2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim bi doktora gotur istersen halsizligini anlayamadim tam.bir yeri mi agiriyor acaba dicem de o zaman surekli aglardi.ne zamandan beri boyle oeki
dört beş gündür böyle canım birkaç gece gazdan uyuyamadı ondandır dedim sonra hastaneye gittik bu hafta üç gün düzeni bozuldu ondan dedim. bakalım devam ederse gidicez

Fitili çok zorda kalmadıkça öneemiyorlar tabi önemli olan bebeğin durumu çok huzursuzsa mecbur. Ancak fitil bağırsak tembelliğine yol açıyormuş malesef.
Sıcak suda oturma banyosu kasları gevşetiyor sonrada masaj cok yararı oluyor Can'ım benim oğlumda kabız olur gaviscon yüzünden ama hic fitil vermedim

Sadece Anne sütü veriyorum siz de mi anne sütü sadece 5 gün sürdü ağlama noktadindayim resmen o ağlıyor ben agliyorum
Ayşe günerin bağırsak masajını deneyin bir de ben termometrenin ucunu hafifçe zeytinyağlayarak makata çok az dokunduruyordum eğer ucundaysa uyarıyla bırakıyordu. Ama kaka yapmamasının da şöyle güzel bir yanı var yediklerinin çooğu yarıyor. Az kaka yapan bebek hızlı kilo alır diyor kv

Benim de öyle olacak geçen yıl kasımda boyatıp en son bi de ben sarı yaptırıyorum açıcı fazlasıyla kullanılıyor köyü renk olsa bu kadar olmazDi da :/ bilmiyorum napcaz doğal ombre geziyorum şu an

kızlar doktordan geldim denizim maşallah gayet iyi nefes alıyormuş 6. aya kadar gelmenize gerek yok dedi dr :)))))))
çok şükür canım. ya ne zamandır sormak istiyorum. Deniz için hamilelikte ameliyat gerekebilir demişlerdi ya. o durum ne oldu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…