- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.441
Bennn maalesef işkence yaşıyorum sabahları kayısı yiyorum 3 tane biraz hafifletiyor durumu ama yine de işkence devam ediyorSelam hanimlar bişey sormak istiyorum ama utanıyorumçok çok affedersiniz tuvalette cikmak Benim için bi işkence oldu doğumdan bir ay sonra oldu sanki igne batiyormus gibi oluyor bide kabızlık eklenince dahada berbat oldu korkuyorum tuvalete çıkmaya buna benzer bişey yaşayan varmi
AminSönmüyor sönmüyor. Benimle aynı anda doğum yapanların bebekleri yürüyor konuşuyor bizim kara toprakta
Allahım kucağımızdakilere sağlık versin, acılarını yaşatmasın inşallah
Evet canm ilk aşısını yaptırdık ama hemşire kasom ayına yazmış ikinci ayda aşı yokmu üçüncü ayda çağırıyor yani bizi bilemedim benAşılar sağlıl ocağında yapılıyor canım aşı kartınızda gitmeniz gereken gün yazıyordur.
Canım bence bi yanlışlık var benim bebeğim in 4. Ay aşısı var kasımda 3. Ayda asi yok bence git konuş biEvet canm ilk aşısını yaptırdık ama hemşire kasom ayına yazmış ikinci ayda aşı yokmu üçüncü ayda çağırıyor yani bizi bilemedim ben
O zaman daha fazla vakit geçmesin ben hemen arayayım onuCanım bence bi yanlışlık var benim bebeğim in 4. Ay aşısı var kasımda 3. Ayda asi yok bence git konuş bi
bencede ara canım 3. Ayda asi yokO zaman daha fazla vakit geçmesin ben hemen arayayım onu
Sadece Anne sütü veriyorum siz de mi anne sütü sadece 5 gün sürdü ağlama noktadindayim resmen o ağlıyor ben agliyorumCanım biz de 5 gün tuvaletimizi yapamamıştık çok huzursuzdu kızım. En son doktoru aradık fitil söyledi aldık geldik tam totoya dayıcaz fitili kuzum yapmış kakasını kendiliğinden ama ne yapma beline kadar çıkmış kaka. Anne sütü alıyorsa sadece 3 gün normal dedi doktor.
canım normal dogum mu yaptın? ben normal dogum yaptım , ilk zamanlarda kabızlık yaşadım sonra geçti. bahsettiğin durum ilerisi için önemli bir soruna dönüşebilir. Teyzem yıllar önce 2 tane normal dogum yapmış. son zamanlarda rahim aşağı indiğinden dolayımıydı neydi idrar tutamama sorunu yasıyordu, yakın zamanda ameliyat olmak zorunda kaldı. ama onun ki ihmal zamanında kontrol ettirmediği için. o nedenle mutlaka doktoruna gorunmenı tavsiye ederimSelam hanimlar bişey sormak istiyorum ama utanıyorumçok çok affedersiniz tuvalette cikmak Benim için bi işkence oldu doğumdan bir ay sonra oldu sanki igne batiyormus gibi oluyor bide kabızlık eklenince dahada berbat oldu korkuyorum tuvalete çıkmaya buna benzer bişey yaşayan varmi
Tamam canım tesekkurleremzirirken boyatma canım aryadeniiz mama veriyor ona serbest
Bayraklı da oturuyorum canım ben de boyatmak istiyordum ama sadece süt veriyorum bebegimeCnm sen nerde oturuyorsun.
Boyaya gelince ben boyattim.inanılmaz saçım dökülüyor şuan. Boyadan sonra oldu.
Teşekkürler canım umarım istediğinden de güzel olmuştur ombre güzel oluyormatsiyahoje Scss2016 @idilduam Zehrayenihayat kızlar küllü açık Kumral üzerine sarı ombre yaptırıyprum.hoşuma giderse foto atarım gitmezse yeniden kuaförde alırım soluğu:)))pfff 3 saattir burdayım sıkıldım çok.aryacık da evde kaldı @Nurmuratkf ben emzirmiyorum canım.emzirirken boyatılır mı inan bilgim yok
Zeytinyagi iyi geliyor arkadasim tavsiye ederim icmeni. Bana cok iyi geldi.Bennn maalesef işkence yaşıyorum sabahları kayısı yiyorum 3 tane biraz hafifletiyor durumu ama yine de işkence devam ediyor
Omuzdan yapacaklarmis dirsek üstünden koldan yaptilar kasa enjekte edememislerGeçmiş olsun naaıl yanlış bölgeye yapmışlar ya. Bende 5 doz diye biliyorum
Dalgınlığına gelmiştir sen götür bence 3. Ayda boy kilo kontrolüne 4. Ayda yine aşıya çağırıyorlarEvet canm ilk aşısını yaptırdık ama hemşire kasom ayına yazmış ikinci ayda aşı yokmu üçüncü ayda çağırıyor yani bizi bilemedim ben
Ben anne sütünün yanında günde 3 kere yarım porsiyon mama veiyorum malesef. Bend de çok vermiyorum mama ama Sadece anne sütüyle beslenen bebekler için 3 gün daha normalmiş. Tabi bebişler huzursuz olunca bize hiçbirşey normal gelmiyorSadece Anne sütü veriyorum siz de mi anne sütü sadece 5 gün sürdü ağlama noktadindayim resmen o ağlıyor ben agliyorum
canım sağlık ocagı ozellikle verem aşısını sadece belirli dönemlerde açıyor haberin olsun, her bebeğe ayrı açmıyorlar. sağlık ocağının verdiği tarih bana uymadıgı için ben gidemedim. o arada baya araştırdım doktorunu aradım. doktor verem aşını 3. ayına kadar vurdurabilirsin ama diğer aşılarını çok geciktirme dedi. acaba cevrede aşısı gelen bebek yoktuda senide 3. aya mı cektiler naptılar ki bu çok yanlış olur. Neyse ben gidemediğim için özellikle verem aşısını vuran özel hastaneleri araştırdım (diğer aşıları bi çok hastane yapıyor) ve çok şükür buldum da 1 hafta gecikmeli yaptıracagım aşıları. eğer sağlık ocağı ile çözemezsen ve istanbuldaysan hastaneleri paylaşabilirim seninleO zaman daha fazla vakit geçmesin ben hemen arayayım onu
Ayy çok geçmiş olsun tekrardanOmuzdan yapacaklarmis dirsek üstünden koldan yaptilar kasa enjekte edememisler
Öyle yapayım çok sağol canım benimDalgınlığına gelmiştir sen götür bence 3. Ayda boy kilo kontrolüne 4. Ayda yine aşıya çağırıyorlar
Oyle yapmış olabilirler dimi şimdi arıyorum sağlık ocağını canımcanım sağlık ocagı ozellikle verem aşısını sadece belirli dönemlerde açıyor haberin olsun, her bebeğe ayrı açmıyorlar. sağlık ocağının verdiği tarih bana uymadıgı için ben gidemedim. o arada baya araştırdım doktorunu aradım. doktor verem aşını 3. ayına kadar vurdurabilirsin ama diğer aşılarını çok geciktirme dedi. acaba cevrede aşısı gelen bebek yoktuda senide 3. aya mı cektiler naptılar ki bu çok yanlış olur. Neyse ben gidemediğim için özellikle verem aşısını vuran özel hastaneleri araştırdım (diğer aşıları bi çok hastane yapıyor) ve çok şükür buldum da 1 hafta gecikmeli yaptıracagım aşıları. eğer sağlık ocağı ile çözemezsen ve istanbuldaysan hastaneleri paylaşabilirim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?