2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bennn maalesef işkence yaşıyorum sabahları kayısı yiyorum 3 tane biraz hafifletiyor durumu ama yine de işkence devam ediyor

Sadece Anne sütü veriyorum siz de mi anne sütü sadece 5 gün sürdü ağlama noktadindayim resmen o ağlıyor ben agliyorum

canım normal dogum mu yaptın? ben normal dogum yaptım , ilk zamanlarda kabızlık yaşadım sonra geçti. bahsettiğin durum ilerisi için önemli bir soruna dönüşebilir. Teyzem yıllar önce 2 tane normal dogum yapmış. son zamanlarda rahim aşağı indiğinden dolayımıydı neydi idrar tutamama sorunu yasıyordu, yakın zamanda ameliyat olmak zorunda kaldı. ama onun ki ihmal zamanında kontrol ettirmediği için. o nedenle mutlaka doktoruna gorunmenı tavsiye ederim

Teşekkürler canım umarım istediğinden de güzel olmuştur ombre güzel oluyor bu arada kayserinin neresindesin canım?

Sadece Anne sütü veriyorum siz de mi anne sütü sadece 5 gün sürdü ağlama noktadindayim resmen o ağlıyor ben agliyorum
Ben anne sütünün yanında günde 3 kere yarım porsiyon mama veiyorum malesef. Bend de çok vermiyorum mama ama Sadece anne sütüyle beslenen bebekler için 3 gün daha normalmiş. Tabi bebişler huzursuz olunca bize hiçbirşey normal gelmiyor bu sürede bir çay kaşığı zeytinyağı verdim 3 çay kaşığı su verdim ve karnina biraz bastırarak saat yönünde masaj yaptım. Sıcak (ılık gibi) havlu koydum karnına biraz rahatlatmıştı. Şimdi günde bir kere bazen de iki günde bir kere kaka yapıyor. İnşallah kakasını yapar kuzucuk.

O zaman daha fazla vakit geçmesin ben hemen arayayım onu
canım sağlık ocagı ozellikle verem aşısını sadece belirli dönemlerde açıyor haberin olsun, her bebeğe ayrı açmıyorlar. sağlık ocağının verdiği tarih bana uymadıgı için ben gidemedim. o arada baya araştırdım doktorunu aradım. doktor verem aşını 3. ayına kadar vurdurabilirsin ama diğer aşılarını çok geciktirme dedi. acaba cevrede aşısı gelen bebek yoktuda senide 3. aya mı cektiler naptılar ki bu çok yanlış olur. Neyse ben gidemediğim için özellikle verem aşısını vuran özel hastaneleri araştırdım (diğer aşıları bi çok hastane yapıyor) ve çok şükür buldum da 1 hafta gecikmeli yaptıracagım aşıları. eğer sağlık ocağı ile çözemezsen ve istanbuldaysan hastaneleri paylaşabilirim seninle

Oyle yapmış olabilirler dimi şimdi arıyorum sağlık ocağını canım ben Kocaeli'nde oturuyorum ama çok teşekkür ederim teklifin için

Herkese merhaba, bebeğine mama veren anneler için yazıyorum bunu;

18 Temmuz'da doğum yaptım. İlk 4 gün hic sütüm gelmedi, geldikten sonra da 5 cc bile yoktu. Bu arada bebeğim biberonla alıştı ki ne alışmak.

Bazen emiyordu, bazen mememi ağzına verdiğimde çığlık çığlığa ağlıyordu, tabi ben de ağlıyordum.

Sonra medela'nin calma biberonunu aldım ilk iki hafta süperdi, emiyordu hem de mama alıyordu ama ona da alıştı. Geçen hafta tam 3 gün boyunca mememi ağzına sürmedi ve her defasında krize girerek ağladı.

Artik en son çare olan SNS yani Emzirme destek sistemini denemeye karar verdim. iki gündür kızım mamayı göğsümden içiyor. Bu sayede sut üretimi de devam ediyor. Ben her öğün 90cc mama veriyorum, şimdi hergun 10 cc azaltarak yaklaşık iki hafta içinde mamayı bıraktırmak için uğraşacağım inşallah başarırım.

Bu sistem için biberon, 5 numara gri uçlu beslenme kateteri ve 20 ml şırıngaya ihtiyacınız var :) beslenme kateteri ve şırınganın maliyeti 3 lira.

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-05-16-11-02.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…