2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmiş olsun ufaklığa

Tam da benim gitmek istediğim gün :) o hastanenin birçok doktoruna mhrs randevu vermiyor sen gittin mi hiç canım sabah 10gibi gitsek sıra alabilir miyiz?
Cnm ben hiç gitmedim uzak bana. Çocukla tek de gidemem eşimin götürmesi lazım. Birisi de sormuş sabah çok yoğun oluyor öğleden sonra daha sakin demiş.

Cnm ben hiç gitmedim uzak bana. Çocukla tek de gidemem eşimin götürmesi lazım. Birisi de sormuş sabah çok yoğun oluyor öğleden sonra daha sakin demiş.
Benim de eşim o sabah nöbetten gelecek eve gelmesi 9u bulur hemen çıksak 9.30 gibi oradayız yani sıra dolmuş olabilir bu saate :/

Gaviscon toz seklinde olani mi kullaniyosun? Ben de kullanmak istiyorum da gunde kac paket vermek lazim kararsizim

Benim de eşim o sabah nöbetten gelecek eve gelmesi 9u bulur hemen çıksak 9.30 gibi oradayız yani sıra dolmuş olabilir bu saate :/
Ben tatilde izmirdrydim bi kere o hastaneye gittim. Sabriye okcuya gitmistim. 11.50ye randevu almistim. Hastane bostu hic gecikmeden aldilar bizi. Ama simdi hastalik mevsimi oldugu icin kalabalik olabilir.
Bu hastanenin kotu yani su. Cocukta bi hastalik varsa hemen arastirma hastanesine sevk ediyolar.
Rutin kontrole gidiyosan memnun kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…