- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.581
Çok güzel gözüküyorsunuz. Bence büyük kızın sana benziyor@Aryadeniz38
Seni kıracağıma kafamı kırarım valla :)))
Gerçi bu aralar kırılacak kafam da kalmadı :))
Tabak çanak kırarım o zaman :)))Eki Görüntüle 1894080
Canım havluyu utu ile ısıtıp göğsüne koy yalnız utu çok sıcak olmasın dikkat et bunu birkaç kez yap kanalların açıldığını ve şutun kendiliğinden aktığını göreceksin sonra o göğsünü sağ sık sık da emzirGunaydin kizlar. Aranizda mastit olan biri vardi göğsüm cok agriyo ve şişlik var ultrasonda mastit dediler ama bisey vermedi tedavi icin bol bol emzir dedi. Ama cok cnm aciyo mastit olan arkadasim sana nasil bi tedavi uygulandi simdi iyi misin
Ben değildimGünaydın kızlar ya kanguru yu bana hangi saticidan aldığımı soran bi arkadas olmuştu sanırım aylin msj atınca aklıma geldi .bende hiç kafa kalmadi
Canım ilk taktığımda omuzlarım ağrıdı beli hiç agrimadi açıkçası belim sorunlu benim yani o halde bişi olmadıBen değildimama tam kanguruyla ilgili soru yazacaktım buraya. Soruyorum: Bel ağrısı yapıyor mu? Hamileyken zor taşıdım sıpayı şimdi daha büyük korkuyorum açıkçası. Bebek arabasından da umudu kesince kanguru mu alsam diye düşünüyorum.
Hic gizlimis saklimiz olmasin mi seninleGünaydın kızlar ya kanguru yu bana hangi saticidan aldığımı soran bi arkadas olmuştu sanırım aylin msj atınca aklıma geldi .bende hiç kafa kalmadi
Uzun süre taşıyınca bende bel ağrısı yapıyor yine de bebek arabasına tercih ederim. Çünkü birçok yere otobüsle gitmek zorundayım ve bebek arabası benim için zor oluyor. 1 yaşına doğru iyice ağırlaşınca arabaya geçiyorumBen değildimama tam kanguruyla ilgili soru yazacaktım buraya. Soruyorum: Bel ağrısı yapıyor mu? Hamileyken zor taşıdım sıpayı şimdi daha büyük korkuyorum açıkçası. Bebek arabasından da umudu kesince kanguru mu alsam diye düşünüyorum.
Cnm doktor hanım izinli. Yanilmiyorsam 2 hafta.Evet Buca daki Dr canım netten baktım randevu verilmiyor gidip alacağız sanırım
Canım adana da hangi doktora gidiyorsun hangi hastaneyeYaptırdım Can'ım Adana'da taninmis güvenilir bir doktora gidiyorum siddetle tavsiye ediyor. Rotalı hastalara bakan bir hemşire olarakta ben tavsiye ediyorum karaciğer böbrek tutulumu yapabiliyor cok ağır geçiren çocuklar var
Sagol canimcimmCanım havluyu utu ile ısıtıp göğsüne koy yalnız utu çok sıcak olmasın dikkat et bunu birkaç kez yap kanalların açıldığını ve şutun kendiliğinden aktığını göreceksin sonra o göğsünü sağ sık sık da emzir
Kisa bi sure bu sabret canim. Zaten butun bebekler icin cok tehlikeli grip. İnsallah cabuk atlatir esin. Benim minigim kac gundur çekiyor gribiGüzel kalpli güzel arkadaşlarım bugun hem sevinci hem uzuntuyu yasadım uzuntı geçici allahtan.
göz aydınlarınız için çok teşekkür ederim.
eşim grip oldu doktor da denize bukaşırsa kistten dolayı çok kötü olur deyince biz de annemlere geçtik kızımla.içim buruk , insaın evi gibisi yok. inşallah eşim biran önce iyileşir de eve döneriz
O zaman ilk yıl kanguru sonra baston puset almalıymışız demek ki ahh ahh keşke önceden böyle bir yorum görseydim.Uzun süre taşıyınca bende bel ağrısı yapıyor yine de bebek arabasına tercih ederim. Çünkü birçok yere otobüsle gitmek zorundayım ve bebek arabası benim için zor oluyor. 1 yaşına doğru iyice ağırlaşınca arabaya geçiyorum
O kafa nereye gitti acaba :) ben nerden aldin diye de sormustum ama sen sadece markasini soyledin bana ehüehü :))Günaydın kızlar ya kanguru yu bana hangi saticidan aldığımı soran bi arkadas olmuştu sanırım aylin msj atınca aklıma geldi .bende hiç kafa kalmadi
Hepsi burada dam aldım canım.kafama takmam için huni varmıO kafa nereye gitti acaba :) ben nerden aldin diye de sormustum ama sen sadece markasini soyledin bana ehüehü :))
Keşke hamileligimin başlarında grupta olsaydım tavsiye ederdim mutlakaO zaman ilk yıl kanguru sonra baston puset almalıymışız demek ki ahh ahh keşke önceden böyle bir yorum görseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?