- 25 Mayıs 2013
- 14.036
- 20.752
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.501
Süper olmuş çok beğendimKızlar saçlarım nasıl olmuş dediğimle alakası olmayan bi saç oldu
kızlar doktordan geldim denizim maşallah gayet iyi nefes alıyormuş 6. aya kadar gelmenize gerek yok dedi dr :)))))))
Belliydi dalgınlığına gelmiş hemşirenin. Neyse ki geç değil. Zaten biz de bayramdan dolayı 2ay 1 haftalıkken olduk aşıları.Kızlar aradım sağlık ocağını yanlışlık olmuş bide bana diyorki tabiki ikinci ay geleceksin diyor
Amin canım çok şükür rabbim saglikla nasip ettiSönmüyor sönmüyor. Benimle aynı anda doğum yapanların bebekleri yürüyor konuşuyor bizim kara toprakta
Allahım kucağımızdakilere sağlık versin, acılarını yaşatmasın inşallah
Benimki tam kurtaj da değil aslında canım 20 haftalik doğum yaptım sonrasında parça kaldı diye kurtaj oldum kilolar hala beninkeO kürtaj kadar kötü bişey yok ya Allah kimseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsun Allah kimselere yaşatmasın içim parçalanıyor böyle şeyler duyunca. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.Benimki tam kurtaj da değil aslında canım 20 haftalik doğum yaptım sonrasında parça kaldı diye kurtaj oldum kilolar hala beninke
Güzel olmuşKızlar saçlarım nasıl olmuş dediğimle alakası olmayan bi saç oldu
Ohhhh masallah Denizime :) canim gozun aydin olsunkızlar doktordan geldim denizim maşallah gayet iyi nefes alıyormuş 6. aya kadar gelmenize gerek yok dedi dr :)))))))
Tam bilmiyorum ama kuruma gidip dilekcw yaziyorsun. Zaten senin talebine bagli bir izin. Izin vermiyoruz diyemiyor kurum. Yani oyle bi kac gun onceden gidilmeli mi hic duymadim.Kızlar çok acil
Ücretsiz izin için ne kadar Zaman önce izin alıyorsunuz dilekçe felan?
Süreç Nasıl işliyor
L Light Of God istedigin gibi olmamis olabilir ama bu gayet guzel olmus sana da yakismis tu tu masallah :)
Ben çok beğendim cnm.güle güle kullan.
ohaaa çok güzel olmuşşş karamel gibi görünüyor burdan
Gayet güzel olmuş canım güle güle kullan evet dediğin gibi olmamış ama bu da güzel
çok güzel olmuş canım gülerek kullan
L Light Of God bomba gibi olmuşsun bence ben çok beğendim bayıldım
L Light Of God çok iyi Can'ım
Süper olmuş çok beğendim
Güzel olmuş
Kızlar çooook tşk ederim valla çok sevindim beğenmenize moral oldu.yarım saati anlattım kuaföre fotoğraf gösterdim.bana bırakır mısın dedi tamm dedim sonuç bu:)))istediğim gibi olmadı ama kullanırım biraz. @tommbik günün en güzellll Şahane haberi senden kuzum çooook sevindim gözünüz Aydın inşallah ameliyata hiç gerek kalmayacakL Light Of God istedigin gibi olmamis olabilir ama bu gayet guzel olmus sana da yakismis tu tu masallah :)
Ayyy kuzummm nasıl sevindim valla beğenmenize çok teşekkğr ederimmm:)
Ayyy kuzummm nasıl sevindim valla beğenmenize çok teşekkğr ederimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?