- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.601
Canım bende cok sevindim o kadar mutlu oldum ki Allah evlatlarımıza dert vermesin insallah deniz de gercekten cok güçlü allah şifa bekleyen yavrularada şifa versin sizin gibi mutlu haberler alsın herkes insallah o yüzden bence denizin tek derdi gaz olsun annesi takma onuda bugününe şükürlrr olsunGünaydınlaaaarrrrr :)
denizbatiekin 4 güzel gördüm 4ü de birbirindem güzel maşallah en minnak hariç hepsi sana benziyor bence :) ekin de büyüyünce benzerse jübileyi yaparsın yoksa 4. yü düşün derim :))))
@katre_366 cım sağolasın bu kadarını biz bile beklemiyorduk çok güçlü bir kızmış denizim şükürler olsun. hamileyken adını deniz koycaz dediğimde bir arkadaşım deniz deyince gözümde çok güçlü kendi ayakları üstünde dimdik duran bir kız canlandı demişti.o laf beni çok etkiledi ve yanına başka isim bile koymadım güçlü olsun denizim diye. ve öyle de oldu şükürler olsun aşşah korktuğumuza uğratmasın inşallah.
H haticekk amin canım sağolasın çok şükür.allah hep evlatlarımızın iyi günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
Canım benim kullandığım kanguru çok pahalı değil ben 5 yıl önce 30 tl ye almıştım civilden ama çok memnunum.diğer kangurulari bilmiyorum arkadaşlara sormak lazım ama benimki çift yönlü 3. Aydan sonra başını dik tutabildigi için ön kısma koyuyorum o da etrafı seyrettiği için kanguruda sikilipta huysuzluk etmiyorO zaman ilk yıl kanguru sonra baston puset almalıymışız demek ki ahh ahh keşke önceden böyle bir yorum görseydim.
Bebek arabamızın durumuna göre bakacağım iade kabul etmezlerse kanguru alacağım.Canım benim kullandığım kanguru çok pahalı değil ben 5 yıl önce 30 tl ye almıştım civilden ama çok memnunum.diğer kangurulari bilmiyorum arkadaşlara sormak lazım ama benimki çift yönlü 3. Aydan sonra başını dik tutabildigi için ön kısma koyuyorum o da etrafı seyrettiği için kanguruda sikilipta huysuzluk etmiyor
inşallah canım :) çok şükürmatsiyahoje cok sevindim canim. Ne guzel bi haber bu. 6.ayda da insallah artik hic gelmenize gerek yok der dr. :) masallah
size de geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirKisa bi sure bu sabret canim. Zaten butun bebekler icin cok tehlikeli grip. İnsallah cabuk atlatir esin. Benim minigim kac gundur çekiyor gribigecmiyor nasıl bi mikrop
amin canım :)Canım bende cok sevindim o kadar mutlu oldum ki Allah evlatlarımıza dert vermesin insallah deniz de gercekten cok güçlü allah şifa bekleyen yavrularada şifa versin sizin gibi mutlu haberler alsın herkes insallah o yüzden bence denizin tek derdi gaz olsun annesi takma onuda bugününe şükürlrr olsun
Tamam canım teşekkür ederim :)Cnm doktor hanım izinli. Yanilmiyorsam 2 hafta.
Yakismis. Gule gule kullan.Kızlar saçlarım nasıl olmuş dediğimle alakası olmayan bi saç oldu
Ebru Ayaş canim özel poliklinik günep panoramadaCanım adana da hangi doktora gidiyorsun hangi hastaneye
İg furyasini da sen mi yaydın topiğe bakim :)Hepsi burada dam aldım canım.kafama takmam için huni varmı
Mutlaka koyarım delimi neİg furyasini da sen mi yaydın topiğe bakim :)
Bi hunili fotografini alirim o zaman
Onca isimin arasinda ig da neymis derkendenizbatiekin i orda gorunce kendimden utandim kadin her seye yetisiyor masallah
Ücreti ne kadar canimEbru Ayaş canim özel poliklinik günep panoramada
Gunaydiiiiin :)
Dün bizim kontrolünün vardı iki aylık çınar adar 60 cm 5990 gr olmuş nasıl normal mi kilosu boyu teyzeleri?
Bu arada instagram beni de bulunun meraktan çatlarım mazallah :)
insanbuL en çokta seni merak ediyorum :)
Çok ilginç ebenizin ilgisizliğiyle alakalı bence bizi aşı yada kontrol gününden 1-2 gün önce arayıp hatırlatıyor. Hatta ilk oraya başladığımda baştan pazarlık yaptı hangi gün gel desem getireceksin tamam mı filan diye
250 lira canim. Gayet iyi kilosu bebisinin masallahÜcreti ne kadar canim
kızlar aranızda ek gıdaya geçen var mı bebeginiz ne kadarlıkken geçtiniz birde su veriyomusunuz bebeginize benim bebegim 22 temmuz dogumlu 77 günlük pipisinden turuncu lekeler geliyor nette araştırdım sussuzluktan diyor. memelerimden süt çok fazla geldigi için sagıyorum ilk sütü acaba bebek çogunlukla sonsütü aldıgı için mi sulu kısmı alamıyor. kafamda deli sorular var yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?