2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım çok geçmiş olsun. açıkcası ben hamileykende yaptırmadım aşı hiç. bi sorunda yaşamadım. bian önce geçer inş

Canım ben ilk hamileligim döneminde 5 dozun hepsini vuruldum onur boyu koruyormus o yüzden bu gebeligimde vurulmadim ama senin yaşadığım sorunları vurulduğum zaman yaşamamıştım uygulamayla ilgili bir hata oldu herhalde

Okurken gözlerim döndü canım ya bende eastnbull ile ayni sebepten 20 haftalik bebegimi kaybettim o mum hiç sonmuyor

Sönmüyor sönmüyor. Benimle aynı anda doğum yapanların bebekleri yürüyor konuşuyor bizim kara toprakta

Allahım kucağımızdakilere sağlık versin, acılarını yaşatmasın inşallah

Seninki gene soruyorum canım ya benim kv çocuk ağlayinca bir bakıyorum oda da

Kızlar ya benim Oğluş çok sık acıkıyor özellikle geceleri ilk uykusu 3 4 saat ama sonrakiler 1 1.5 saat ilk uykusuna uyuttugumda erken olduğu için ben genelde uyumuyorum o yüzden saat başı kalkmak beni çok zorluyor sizin bebislerin nasıl

Cok gecmis olsun. Ben gebelik oncesi tek doz tetanos yaptirmistim. Doktorum istersen yaptirma dedi bende yaptirmadim.

Ayni benim oglan valla. Biz de ayni boyleyiz. Ve az da uyuyor.

Selam hanimlar bişey sormak istiyorum ama utanıyorum çok çok affedersiniz tuvalette cikmak Benim için bi işkence oldu doğumdan bir ay sonra oldu sanki igne batiyormus gibi oluyor bide kabızlık eklenince dahada berbat oldu korkuyorum tuvalete çıkmaya buna benzer bişey yaşayan varmi

Yok cnm.ya 5 doz tetanoz aşısı.benim de 3. Dozu olmam lazım günü gecti.sen böyle yazınca korktum.

Utanma arkadasim dogal bi durum. Bende dogum sonrasi kabizlik yasadim. 50 gun kadar surdu. Benim cok affedersiniz kanama bile oluyodu. Bol su ic. komposto da iyi geliyo. Bi de ben sunu yaptim. Sabahlari ac karinla bir yemek kasigi zeytinyagi icip ustune iki bardak su ictim. O toparladi beni. Tavsiye ederim.

Bizde 2 saate bir kalkıyoruz nerdeyse canım. Mama veriyorum geceleri uykusu uzasın diye ama pek fark etmedi

Canım biz de 5 gün tuvaletimizi yapamamıştık çok huzursuzdu kızım. En son doktoru aradık fitil söyledi aldık geldik tam totoya dayıcaz fitili kuzum yapmış kakasını kendiliğinden ama ne yapma beline kadar çıkmış kaka. Anne sütü alıyorsa sadece 3 gün normal dedi doktor.

Geçmiş olsun naaıl yanlış bölgeye yapmışlar ya. Bende 5 doz diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…