- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.541
Canım sen ölçüme gittiğinde bilgi vermiyorlar mı kilosu boyu iyi ya da az diye? Çünkü doğum kilonuza göre ne kadar geliştiğine bağlı her bebek bir değil.Canim nerhaba bebegin kac aylik ve kac kilo acaba benim 14unde 3.ayini dilduracak 5600 kg bas cevresi 37.5 bir sikinti var mi acaba
Tabiki kimseyle karsilastirmiyorum ama bas cevresi kafama takildigi icin bu durum normalse en azindan icime su serpilsin istedim allah herkesin cocugunu bagislasin saglik versin insanin aklinda soru isareti olunca ogrenmek istiyor
Ben hamileyken doguma ikinhafta kala dr mikrosefali olabilr dedi baska dra gittim hayir bdpsi normal dedi cocugumun bas cevresi 34 cm dogdu 14 ekimde 3.ayini dolduracak 37.5 cm bas cevresi sadece korkuyorum cocuk dru 1 cm geri dedi bingildak acik hareketi iyi dedi saglik ocagi normal dedi kafam karisti sadece sormak istedim
kızlar doktordan geldim denizim maşallah gayet iyi nefes alıyormuş 6. aya kadar gelmenize gerek yok dedi dr :)))))))
Ben de istiyorum ama bilmediğim bi yer burası tanıdık da yok çok fazla bi hastane iyi dediler oraya gittik ama şimdi ig de de hesabı olan fazlaca güzel bilgi paylaşan birini buldum artık ona götürmeyi dusunuyorumcanım doktorunun olması iyi, mesela biz ilk günden beri aynı doktora devam ediyoruz hem yakın hem de ilk günden beri tanıyor, şimdi bir sıkıntı olsa götürmüyorum bile arayıp soruyorum eğer görmesi gerekirse randevu almayın doktor çağırdı deyip girin diyor ücret vs de vermiyoruz acil durumlarda. Sadece her ay rutin kontrollerine götürüyoruz
Anladım canım bir anne olarak her şeye dikkat ediyoruz tabi ki. Tavsiyem için rahat etsin diye bir kaç doktora danış. Benim oğlumun da anne karnından beri kafası büyük ama anomali değil yani genetik gerçi bakınca öyle büyük görünmüyor. Aile de kafalar nasıl küçükse eğer genetiktir.Ben hamileyken doguma ikinhafta kala dr mikrosefali olabilr dedi baska dra gittim hayir bdpsi normal dedi cocugumun bas cevresi 34 cm dogdu 14 ekimde 3.ayini dolduracak 37.5 cm bas cevresi sadece korkuyorum cocuk dru 1 cm geri dedi bingildak acik hareketi iyi dedi saglik ocagi normal dedi kafam karisti sadece sormak istedim
Baba tarafinin kucuk kafasi var zaten kadin digumcuda kalitsal olabilr demisti ama bana mikrosefalide olabilir deyince dunya durdu sanki en ufak seyi oraya bagliyorumoğlumun
Cnm gözün aydın çok sevindim.inşallah hiç gerek.kalmaz.kızlar doktordan geldim denizim maşallah gayet iyi nefes alıyormuş 6. aya kadar gelmenize gerek yok dedi dr :)))))))
Kızlar çok acil
Ücretsiz izin için ne kadar Zaman önce izin alıyorsunuz dilekçe felan?
Süreç Nasıl işliyor
Güzel kalpli güzel arkadaşlarım bugun hem sevinci hem uzuntuyu yasadım uzuntı geçici allahtan.
göz aydınlarınız için çok teşekkür ederim.
eşim grip oldu doktor da denize bukaşırsa kistten dolayı çok kötü olur deyince biz de annemlere geçtik kızımla.içim buruk , insaın evi gibisi yok. inşallah eşim biran önce iyileşir de eve döneriz
Ben de istiyorum ama bilmediğim bi yer burası tanıdık da yok çok fazla bi hastane iyi dediler oraya gittik ama şimdi ig de de hesabı olan fazlaca güzel bilgi paylaşan birini buldum artık ona götürmeyi dusunuyorum
İnstagram canım.Ya kızlar çok cahilce olabilir belki sizin için de bu ig nedir
Biz de herşey mütevelliye sunuluyor onay verirse olur vermezse olmuyor maalesefTam bilmiyorum ama kuruma gidip dilekcw yaziyorsun. Zaten senin talebine bagli bir izin. Izin vermiyoruz diyemiyor kurum. Yani oyle bi kac gun onceden gidilmeli mi hic duymadim.
