- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.481
dört beş gündür böyle canım birkaç gece gazdan uyuyamadı ondandır dedim sonra hastaneye gittik bu hafta üç gün düzeni bozuldu ondan dedim. bakalım devam ederse gidicezCanim bi doktora gotur istersen halsizligini anlayamadim tam.bir yeri mi agiriyor acaba dicem de o zaman surekli aglardi.ne zamandan beri boyle oeki
Sıcak suda oturma banyosu kasları gevşetiyor sonrada masaj cok yararı oluyor Can'ım benim oğlumda kabız olur gaviscon yüzünden ama hic fitil vermedimFitili çok zorda kalmadıkça öneemiyorlar tabi önemli olan bebeğin durumu çok huzursuzsa mecbur. Ancak fitil bağırsak tembelliğine yol açıyormuş malesef.
ohaaa çok güzel olmuşşş karamel gibi görünüyor burdanKızlar saçlarım nasıl olmuş dediğimle alakası olmayan bi saç oldu
Ayşe günerin bağırsak masajını deneyin bir de ben termometrenin ucunu hafifçe zeytinyağlayarak makata çok az dokunduruyordum eğer ucundaysa uyarıyla bırakıyordu. Ama kaka yapmamasının da şöyle güzel bir yanı var yediklerinin çooğu yarıyor. Az kaka yapan bebek hızlı kilo alır diyor kvSadece Anne sütü veriyorum siz de mi anne sütü sadece 5 gün sürdü ağlama noktadindayim resmen o ağlıyor ben agliyorum
Benim de öyle olacak geçen yıl kasımda boyatıp en son bi de ben sarı yaptırıyorum açıcı fazlasıyla kullanılıyor köyü renk olsa bu kadar olmazDi da :/ bilmiyorum napcaz doğal ombre geziyorum şu anCnm Vala millet hamilelik de bile saç boyatiyor. Saç boyamanin bebeğe zarar verdiği kanıtlanmış bir şey değilmiş. Tabi bizler riske atıp hamilelik de boyatmadik. Bende boyattim da sadece emziriyordum. Yine sen bilirsin benim saç çok kötü olmuştu. Ama ben pişman oldum çünkü aşırı dökülme yaptı. Tabi 1 sene sonra saç boyatinca
Gayet güzel olmuş canım güle güle kullan evet dediğin gibi olmamış ama bu da güzelKızlar saçlarım nasıl olmuş dediğimle alakası olmayan bi saç oldu
Ne cümle kurmuşum ama resmen güzel turkçemizi katlettimKızlar aradım sağlık ocağını yanlışlık olmuş bide bana diyorki tabiki ikinci ay geleceksin diyor
Oook çok şükür canım çok sevindim :)kızlar doktordan geldim denizim maşallah gayet iyi nefes alıyormuş 6. aya kadar gelmenize gerek yok dedi dr :)))))))
çok güzel olmuş canım gülerek kullanKızlar saçlarım nasıl olmuş dediğimle alakası olmayan bi saç oldu
çok şükür canım. ya ne zamandır sormak istiyorum. Deniz için hamilelikte ameliyat gerekebilir demişlerdi ya. o durum ne oldu canım?kızlar doktordan geldim denizim maşallah gayet iyi nefes alıyormuş 6. aya kadar gelmenize gerek yok dedi dr :)))))))
ay iyiki ortaya çıktı bu durum bari canım yaa. ne zamana tarih verdiler?Kızlar aradım sağlık ocağını yanlışlık olmuş bide bana diyorki tabiki ikinci ay geleceksin diyor
Evet kuzum sayenizde yoksa ben kasımda gidecektimay iyiki ortaya çıktı bu durum bari canım yaa. ne zamana tarih verdiler?
Kız iyi ki aramısınEvet kuzum sayenizde yoksa ben kasımda gidecektim11 ekimde gel dediler
Valla yaa bacişkoletalarım sağolsunKız iyi ki aramısın
iyi bari çok geç kalmıyorsun. sende benim gibi 1 hafta sonrasında yaptırmış olacaksın :)Evet kuzum sayenizde yoksa ben kasımda gidecektim11 ekimde gel dediler
Evet canım çok şükür zamanı geçer mi dedim uygun zaman dedi :)iyi bari çok geç kalmıyorsun. sende benim gibi 1 hafta sonrasında yaptırmış olacaksın :)
Kızlar aradım sağlık ocağını yanlışlık olmuş bide bana diyorki tabiki ikinci ay geleceksin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?