- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.621
İlk süt sayesinde susuzluğu gidiyor diye biliyorum canım şu vermiyorum bebeğim 13 temmuz da doğdu ek gıdaya gelince 4 aylıkken hafif hafif alıştırma evresi deniyor ama sütun yeterliyse 6 aya kadar beklemekte fayda var 6. Ayda ek besin geciliyorkızlar aranızda ek gıdaya geçen var mı bebeginiz ne kadarlıkken geçtiniz birde su veriyomusunuz bebeginize benim bebegim 22 temmuz dogumlu 77 günlük pipisinden turuncu lekeler geliyor nette araştırdım sussuzluktan diyor. memelerimden süt çok fazla geldigi için sagıyorum ilk sütü acaba bebek çogunlukla sonsütü aldıgı için mi sulu kısmı alamıyor. kafamda deli sorular var yardım edin
Canimm bence bir hastaneye git derim idrar tahlili yaptır ondada susuzluktan mı değil mi anlaşılırkızlar aranızda ek gıdaya geçen var mı bebeginiz ne kadarlıkken geçtiniz birde su veriyomusunuz bebeginize benim bebegim 22 temmuz dogumlu 77 günlük pipisinden turuncu lekeler geliyor nette araştırdım sussuzluktan diyor. memelerimden süt çok fazla geldigi için sagıyorum ilk sütü acaba bebek çogunlukla sonsütü aldıgı için mi sulu kısmı alamıyor. kafamda deli sorular var yardım edin
@Aryadeniz38
Seni kıracağıma kafamı kırarım valla :)))
Gerçi bu aralar kırılacak kafam da kalmadı :))
Tabak çanak kırarım o zaman :)))Eki Görüntüle 1894080
Ben sormuştum canim:)Günaydın kızlar ya kanguru yu bana hangi saticidan aldığımı soran bi arkadas olmuştu sanırım aylin msj atınca aklıma geldi .bende hiç kafa kalmadi
Kisa bi sure bu sabret canim. Zaten butun bebekler icin cok tehlikeli grip. İnsallah cabuk atlatir esin. Benim minigim kac gundur çekiyor gribigecmiyor nasıl bi mikrop
canim mutlaka her emzirmeden sonra 3-4 cay kasigi ilik su ver. Benim bebegimde de olmustu. Ürat diye biseymis o. Doktor her beslemeden sonra az su ver dedi. Verdim hemen gecti.kızlar aranızda ek gıdaya geçen var mı bebeginiz ne kadarlıkken geçtiniz birde su veriyomusunuz bebeginize benim bebegim 22 temmuz dogumlu 77 günlük pipisinden turuncu lekeler geliyor nette araştırdım sussuzluktan diyor. memelerimden süt çok fazla geldigi için sagıyorum ilk sütü acaba bebek çogunlukla sonsütü aldıgı için mi sulu kısmı alamıyor. kafamda deli sorular var yardım edin
Bende pişmanım araba aldığıma.O zaman ilk yıl kanguru sonra baston puset almalıymışız demek ki ahh ahh keşke önceden böyle bir yorum görseydim.
Canım kusura bakma nolur ya kafa yerinde deilBen sormuştum canim:)
Canım benim kullandığım kanguru çok pahalı değil ben 5 yıl önce 30 tl ye almıştım civilden ama çok memnunum.diğer kangurulari bilmiyorum arkadaşlara sormak lazım ama benimki çift yönlü 3. Aydan sonra başını dik tutabildigi için ön kısma koyuyorum o da etrafı seyrettiği için kanguruda sikilipta huysuzluk etmiyor
Canım kusura bakma nolur ya kafa yerinde deilhepsi buarada dan bebe evi saticisindan almisim
Benim oglusumun da pusette ve hamakta basi cok terliyo. Ben de hamaktayken reflu yastogi ile yatırıyorum o terletmiyo nefes alabilen kumaslar lazim bize sanirimGünaydın hanımlar :) bebeğimin kafası çok terliyo gece beşikten alıyorum kafasının olduğu yer resmen ıslanmış var mı böyle olan neden olur bilen?
bacaklari cikarmisiniz ama erken degil mi?Canım mi sıkkin giydim oglusu çıktım çarşıya gezdim uyudu alışveriş yaptım geldimm sonuç yorgunluk ama bu kanguru şiddetle tavsiye edilir ya çok kullanışlı bişi
Bende sormuştum dün. Ama doktora sormak.lazımGünaydın hanımlar :) bebeğimin kafası çok terliyo gece beşikten alıyorum kafasının olduğu yer resmen ıslanmış var mı böyle olan neden olur bilen?
Ilk sut susuzlugunu giderir son sut doyurur diye biliyorum canim neden once sagiyorsun ki. Ben gunde 1 2 kasik su veriyorum hemsire pamukcuk olmamasi icin su ver demistikızlar aranızda ek gıdaya geçen var mı bebeginiz ne kadarlıkken geçtiniz birde su veriyomusunuz bebeginize benim bebegim 22 temmuz dogumlu 77 günlük pipisinden turuncu lekeler geliyor nette araştırdım sussuzluktan diyor. memelerimden süt çok fazla geldigi için sagıyorum ilk sütü acaba bebek çogunlukla sonsütü aldıgı için mi sulu kısmı alamıyor. kafamda deli sorular var yardım edin
Cnm ben sürekli takip ettiğim için. İg da kendi yazmıştı ekimin sonuna doğru dönüyor galiba.
Araştırıp iyi bir sağlık ocağı bulun değiştirin kesinlikleNe güzel siz şanslısınız. O kadar cok kisi varmis takip edemezmis. Bende dedim sizin goreviniz bu degil mi ? Ne demek takip edemem kavga ettik. Degistirecem de vaktim yok. Hastaneye gidiyorum o yuzden
Oyyy pasam masallahMerhaba teyzoslarrrEki Görüntüle 1894188
kızlar aranızda ek gıdaya geçen var mı bebeginiz ne kadarlıkken geçtiniz birde su veriyomusunuz bebeginize benim bebegim 22 temmuz dogumlu 77 günlük pipisinden turuncu lekeler geliyor nette araştırdım sussuzluktan diyor. memelerimden süt çok fazla geldigi için sagıyorum ilk sütü acaba bebek çogunlukla sonsütü aldıgı için mi sulu kısmı alamıyor. kafamda deli sorular var yardım edin
MaşallahKızlar bizim 3 aylık kontrolümüz vardı 7000 gram olmuşuz masallah boyumuz aynı 67 cm ... Reflü olan bebis anneleri gaviscon bize iyi geldi eskisi gibi kusmuyor kuzum kusmadigi günler bile oldu .. Gebelikte Demir eksikliği yasayan anne bebeklerine Demir'i erken başlamak gerekiyormuş doktorunuza sorun derim benim cok dusuktu yükleme bile yapıldı bu ay oğluma günde 1 2 damla şeklinde başlıyoruz .. Kabızlık sorunu yasayan bebisler içinde bir cay kaşığı zeytinyağı verebilirsin dedi çok yararlı omega 3 kaynağı ama reflüsü olan bebekleri kusturabilir ona dikkat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?