- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.661
Geçmiş olsun ufaklığa:)))
Dur daha okula gideceğim batıya ilacını vermeye :))
Okul doktoruna bilgi verirsen o da veriyor ilaçlarını ama haftaya tatil olduğu için okul, iki gün için değmez diyip kendim gideceğim.
Cmt gününden itibaren 1 hafta zor bakarım buralara, izmire gidiyorum :)))
Salı gecesi kulağı ağrıyordu ve uyuyamadı küçük adamçok sancısı vardı, kıyamam.
Bugün iyi, gitti okuluna :)) geçen seneki problem oldu yine. Bu sefer antibiyotik tedavisini 10 gün olacak ve inşallah kurtaracak yavrum :))
Cnm.yoruma daha çabuk yazıyor. Dm ye bakamiyormus.İg da ben de takibe aldım da yorumları okumadım canım sen yazınca cevap veriyor demişsin dm ye mi cevap veriyor yoruma mi?
Teşekkür ederiz teyzesi:))Teyzeskosu yesiiin masallah
37,5 dan öncesi ateş sayılmıyor canım boşuna ilaç vermeKizlar 36.8 oglumun atesi koltuk altindan olcyum. Vucudu cok sicak kafadi yaniyo calpol vermeli miyim
Cnm ben hiç gitmedim uzak bana. Çocukla tek de gidemem eşimin götürmesi lazım. Birisi de sormuş sabah çok yoğun oluyor öğleden sonra daha sakin demiş.Tam da benim gitmek istediğim gün :) o hastanenin birçok doktoruna mhrs randevu vermiyor sen gittin mi hiç canım sabah 10gibi gitsek sıra alabilir miyiz?
Masallah masallah cok guzelsiniz hepiniz :))L Light Of God
Seni kıracağıma kafamı kırarım valla :)))
Gerçi bu aralar kırılacak kafam da kalmadı :))
Tabak çanak kırarım o zaman :)))Eki Görüntüle 1894080
Teşekkürler canım :)Cnm.yoruma daha çabuk yazıyor. Dm ye bakamiyormus.
Cnm belli oluyor.bezini açınca cam kırığı gibi.Kristallenme nasıl anlaşılır acaba?
Benim de eşim o sabah nöbetten gelecek eve gelmesi 9u bulur hemen çıksak 9.30 gibi oradayız yani sıra dolmuş olabilir bu saate :/Cnm ben hiç gitmedim uzak bana. Çocukla tek de gidemem eşimin götürmesi lazım. Birisi de sormuş sabah çok yoğun oluyor öğleden sonra daha sakin demiş.
Teşekkürler canım:)oğlun nasıl beslenme durumuL Light Of God canim güle güle kullan yakışmış
Olabilir bence öğleden sonra git.o saatte gidersen her türlü öğleden sonraya kalırsın gibi. Çocukla oralarda saatlerce beklemek zor olur.Benim de eşim o sabah nöbetten gelecek eve gelmesi 9u bulur hemen çıksak 9.30 gibi oradayız yani sıra dolmuş olabilir bu saate :/
Aynen bos yere bebek arabasi aldim icinde de durmuyoO zaman ilk yıl kanguru sonra baston puset almalıymışız demek ki ahh ahh keşke önceden böyle bir yorum görseydim.
Gaviscon toz seklinde olani mi kullaniyosun? Ben de kullanmak istiyorum da gunde kac paket vermek lazim kararsizimKızlar bizim 3 aylık kontrolümüz vardı 7000 gram olmuşuz masallah boyumuz aynı 67 cm ... Reflü olan bebis anneleri gaviscon bize iyi geldi eskisi gibi kusmuyor kuzum kusmadigi günler bile oldu .. Gebelikte Demir eksikliği yasayan anne bebeklerine Demir'i erken başlamak gerekiyormuş doktorunuza sorun derim benim cok dusuktu yükleme bile yapıldı bu ay oğluma günde 1 2 damla şeklinde başlıyoruz .. Kabızlık sorunu yasayan bebisler içinde bir cay kaşığı zeytinyağı verebilirsin dedi çok yararlı omega 3 kaynağı ama reflüsü olan bebekleri kusturabilir ona dikkat :)
Kangurulu fotigrafin varsa paylasabilir misin? Bazi kangurular bacak arasina baski yapiyo seninki de oyle mi duruyo yoksa oturur sekilde mi?Merhaba teyzoslarrrEki Görüntüle 1894188
Ben de bacaklarini ilk kullandigimdan beri cikariyorum. Kanguruda sakinlesiyo demekki rahati yerinde :)Ay ne bilim 4. Aydan sonra bacaklar cikiyo diye okumustum ben. Ben icerde tutuyom ama simdi bi tereddutte kaldim
Ben tatilde izmirdrydim bi kere o hastaneye gittim. Sabriye okcuya gitmistim. 11.50ye randevu almistim. Hastane bostu hic gecikmeden aldilar bizi. Ama simdi hastalik mevsimi oldugu icin kalabalik olabilir.Benim de eşim o sabah nöbetten gelecek eve gelmesi 9u bulur hemen çıksak 9.30 gibi oradayız yani sıra dolmuş olabilir bu saate :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?