- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.521
o durum kontrol ediliyor canım 6. aya kadar ameliyat okcaktı ama durumy iyi olduğu için 6. ayda kontrole gidicez tekrarçok şükür canım. ya ne zamandır sormak istiyorum. Deniz için hamilelikte ameliyat gerekebilir demişlerdi ya. o durum ne oldu canım?
2 yıl oldu canım ya net hatırlamıyorum ama genel olarak iyiBelli bi doktor yok ama bizim için bi doktoru olması daha iyi olur aslında Di mi :/ var mı peki önerebileceğin bi doktor canimm
Ay çok şükür Allah ima inşallah hiç gerek kalmayacak canım dua edelim bol bolo durum kontrol ediliyor canım 6. aya kadar ameliyat okcaktı ama durumy iyi olduğu için 6. ayda kontrole gidicez tekrar
Teşekkürler canım ben araştırmaya devam edeyim :)2 yıl oldu canım ya net hatırlamıyorum ama genel olarak iyi
Kızlar benim eşim oğluşun fotosunu sosyal medyaya koymama izin vermiyor. Bende çocuğun bir sürü fotosunu çekip caps yapıyorum sürekli. Burayı görmüyor Allahtan.
Eki Görüntüle 1893639 öncesi sonrası capsimiz bu da
Belli bi doktor yok ama bizim için bi doktoru olması daha iyi olur aslında Di mi :/ var mı peki önerebileceğin bi doktor canimm
Alt üst pijama takımı giydiriorumKizlar uyku tulumun içine sadece zibin mi giydiriyorsunuz ?
Kizlar dun tetanos asisinin 3. Dozunu yaptırdım a i le hekimligi 5 doz yapilmali diye takvim vermişti 2tanesi hamileyken yapildi biri de cocuk 3 aylik olunca dun yapildi. Ama kolum acaip şişti tum gece atesler içinde yandim tum vucudum uyustu basim döndü midem bulandi bebegimi bile emziremedim acile gittik parol verip gonderdiler sabahtan beri de hastanede bölüm bölüm geziyorum. Yanlış bolgeye uygulanmis asi denildi. Bir de 5 doz yapilmaz bir kez 24 ile 26 haftalari arasinda yapilir baska yapilmaz bu aşı dedi. Sizler yaptirdiniz mi 3. Dozu aile hekimligi mi yanlis bilgi veriyor hastanedekiler mi anlamadim. Ama olan bana oldu kolumu kimildatamiyorum acaip şişti kipkirmizi ve yaniyo
Canim nerhaba bebegin kac aylik ve kac kilo acaba benim 14unde 3.ayini dilduracak 5600 kg bas cevresi 37.5 bir sikinti var mi acaba
Canım benimki de cvap beklemeden girmiş oluyor içeri ama. Sorması ciddi olarak değil yaniSeninki gene soruyorum canım ya benim kv çocuk ağlayinca bir bakıyorum oda da
Sağol canım amiiinnnnÇok geçmiş olsun Allah kimselere yaşatmasın içim parçalanıyor böyle şeyler duyunca. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
@tommbikcanım çok ama çok sewindim Gözümüz aydin
Alt üst pijama takımı giydiriorum
Merhaba bayanlar bebeginiz ne zaman agulamaya basladi benim ki 14 ekimde 3.ayi dolduracak arada ses cikariyor normal mi bide bas cevresi ve kilosu bebeginizin nedir lutfen benim kafam cok karisti
Kesinlikle giydir üstüne örtü olarak düşün tulumu canım pijama ve üstüne örtüsüSağol canım biraz soğuk bugün ev. Acaba cok sicak olur mu diye sormuştum ama giydiririm sıcak sicak dursun
Canim nerhaba bebegin kac aylik ve kac kilo acaba benim 14unde 3.ayini dilduracak 5600 kg bas cevresi 37.5 bir sikinti var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?