaya buna benzer bişey yaşayan varmi
Kızlar ya benim Oğluş çok sık acıkıyor özellikle geceleri ilk uykusu 3 4 saat ama sonrakiler 1 1.5 saat ilk uykusuna uyuttugumda erken olduğu için ben genelde uyumuyorum o yüzden saat başı kalkmak beni çok zorluyor sizin bebislerin nasıl
Canım biz de 5 gün tuvaletimizi yapamamıştık çok huzursuzdu kızım. En son doktoru aradık fitil söyledi aldık geldik tam totoya dayıcaz fitili kuzum yapmış kakasını kendiliğinden ama ne yapma beline kadar çıkmış kaka. Anne sütü alıyorsa sadece 3 gün normal dedi doktor.Günaydın kızlar tam geçti galiba derken bugün 3. Gün tuvaletimizi yapamıyoruz sancıyla uyuduk gece sabah 6 da sanciyla uyandik çok sanciliyiz çok ah ah ne yapacağımı şaşırdım artık bugün yapsın tuvaletini lütfen
Aşılar sağlıl ocağında yapılıyor canım aşı kartınızda gitmeniz gereken gün yazıyordur.Olmadık canım iyiymiş doktor sağlıklı bir bebek dedi aşı için daha çağırmadılar bizi
Geçmiş olsun naaıl yanlış bölgeye yapmışlar ya. Bende 5 doz diye biliyorumKizlar dun tetanos asisinin 3. Dozunu yaptırdım a i le hekimligi 5 doz yapilmali diye takvim vermişti 2tanesi hamileyken yapildi biri de cocuk 3 aylik olunca dun yapildi. Ama kolum acaip şişti tum gece atesler içinde yandim tum vucudum uyustu basim döndü midem bulandi bebegimi bile emziremedim acile gittik parol verip gonderdiler sabahtan beri de hastanede bölüm bölüm geziyorum. Yanlış bolgeye uygulanmis asi denildi. Bir de 5 doz yapilmaz bir kez 24 ile 26 haftalari arasinda yapilir baska yapilmaz bu aşı dedi. Sizler yaptirdiniz mi 3. Dozu aile hekimligi mi yanlis bilgi veriyor hastanedekiler mi anlamadim. Ama olan bana oldu kolumu kimildatamiyorum acaip şişti kipkirmizi ve yaniyo
Geçmiş olsun canım kırgınlık var demek ki üstünde düzelir inşallahH haticekkcemrealper sağolun kızlar biraz sıcak tutayım olmadı doktora götürürüm kızım çok halsiz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?