- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.461
Yine de aklında bulunsun istanbulda medical park ve medipol hastaneleri yapıyor Kocaeli'de Şb lerinde yapıyor olabilirler zor durumda kalırsan bi ararsın. Bide büyük çaplı hastanelere veriyormus sağlık bakanlığı verem aşıları. Oranın büyük Hastanesi hangisi ise orayi da arayabilirsin. Ayrıca rica ederim ne demekOyle yapmış olabilirler dimi şimdi arıyorum sağlık ocağını canımben Kocaeli'nde oturuyorum ama çok teşekkür ederim teklifin için
Tamam canım sağlık ocağı öyle bir şey yaptıysa başvururum o hastanelereYine de aklında bulunsun istanbulda medical park ve medipol hastaneleri yapıyor Kocaeli'de Şb lerinde yapıyor olabilirler zor durumda kalırsan bi ararsın. Bide büyük çaplı hastanelere veriyormus sağlık bakanlığı verem aşıları. Oranın büyük Hastanesi hangisi ise orayi da arayabilirsin. Ayrıca rica ederim ne demek
Canim bi doktora gotur istersen halsizligini anlayamadim tam.bir yeri mi agiriyor acaba dicem de o zaman surekli aglardi.ne zamandan beri boyle oekikızlar nolur ne güzel fln demeden cevap verin kızım sürekli emmek ve kucağımda uyumak istiyor sürekli esniyor dikkati dağınık neşesi kaçık. yatağa koyunca uyanıyor huysuzlanıyor.
ateşi yok bence bi ağrısı bi derdi yok günde bir kere kötü kokulu iki kere de normal kaka yapıyor.
noldu ben anlamadım çok halsiz
Cevabın ve tavsiyen için çok sağol canım kesin deniycem kabızlık dışında başka bişey var affedersin igne batiyormus gibi kabızlık olmadığı günlerde yine aynı şekilde olyor tabi kabizlikta eklenince daha kötü oluyorUtanma arkadasim dogal bi durum. Bende dogum sonrasi kabizlik yasadim. 50 gun kadar surdu. Benim cok affedersiniz kanama bile oluyodu. Bol su ic. komposto da iyi geliyo. Bi de ben sunu yaptim. Sabahlari ac karinla bir yemek kasigi zeytinyagi icip ustune iki bardak su ictim. O toparladi beni. Tavsiye ederim.
Cevabın ve tavsiyen için çok sağol canım kesin deniycem kabızlık dışında başka bişey var affedersin igne batiyormus gibi kabızlık olmadığı günlerde yine aynı şekilde olyor tabi kabizlikta eklenince daha kötü oluyorUtanma arkadasim dogal bi durum. Bende dogum sonrasi kabizlik yasadim. 50 gun kadar surdu. Benim cok affedersiniz kanama bile oluyodu. Bol su ic. komposto da iyi geliyo. Bi de ben sunu yaptim. Sabahlari ac karinla bir yemek kasigi zeytinyagi icip ustune iki bardak su ictim. O toparladi beni. Tavsiye ederim.
Yok canım sezeryan oldum idrar torbasiyla alakalı olcagini sanmıyorum Ama meşbur yine doktora gittcem çünkü bi ay oldu geçmiyorcanım normal dogum mu yaptın? ben normal dogum yaptım , ilk zamanlarda kabızlık yaşadım sonra geçti. bahsettiğin durum ilerisi için önemli bir soruna dönüşebilir. Teyzem yıllar önce 2 tane normal dogum yapmış. son zamanlarda rahim aşağı indiğinden dolayımıydı neydi idrar tutamama sorunu yasıyordu, yakın zamanda ameliyat olmak zorunda kaldı. ama onun ki ihmal zamanında kontrol ettirmediği için. o nedenle mutlaka doktoruna gorunmenı tavsiye ederim
Evet canim git kesinlikle erken teşhis çok önemli. Hemen çözülecek şey görmeyin ce başına dert oluyor ilerde. Umarim önemli bişey yoktur. Çok geçmiş olsunYok canım sezeryan oldum idrar torbasiyla alakalı olcagini sanmıyorum Ama meşbur yine doktora gittcem çünkü bi ay oldu geçmiyor
batıyor gibinin sebebi orada catlak olustugu vede oturunca bile bir baskı oluyor .Yok canım sezeryan oldum idrar torbasiyla alakalı olcagini sanmıyorum Ama meşbur yine doktora gittcem çünkü bi ay oldu geçmiyor
ikinci ayda asısı var unuttumu acabaEvet canm ilk aşısını yaptırdık ama hemşire kasom ayına yazmış ikinci ayda aşı yokmu üçüncü ayda çağırıyor yani bizi bilemedim ben
Bayraklı da oturuyorum canım ben de boyatmak istiyordum ama sadece süt veriyorum bebegime
Cnm bebeği bu kadar zorlama. Fitili yap bebeğe yazık çocuğa . Doktor 3 günü geçerse fitil dedi.Sadece Anne sütü veriyorum siz de mi anne sütü sadece 5 gün sürdü ağlama noktadindayim resmen o ağlıyor ben agliyorum
Can'ım Ateş kusma ishal yoksa doktorun sana cok yardımcı olabileceğini düşünmüyorum bosuna yorma kendini hastaneye kadar bol emzir uyusun fıstık@haticekk @cemrealper sağolun kızlar biraz sıcak tutayım olmadı doktora götürürüm kızım çok halsiz çünkü
Herkese merhaba, bebeğine mama veren anneler için yazıyorum bunu;
18 Temmuz'da doğum yaptım. İlk 4 gün hic sütüm gelmedi, geldikten sonra da 5 cc bile yoktu. Bu arada bebeğim biberonla alıştı ki ne alışmak.
Bazen emiyordu, bazen mememi ağzına verdiğimde çığlık çığlığa ağlıyordu, tabi ben de ağlıyordum.
Sonra medela'nin calma biberonunu aldım ilk iki hafta süperdi, emiyordu hem de mama alıyordu ama ona da alıştı. Geçen hafta tam 3 gün boyunca mememi ağzına sürmedi ve her defasında krize girerek ağladı.
Artik en son çare olan SNS yani Emzirme destek sistemini denemeye karar verdim. iki gündür kızım mamayı göğsümden içiyor. Bu sayede sut üretimi de devam ediyor. Ben her öğün 90cc mama veriyorum, şimdi hergun 10 cc azaltarak yaklaşık iki hafta içinde mamayı bıraktırmak için uğraşacağım inşallah başarırım.
Bu sistem için biberon, 5 numara gri uçlu beslenme kateteri ve 20 ml şırıngaya ihtiyacınız var :) beslenme kateteri ve şırınganın maliyeti 3 lira.
Ben çok beğendim cnm.güle güle kullan.Kızlar saçlarım nasıl olmuş dediğimle alakası olmayan bi saç oldu
Yaptırdım Can'ım Adana'da taninmis güvenilir bir doktora gidiyorum siddetle tavsiye ediyor. Rotalı hastalara bakan bir hemşire olarakta ben tavsiye ediyorum karaciğer böbrek tutulumu yapabiliyor cok ağır geçiren çocuklar var
Fitili çok zorda kalmadıkça öneemiyorlar tabi önemli olan bebeğin durumu çok huzursuzsa mecbur. Ancak fitil bağırsak tembelliğine yol açıyormuş malesef.Cnm bebeği bu kadar zorlama. Fitili yap bebeğe yazık çocuğa . Doktor 3 günü geçerse fitil dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?