2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba bayanlar bebeginiz ne zaman agulamaya basladi benim ki 14 ekimde 3.ayi dolduracak arada ses cikariyor normal mi bide bas cevresi ve kilosu bebeginizin nedir lutfen benim kafam cok karisti

Güzel kalpli güzel arkadaşlarım bugun hem sevinci hem uzuntuyu yasadım uzuntı geçici allahtan.
göz aydınlarınız için çok teşekkür ederim.
eşim grip oldu doktor da denize bukaşırsa kistten dolayı çok kötü olur deyince biz de annemlere geçtik kızımla.içim buruk , insaın evi gibisi yok. inşallah eşim biran önce iyileşir de eve döneriz

Belli bi doktor yok ama bizim için bi doktoru olması daha iyi olur aslında Di mi :/ var mı peki önerebileceğin bi doktor canimm

canım doktorunun olması iyi, mesela biz ilk günden beri aynı doktora devam ediyoruz hem yakın hem de ilk günden beri tanıyor, şimdi bir sıkıntı olsa götürmüyorum bile arayıp soruyorum eğer görmesi gerekirse randevu almayın doktor çağırdı deyip girin diyor ücret vs de vermiyoruz acil durumlarda. Sadece her ay rutin kontrollerine götürüyoruz

canım 3.dozu yaptırırsan etkisi çok daha uzun sürüyormuş. Ben sağlık ocağında 2. dozu yaptırırken ebe bebeğe yaparken istersen sanada yapalım bir daha yaptırmana gerek kalmaz demişti ama ben yaptırmadım

Merhaba bayanlar bebeginiz ne zaman agulamaya basladi benim ki 14 ekimde 3.ayi dolduracak arada ses cikariyor normal mi bide bas cevresi ve kilosu bebeginizin nedir lutfen benim kafam cok karisti

Şahsi fikrim kimse ile karşılaştırmayın çünkü her bebek farklı mesela biz şuan 3 ,5 aylığız 6 kilo 61cm boyu baş çevresi 41,5 cm.... Ama arkadaşımın bebeği 1 hafta önde sadece şuan 7,5 kilo civarında. Geçen hastahanede başka bir bebekle karşılaştık 5 aylık ama bizimki kadar. Yani belirli aralıklar var ve burada aldığınız rakamlardan önde olması sağlıklı, geride olması sağlıksız anlama gelmiyor zaten doktoru sizi yönlendirir. Sesler çıkarma genelde 2,5 -3 aydan sonra başlıyor bizimki 2. aydan sonra ufak ufak başlamıştı ama son 15 gündür direkt taklit ediyor

Canim nerhaba bebegin kac aylik ve kac kilo acaba benim 14unde 3.ayini dilduracak 5600 kg bas cevresi 37.5 bir sikinti var mi acaba

sanmıyorum zaten sıkıntı olsa doktoru söyler sizi yönlendirir, her ay 400-1000gr alması normal kabul ediliyor diğer ölçülerde bebekten bebeğe farkeder kimi iri, kimi minyon olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…