2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sende bizim için öylesin canım, iyiki tanıdım seni :)

eastnbull canım ya Allah razı olsun, dediğin gibi nurse harveysi bırakıp sadece günde 3 kere 5er damla sab simplex verdim ve 6 günün sonunda oğlum kakasını yaptı elhamdülillah... bundan sonra böyle devam edelim bakalım

canım bi baktır bence bizde bile olmuyor öyle şeyler bana hiç normal gelmedi

kapı gıcırtısını bizim kız da rahatı bozulunca yapıyor canım o normal bişey. onun için doktora gitmeye gerek yok bence

Kizlar ikinize de cok tesekkurler iki farkli bakis acisi sundunuz dua edin bize
canım ben bugün eşimi aldım karşıma konuştuk. dedim ben senden soğudum sebepleri de şunlar bunlar. baya konuştuk bazılarını çözdük hatta çoğunu çözdük. tabi imsan birden eskiye dönemiyor ama bazı şeyleri atabildim kafamdan. dedim hemen eskisi gibi olmamı bekleme. ilk etapta aklıma gelen sorunlar bunlar ama başka sorunlar da var yine konuşacağız. biraz olsun rahatladım açıkçası. ama zamanını bekledim hep. Bu konuşmayo geçen hafta yapsam tepki alacaktım belki de.sen de zamanını bekle canım sabret ve konuş eşinle. inşallah güzellikle halledersiniz

Ya sanirim 20 civarinda bitti sonra gunluk
Pet kullandim kahve rengi akinti gibi oldu 30 uma yakin tamamen bitti 53 gundeyiz iki gundur idrarda yanmayla kan vardi sanki yanma bugun yok ama kan var

Cnm adet olabilir yanıltmıyım ama bittikten sonra 30-35 güne adet başlayabilirmiş

Allah sendede razı olsun cnm ne demek. Bende damlayı dr yazmadan burda okuyup eşime aldırdım. Burda çok şey öğreniyoruz. Allah bütün bebişlerimize sağlıklı gazsız bol yemeli içmeli gülmeli ömür nasip etsin

Bu arada 15 damla veriyorsun günde çok sıkıştırırsa 24-28 damlaya kadar verebilirsin aklında olsun. Bu dr onaylı bir cümle benim değil

Saat 2den bu yana memedeyiz gazını çıkaramıyorum çıldırmama az kaldı

Bi kere bizede oldu akşam 9'dan sabah 4e kadar perişan olmuştuk. Artık sürekli memede kalmaktan sütüm bitmiş gazdan değil açlıktan ağlıyomuş çocuk. Sağdığım sütlerden verdim bütün gün meme emmesine rağmen 90 cc içmişti sonrada bi uyudu 4,5 -5 saat

Zaten 4 gün sonra 2 aylık oluyoruz, en fazla 1-2 aya gaz sorunlarını aşarız diye ümit ediyorum :)

Temmuz annelerinden olduğum için ve bu forumu bulduğum için ben de çok mutluyum. Sanki ismini bilmediğim, yüzünü görmediğim bir sürü kardeşim varmış gibi

asososos
Tesekkurler kızlar. Canim cok istiyor ama yemeyim mi ki :) yemeyim tamam :)

Bence canın çok istediyse tadımlık bile olsa ye yoksa bu seferde sütün çeker :)

Dün kayınvalideme gitmiştik, acı bir yemek yapmıştı. Süt filan hiç aklıma gelmedi yedim valla. Oğlumda da tuhaflık hissetmedim gayet güzel emdi. Aaa hatta geçen hafta çiğköfte bile yemiştim
Ya amaaan her şeyin tadına alışsın şimdiden boşver. İlerde yemek seçmez işte ne güzel

Biz de oglen konustuk cnm baya hararetli gecti benim esim empati yapamiyor... bana hic acimadi ailesinn uzmesine izin verdi gercektn eskisi gibi olabilecekmiyiz agladgm uzuldugum nokta bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…