Cnm gözün aydın çok sevindim.inşallah hiç gerek.kalmaz.
Cnm kuruma gidip dilekçe veriyorsun.kiminin 1 günde kiminin 1 haftada cvp geliyor.benim 1 hafta sürdü.
İniaallah Zaman'da sorun olmaz
Bakalım yarın araştıracak müdürüm
Çok geçmiş olsun cnm. Miniğin sağlığı her şeyden önemli iyi yapmissiniz
Cnm kim benim dediğim doktor mu.
İnstagram canım.
İnstagram canım fotoğraf ve video paylasiyosunYa kızlar çok cahilce olabilir belki sizin için de bu ig nedir
Evet Buca daki Dr canım netten baktım randevu verilmiyor gidip alacağız sanırımCnm gözün aydın çok sevindim.inşallah hiç gerek.kalmaz.
Cnm kuruma gidip dilekçe veriyorsun.kiminin 1 günde kiminin 1 haftada cvp geliyor.benim 1 hafta sürdü.
Çok geçmiş olsun cnm. Miniğin sağlığı her şeyden önemli iyi yapmissiniz
Cnm kim benim dediğim doktor mu.
İnstagram canım.
Selam hanimlar bişey sormak istiyorum ama utanıyorumçok çok affedersiniz tuvalette cikmak Benim için bi işkence oldu doğumdan bir ay sonra oldu sanki igne batiyormus gibi oluyor bide kabızlık eklenince dahada berbat oldu korkuyorum tuvalete çıkmaya buna benzer bişey yaşayan varmi
İnstagram Can'ımYa kızlar çok cahilce olabilir belki sizin için de bu ig nedir
denizbatiekin canım sen bu minnoslarin hepsini nasıl kendine bensettin bi tüyo versene yazık bana ya
Bi tane fotoğraf atsan ben hemen bilirim kuzularının sana benzeyip benzemediğini:)arya da bana benzemiyo kuzum babasının Kopyası artık ne kadar bakıp durduysam:))Aaaaaa, çok şaşırdım şimdi :))
Gerçekten benziyorlar mı bana??
Deniz halasına çok benziyor, BAtı kıyısından benziyor bana, Ekin için de herkes babasına benzetiyor :)))
Renkleri bana benziyor ama tipleri değil :))))
Ahhh canım neler çektim bir bilsen, defalarca yazdım burdan sordum baktım olmuyor gittim genel cerraha muayene olmadan aynı senin şikayetinden anlattım oturduk konuşarak tedavi :)Selam hanimlar bişey sormak istiyorum ama utanıyorumçok çok affedersiniz tuvalette cikmak Benim için bi işkence oldu doğumdan bir ay sonra oldu sanki igne batiyormus gibi oluyor bide kabızlık eklenince dahada berbat oldu korkuyorum tuvalete çıkmaya buna benzer bişey yaşayan varmi
Takip etmesen bilmeyen biri olsan gidecek aşılar desene canım Dengesiz kızlar bunlar bizimde ebeler değişmiş dun gittim dedim ki rota virusu aşısı yaptırmak istiyoruz asi alıp gelsek burda yaparsınız dimi dedim özel asıymış da sağlık odağında yapmiyoruz dedi bugün özel hastaneye gittim asi yaptırmaya orada biriyle karşılaştım olur mu hic biz sağlık ocaginda yaptırdık dedi geri gidip ebeleri didikleyesim geldi valla bu ne saçma sistem yahuKızlar aradım sağlık ocağını yanlışlık olmuş bide bana diyorki tabiki ikinci ay geleceksin diyor
Çok tatlısınız maşallah hiç 3 çocuk dogurmuş gibi değilsin.bende böyle minik minik 3 4 tane çocuğum olsun istiyorum evin neşesi olsunlar şimdilik 1.deyiz amaL Light Of God
Seni kıracağıma kafamı kırarım valla :)))
Gerçi bu aralar kırılacak kafam da kalmadı :))
Tabak çanak kırarım o zaman :)))Eki Görüntüle 1894080
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?