- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.681
O yüzden 2. El siteler bebek arabası kaynıyor. Bir daha çocuk düşünmüyorlar mı diyordum bende :) meğer akla dank ediyormuş.Aynen bos yere bebek arabasi aldim icinde de durmuyo
Ayyy inşallah hiç ateş ağrı sızı yapmaz miniğine canım bizimde haftayaCanlar birazdan 2. Ay aşıları mızı yaptırmaya gidiyoruz
3*1 paket şeklinde Can'ım evet toz infantGaviscon toz seklinde olani mi kullaniyosun? Ben de kullanmak istiyorum da gunde kac paket vermek lazim kararsizim
Zorla yiyor canimm bu hafta iyi kilo almış ama biraz kusması azalmıştı 6*120 cc vermeye çalışıyorum 650 700 cc içiyordur günde sen ne kadar veriyorsunTeşekkürler canım:)oğlun nasıl beslenme durumu
Yazdım ig dan bakalım ne diyecekOlabilir bence öğleden sonra git.o saatte gidersen her türlü öğleden sonraya kalırsın gibi. Çocukla oralarda saatlerce beklemek zor olur.
Ben 3 aylık kontrolüne götürmek istiyorum canım Buca merkeze uzak boş olabilir belki b uz ya da tepecik kadar yoğun olmaz diye düşünüyorum ben deBen tatilde izmirdrydim bi kere o hastaneye gittim. Sabriye okcuya gitmistim. 11.50ye randevu almistim. Hastane bostu hic gecikmeden aldilar bizi. Ama simdi hastalik mevsimi oldugu icin kalabalik olabilir.
Bu hastanenin kotu yani su. Cocukta bi hastalik varsa hemen arastirma hastanesine sevk ediyolar.
Rutin kontrole gidiyosan memnun kalirsin
Canım profile koydum bir tane şuan için kanguruda başka fotom yokKangurulu fotigrafin varsa paylasabilir misin? Bazi kangurular bacak arasina baski yapiyo seninki de oyle mi duruyo yoksa oturur sekilde mi?
Masallah ablam Allah acilarini gostermesin@Aryadeniz38
Seni kıracağıma kafamı kırarım valla :)))
Gerçi bu aralar kırılacak kafam da kalmadı :))
Tabak çanak kırarım o zaman :)))Eki Görüntüle 1894080
Canim ben sma ile başladım çök da memnundun fakat benim kızım emmediği için doktor mamayı bebelac gold ver tadı anne sütü gibi memeyi tutsun dedi ve kızımin kaka yapma düzeni mahvoldu acayıp gaz yaptı bende tekrar sma ya geçtim qma hala düzelmedi bence kullandığın mama da kal memnunsanKızlar mamamızın sıkça değişmesi zatçrar verir mi ? Birde sma mama hakkında bilginiz varmı kullanan varmı ?
deme ya kakasını didik didik inceliyorum ama hiç çişine bakmadım. bakayım canım sağolCnm belli oluyor.bezini açınca cam kırığı gibi.
Ben kullanıyorum Pamidor dan almıştım canım bana göre kullanışlı üstten görebiliyorsun zaten bebeğiKızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz
lcw den almıştım kullanıyorum memnunum canımKızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz
Canım ben kumaşçıdan kumaş alıp anneme diktirdim zaten bir yaka açılıyor benim oglanda çok tıkandığı için onu rahat girebileceğim şekilde actirdim yakasınıKızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz
Mağazadan mi aldın netten mi canımBen kullanıyorum Pamidor dan almıştım canım bana göre kullanışlı üstten görebiliyorsun zaten bebeği
Aynen canım ben de öyle rahat bisey istiyorum iste bulurum inşallah :)Canım ben kumaşçıdan kumaş alıp anneme diktirdim zaten bir yaka açılıyor benim oglanda çok tıkandığı için onu rahat girebileceğim şekilde actirdim yakasını
Sabah baktım canım yüzde35 pamuk diye vazgeçmiştim acaba aynisi değil mi mümkünse bana fotosunu atar misinlcw den almıştım kullanıyorum memnunum canım
Ben yeni basladim kullanmaya. Memnunnum simdilik. Oglum kucagimi ariyo hep arabda durmuyor hep malesef. Bi de tekim zor oluyo araba tasi cikar falan. Simdilik bi sorun yasamadim agrim yok. Ama ben hamileyken de rahattim.Ben değildimama tam kanguruyla ilgili soru yazacaktım buraya. Soruyorum: Bel ağrısı yapıyor mu? Hamileyken zor taşıdım sıpayı şimdi daha büyük korkuyorum açıkçası. Bebek arabasından da umudu kesince kanguru mu alsam diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?