- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.641
Oyy maşallahMerhaba teyzoslarrrEki Görüntüle 1894188
Benimki bozuldu bile düşün artık nasıl pişmanımBende pişmanım araba aldığıma.
Yok canım bacakları içerde durmaz artık 3m aya geldilerbacaklari cikarmisiniz ama erken degil mi?
Beşiginde çarşaf %100 pamuklu kumaş canım :/Benim oglusumun da pusette ve hamakta basi cok terliyo. Ben de hamaktayken reflu yastogi ile yatırıyorum o terletmiyo nefes alabilen kumaslar lazim bize sanirim
Çarşamba gideceğiz doktora o zaman soracağım canım buraya da yazarımBende sormuştum dün. Ama doktora sormak.lazım
D vitamini eksikliği olabiliyormus
İg da ben de takibe aldım da yorumları okumadım canım sen yazınca cevap veriyor demişsin dm ye mi cevap veriyor yoruma mi?Cnm ben sürekli takip ettiğim için. İg da kendi yazmıştı ekimin sonuna doğru dönüyor galiba.
İg furyasini da sen mi yaydın topiğe bakim :)
Bi hunili fotografini alirim o zaman
Onca isimin arasinda ig da neymis derkendenizbatiekin i orda gorunce kendimden utandim kadin her seye yetisiyor masallah
Tam da benim gitmek istediğim gün :) o hastanenin birçok doktoruna mhrs randevu vermiyor sen gittin mi hiç canım sabah 10gibi gitsek sıra alabilir miyiz?@Nurmuratkf cnm 12 ekimde iş başı yapacakmış doktor hanım.
Teyzeskosu yesiiin masallahMerhaba teyzoslarrrEki Görüntüle 1894188
Yaaa ama siz çoooook şahanesinizzz maşallahh kuzularına da sana da:)valla bu güzel tabloya bakmaktan yavruların hangisinin sana benzediğini bilemedim:)ama sanırım deniz benziyo Dediğin gibi renklerini senden almış civcivler:))L Light Of God
Seni kıracağıma kafamı kırarım valla :)))
Gerçi bu aralar kırılacak kafam da kalmadı :))
Tabak çanak kırarım o zaman :)))Eki Görüntüle 1894080
Çoook teşekkür ederim:)On numara bes yildiz biara bende kullandim bu renge yakin birenk degisik bir hava veriyo
Sağol kuzum değişik oldu alışmaya çalışıyorum:)L Light Of God vay vay harika olmuş yav. Tenine cok yakismis bu renk canim.
Teşekkürler:)Yakismis. Gule gule kullan.
Ay ne bilim 4. Aydan sonra bacaklar cikiyo diye okumustum ben. Ben icerde tutuyom ama simdi bi tereddutte kaldimYok canım bacakları içerde durmaz artık 3m aya geldiler
Kristallenme nasıl anlaşılır acaba?Ben su veriyorum. Biz de de idrarda kristallenmeler oldu.susuzluktanmjs.benim kızım Çok terliyor şu kaybı oluyor.
Doktoruna sor istersen her ihtimale karşı usg çekiliyor.
İlk oğlumda çok kullandım canım herhangi bir zararını görmedimCnm zararlı diyorlar on tarafta oturtmak
Teşekkür ederiz :))Oyyy pasam masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?