2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Doktor kafa utrasonu istemedi mi? Bizim bebeğimizin bas cevresi 33 cm doğdu 97 gunluksuan 43 cm bizede doktor ilk fazla buyuyo dedi korkuttu sinsa utrasonda bisey cikmadi bin sukur kafasini dik tutuyo hareketlerini kontrol etti cok sukur bisey yok

Aynen sağlık ocagi yapmak zorunda. Eczaneden yazi istiyorlar yalnız. Aşının güvenirliği icin gerekli dendi bana. Ama ben hastanede yaptırcam en temizi bence.takip etmiyorlar dogru duzgun zaten. Ben demesem asi için arayacaklari yok.

denizbatiekin Canım geç cevaplayabildim kusura bakma.ilk hamileligimdi.rahat geçti ama doğum zor oldu sezeryan oldum ameliyat bir buçuk saat sürdü kanamam çok olmuş ve iç katmanlarımda çok fazla dikiş olduğu içinde iyileşme sürecim uzadı.dayanılmaz derecede acılar çektim. Daha yeni yeni normale dönüyorum.ama bir daha istermisin diye sorarsan. He vallaha yinede isterim bir yıl sonra Allah izin verirse tekrar düşünüyorum...ben sende o potansiyeli görüyorum.doğurursun gibi geliyor bana. Bu arada geçmiş olsun. Ameliyat zor birşey gerçekten. Rabbim şifa versin herkese.

Ayyy tamam o zaman bende kullanıyorum onu da ig deyince anlamadıydım

Son düzenleme:
Ben de neler denedim ikizlerim emsin diye, medela calma aldım, sns(eds) denedim, silikon göğüs ucu, biberon emziğini göğsüme koyarak denedim, meme ucuna süt damlatma vb vb ama bana mısın demediler. Şimdi sağıyorum. sizinki ne güzel inat etmemiş. Ama ben snsde çok başarılı olamadım

Benim de sıkıntım sütümün olmaması sagdığımda 10 cc anca çıkıyor, 2,5 aydir Emmeyince sut artmadı haliyle inşallah bu yöntemle artar çünkü mama vermek çok zor

Evet canim git kesinlikle erken teşhis çok önemli. Hemen çözülecek şey görmeyin ce başına dert oluyor ilerde. Umarim önemli bişey yoktur. Çok geçmiş olsun

batıyor gibinin sebebi orada catlak olustugu vede oturunca bile bir baskı oluyor .

cavaplariniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler çok sağolun

Çok ilginç ebenizin ilgisizliğiyle alakalı bence bizi aşı yada kontrol gününden 1-2 gün önce arayıp hatırlatıyor. Hatta ilk oraya başladığımda baştan pazarlık yaptı hangi gün gel desem getireceksin tamam mı filan diye

bizim ebeler de yapmadi ocakta.ben evde kendim uyguladim annemle.hicbir zorlugu yok asinin.gayet kolay uygulanabiliyor.2.dozu da kendim uygulayacagim

Aynen oyle canım ben anlamıyorum bu sorumsuzluklarını bizim ebenin işi gücü çay sigara içmek zaten ne zaman gitsem odasında yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…