- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.701
Ben gelecek hafta gideceğim canımHanımlar göz muayenesi ne giden oldu mu? @cornella canım sen nereye götürdün gittiysen?
Eheh
Masallah adar a cok iyi yahu :)Gunaydiiiiin :)
Dün bizim kontrolünün vardı iki aylık çınar adar 60 cm 5990 gr olmuş nasıl normal mi kilosu boyu teyzeleri?
Bu arada instagram beni de bulunun meraktan çatlarım mazallah :)
insanbuL en çokta seni merak ediyorum :)
Ohh keyfe bak masallah :)Merhaba teyzoslarrrEki Görüntüle 1894188
Yok kullanmiyoruz canim. Dr a goturmedim hic. Aynen bogazindaki hirilti hic gecmiyor. Bisey icirilir mi acaba bilemiyorum kiCnm ilaç kullanıyorum musun bebişe. Bizde de balgam var atamiyot
Teşekkür ederiz teyzesi :) biraz tuzluymus :)250 lira canim. Gayet iyi kilosu bebisinin masallah
3 paket mi yani3*1 paket şeklinde Can'ım evet toz infant
Wuuuuuuu en sevdiğimden çok gizemli :)
Tabi o hastanelere gore kalabalik degilBen 3 aylık kontrolüne götürmek istiyorum canım Buca merkeze uzak boş olabilir belki b uz ya da tepecik kadar yoğun olmaz diye düşünüyorum ben de
Gizemli kalmayi seven bir akrebim ben
Hm evet bacak arasina baski yapiyo gibiCanım profile koydum bir tane şuan için kanguruda başka fotom yok
Hiç hoş deil burda bacılar meraq edio diye koyar insanWuuuuuuu en sevdiğimden çok gizemli :)
Teşekkürler teyzesi :) bizde de ara ara oluyor ben bastırıyorm kriz sürecini :)Masallah adar a cok iyi yahu :)
Cok aktif degilim ama paylasim yaparim ufaktan. Bizim ailede sosyal medya kriz yaratiyor :)
Ben 29 ekim sen ayin kaçıydi kız aramız azdiGizemli kalmayi seven bir akrebim ben
Ama kociskosu izin vermiyormus baciskomuzun :)
İhlamur demleyp werilio canım taha ga verio rum 1 haftadirYok kullanmiyoruz canim. Dr a goturmedim hic. Aynen bogazindaki hirilti hic gecmiyor. Bisey icirilir mi acaba bilemiyorum ki
Günde 3 paket canim evet3 paket mi yani
bir tane var zaten canım renkli renkli noktalar var üstünde. pamuk değil ama ince olduğu için bebek rahatsız olmuyor. foto zor olcak şuan atamam canımSabah baktım canım yüzde35 pamuk diye vazgeçmiştim acaba aynisi değil mi mümkünse bana fotosunu atar misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?