2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bende cok sevindim o kadar mutlu oldum ki Allah evlatlarımıza dert vermesin insallah deniz de gercekten cok güçlü allah şifa bekleyen yavrularada şifa versin sizin gibi mutlu haberler alsın herkes insallah o yüzden bence denizin tek derdi gaz olsun annesi takma onuda bugününe şükürlrr olsun

O zaman ilk yıl kanguru sonra baston puset almalıymışız demek ki ahh ahh keşke önceden böyle bir yorum görseydim.
Canım benim kullandığım kanguru çok pahalı değil ben 5 yıl önce 30 tl ye almıştım civilden ama çok memnunum.diğer kangurulari bilmiyorum arkadaşlara sormak lazım ama benimki çift yönlü 3. Aydan sonra başını dik tutabildigi için ön kısma koyuyorum o da etrafı seyrettiği için kanguruda sikilipta huysuzluk etmiyor

Bebek arabamızın durumuna göre bakacağım iade kabul etmezlerse kanguru alacağım.

matsiyahoje cok sevindim canim. Ne guzel bi haber bu. 6.ayda da insallah artik hic gelmenize gerek yok der dr. :) masallah
inşallah canım :) çok şükür

Kisa bi sure bu sabret canim. Zaten butun bebekler icin cok tehlikeli grip. İnsallah cabuk atlatir esin. Benim minigim kac gundur çekiyor gribi gecmiyor nasıl bi mikrop
size de geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir

amin canım :)

Kızlar bizim 3 aylık kontrolümüz vardı 7000 gram olmuşuz masallah boyumuz aynı 67 cm ... Reflü olan bebis anneleri gaviscon bize iyi geldi eskisi gibi kusmuyor kuzum kusmadigi günler bile oldu .. Gebelikte Demir eksikliği yasayan anne bebeklerine Demir'i erken başlamak gerekiyormuş doktorunuza sorun derim benim cok dusuktu yükleme bile yapıldı bu ay oğluma günde 1 2 damla şeklinde başlıyoruz .. Kabızlık sorunu yasayan bebisler içinde bir cay kaşığı zeytinyağı verebilirsin dedi çok yararlı omega 3 kaynağı ama reflüsü olan bebekleri kusturabilir ona dikkat :)

İg furyasini da sen mi yaydın topiğe bakim :)
Bi hunili fotografini alirim o zaman
Onca isimin arasinda ig da neymis derken denizbatiekin i orda gorunce kendimden utandim kadin her seye yetisiyor masallah
Mutlaka koyarım delimi ne bi huni de belki @denizbatiekin e lazımdır hiç sormadik

Günaydın hanımlar :) bebeğimin kafası çok terliyo gece beşikten alıyorum kafasının olduğu yer resmen ıslanmış var mı böyle olan neden olur bilen?

Ne güzel siz şanslısınız. O kadar cok kisi varmis takip edemezmis. Bende dedim sizin goreviniz bu degil mi ? Ne demek takip edemem kavga ettik. Degistirecem de vaktim yok. Hastaneye gidiyorum o yuzden

kızlar aranızda ek gıdaya geçen var mı bebeginiz ne kadarlıkken geçtiniz birde su veriyomusunuz bebeginize benim bebegim 22 temmuz dogumlu 77 günlük pipisinden turuncu lekeler geliyor nette araştırdım sussuzluktan diyor. memelerimden süt çok fazla geldigi için sagıyorum ilk sütü acaba bebek çogunlukla sonsütü aldıgı için mi sulu kısmı alamıyor. kafamda deli sorular var yardım edin

Ben mama ile besliyorum su veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…