2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İlk süt sayesinde susuzluğu gidiyor diye biliyorum canım şu vermiyorum bebeğim 13 temmuz da doğdu ek gıdaya gelince 4 aylıkken hafif hafif alıştırma evresi deniyor ama sütun yeterliyse 6 aya kadar beklemekte fayda var 6. Ayda ek besin geciliyor

Canimm bence bir hastaneye git derim idrar tahlili yaptır ondada susuzluktan mı değil mi anlaşılır

canim mutlaka her emzirmeden sonra 3-4 cay kasigi ilik su ver. Benim bebegimde de olmustu. Ürat diye biseymis o. Doktor her beslemeden sonra az su ver dedi. Verdim hemen gecti.

Cnm zararlı diyorlar on tarafta oturtmak

Günaydın hanımlar :) bebeğimin kafası çok terliyo gece beşikten alıyorum kafasının olduğu yer resmen ıslanmış var mı böyle olan neden olur bilen?
Benim oglusumun da pusette ve hamakta basi cok terliyo. Ben de hamaktayken reflu yastogi ile yatırıyorum o terletmiyo nefes alabilen kumaslar lazim bize sanirim

Ilk sut susuzlugunu giderir son sut doyurur diye biliyorum canim neden once sagiyorsun ki. Ben gunde 1 2 kasik su veriyorum hemsire pamukcuk olmamasi icin su ver demisti

Ben su veriyorum. Biz de de idrarda kristallenmeler oldu.susuzluktanmjs.benim kızım Çok terliyor şu kaybı oluyor.
Doktoruna sor istersen her ihtimale karşı usg çekiliyor.

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…