2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Günaydın kızlar ya kanguru yu bana hangi saticidan aldığımı soran bi arkadas olmuştu sanırım aylin msj atınca aklıma geldi .bende hiç kafa kalmadi

Gunaydin kizlar. Aranizda mastit olan biri vardi göğsüm cok agriyo ve şişlik var ultrasonda mastit dediler ama bisey vermedi tedavi icin bol bol emzir dedi. Ama cok cnm aciyo mastit olan arkadasim sana nasil bi tedavi uygulandi simdi iyi misin

Günaydınlaaaarrrrr :)
denizbatiekin 4 güzel gördüm 4ü de birbirindem güzel maşallah en minnak hariç hepsi sana benziyor bence :) ekin de büyüyünce benzerse jübileyi yaparsın yoksa 4. yü düşün derim :))))
katre_366 cım sağolasın bu kadarını biz bile beklemiyorduk çok güçlü bir kızmış denizim şükürler olsun. hamileyken adını deniz koycaz dediğimde bir arkadaşım deniz deyince gözümde çok güçlü kendi ayakları üstünde dimdik duran bir kız canlandı demişti.o laf beni çok etkiledi ve yanına başka isim bile koymadım güçlü olsun denizim diye. ve öyle de oldu şükürler olsun aşşah korktuğumuza uğratmasın inşallah.
H haticekk amin canım sağolasın çok şükür.allah hep evlatlarımızın iyi günlerini görmeyi nasip etsin inşallah

Canım havluyu utu ile ısıtıp göğsüne koy yalnız utu çok sıcak olmasın dikkat et bunu birkaç kez yap kanalların açıldığını ve şutun kendiliğinden aktığını göreceksin sonra o göğsünü sağ sık sık da emzir

Günaydın kızlar ya kanguru yu bana hangi saticidan aldığımı soran bi arkadas olmuştu sanırım aylin msj atınca aklıma geldi .bende hiç kafa kalmadi
Ben değildim ama tam kanguruyla ilgili soru yazacaktım buraya. Soruyorum: Bel ağrısı yapıyor mu? Hamileyken zor taşıdım sıpayı şimdi daha büyük korkuyorum açıkçası. Bebek arabasından da umudu kesince kanguru mu alsam diye düşünüyorum.

Canım ilk taktığımda omuzlarım ağrıdı beli hiç agrimadi açıkçası belim sorunlu benim yani o halde bişi olmadı

Uzun süre taşıyınca bende bel ağrısı yapıyor yine de bebek arabasına tercih ederim. Çünkü birçok yere otobüsle gitmek zorundayım ve bebek arabası benim için zor oluyor. 1 yaşına doğru iyice ağırlaşınca arabaya geçiyorum

Canım adana da hangi doktora gidiyorsun hangi hastaneye

Kisa bi sure bu sabret canim. Zaten butun bebekler icin cok tehlikeli grip. İnsallah cabuk atlatir esin. Benim minigim kac gundur çekiyor gribi gecmiyor nasıl bi mikrop

O zaman ilk yıl kanguru sonra baston puset almalıymışız demek ki ahh ahh keşke önceden böyle bir yorum görseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…