2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Oyle yapmış olabilirler dimi şimdi arıyorum sağlık ocağını canım ben Kocaeli'nde oturuyorum ama çok teşekkür ederim teklifin için
Yine de aklında bulunsun istanbulda medical park ve medipol hastaneleri yapıyor Kocaeli'de Şb lerinde yapıyor olabilirler zor durumda kalırsan bi ararsın. Bide büyük çaplı hastanelere veriyormus sağlık bakanlığı verem aşıları. Oranın büyük Hastanesi hangisi ise orayi da arayabilirsin. Ayrıca rica ederim ne demek

Tamam canım sağlık ocağı öyle bir şey yaptıysa başvururum o hastanelere

Canim bi doktora gotur istersen halsizligini anlayamadim tam.bir yeri mi agiriyor acaba dicem de o zaman surekli aglardi.ne zamandan beri boyle oeki

Cevabın ve tavsiyen için çok sağol canım kesin deniycem kabızlık dışında başka bişey var affedersin igne batiyormus gibi kabızlık olmadığı günlerde yine aynı şekilde olyor tabi kabizlikta eklenince daha kötü oluyor

Cevabın ve tavsiyen için çok sağol canım kesin deniycem kabızlık dışında başka bişey var affedersin igne batiyormus gibi kabızlık olmadığı günlerde yine aynı şekilde olyor tabi kabizlikta eklenince daha kötü oluyor

Yok canım sezeryan oldum idrar torbasiyla alakalı olcagini sanmıyorum Ama meşbur yine doktora gittcem çünkü bi ay oldu geçmiyor

Yok canım sezeryan oldum idrar torbasiyla alakalı olcagini sanmıyorum Ama meşbur yine doktora gittcem çünkü bi ay oldu geçmiyor
Evet canim git kesinlikle erken teşhis çok önemli. Hemen çözülecek şey görmeyin ce başına dert oluyor ilerde. Umarim önemli bişey yoktur. Çok geçmiş olsun

Bayraklı da oturuyorum canım ben de boyatmak istiyordum ama sadece süt veriyorum bebegime

Cnm Vala millet hamilelik de bile saç boyatiyor. Saç boyamanin bebeğe zarar verdiği kanıtlanmış bir şey değilmiş. Tabi bizler riske atıp hamilelik de boyatmadik. Bende boyattim da sadece emziriyordum. Yine sen bilirsin benim saç çok kötü olmuştu. Ama ben pişman oldum çünkü aşırı dökülme yaptı. Tabi 1 sene sonra saç boyatinca

Bunu premature bebeklere yapıyorlar bence çok güzel bir fikir.

• M Muravey cnm bir sağlıkçı olarak sen rota aşısı yaptırdın mı.
Yaptırdım Can'ım Adana'da taninmis güvenilir bir doktora gidiyorum siddetle tavsiye ediyor. Rotalı hastalara bakan bir hemşire olarakta ben tavsiye ediyorum karaciğer böbrek tutulumu yapabiliyor cok ağır geçiren çocuklar var

Cnm bebeği bu kadar zorlama. Fitili yap bebeğe yazık çocuğa . Doktor 3 günü geçerse fitil dedi.
Fitili çok zorda kalmadıkça öneemiyorlar tabi önemli olan bebeğin durumu çok huzursuzsa mecbur. Ancak fitil bağırsak tembelliğine yol açıyormuş malesef.

Kızım pazartesiden cok huysuz mamasini bitirmiyor ciyak ciyak ağlıyor , gündüz uyumuyor , gece olan düzenimiz bozuldu.ne oldu bilmiyorum canım çok sıkılıyor bu duruma. Eskisi gibi gülmüyor agulamiyor.pazar gününden beri babaşını göremiyor ondan olabilir mi onu arıyor olabilir mi?bugün instagramdan kehribar kolyesi gördüm doğal ağrı kesici diyorlar sipariş verdim bilgisı olan var mı ya da kullanan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…