2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben 3 aylık kontrolüne götürmek istiyorum canım Buca merkeze uzak boş olabilir belki b uz ya da tepecik kadar yoğun olmaz diye düşünüyorum ben de

Kızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz

Kızlar mamamızın sıkça değişmesi zatçrar verir mi ? Birde sma mama hakkında bilginiz varmı kullanan varmı ?
Canim ben sma ile başladım çök da memnundun fakat benim kızım emmediği için doktor mamayı bebelac gold ver tadı anne sütü gibi memeyi tutsun dedi ve kızımin kaka yapma düzeni mahvoldu acayıp gaz yaptı bende tekrar sma ya geçtim qma hala düzelmedi bence kullandığın mama da kal memnunsan

Kızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz
Ben kullanıyorum Pamidor dan almıştım canım bana göre kullanışlı üstten görebiliyorsun zaten bebeği

Canım ben kumaşçıdan kumaş alıp anneme diktirdim zaten bir yaka açılıyor benim oglanda çok tıkandığı için onu rahat girebileceğim şekilde actirdim yakasını

Ben yeni basladim kullanmaya. Memnunnum simdilik. Oglum kucagimi ariyo hep arabda durmuyor hep malesef. Bi de tekim zor oluyo araba tasi cikar falan. Simdilik bi sorun yasamadim agrim yok. Ama ben hamileyken de rahattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…