- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #11.721
Canimm benim oğlumda reflü var ondan özen gösterdim yoksa gerek yok. Özel Adana hastanesi hakan erkman var onada kefilim isinin ehli seker gibi adam 50 liraydı sanırım oTeşekkür ederiz teyzesi :) biraz tuzluymus :)
Bende annem e dikitrdim pamuklu kumaştan ayicikli çok ballı bişi tek kafa oyuntusu acilioKızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz
Bende annem e dikitrdim pamuklu kumaştan ayicikli çok ballı bişi tek kafa oyuntusu acilioKızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz
Canim ilk gelen sutle bebek susuzlugunu giderirmis.sutunu sagma.hepsini bitirwmiyorsa 2 seansta tek gogsunu emzirkızlar aranızda ek gıdaya geçen var mı bebeginiz ne kadarlıkken geçtiniz birde su veriyomusunuz bebeginize benim bebegim 22 temmuz dogumlu 77 günlük pipisinden turuncu lekeler geliyor nette araştırdım sussuzluktan diyor. memelerimden süt çok fazla geldigi için sagıyorum ilk sütü acaba bebek çogunlukla sonsütü aldıgı için mi sulu kısmı alamıyor. kafamda deli sorular var yardım edin
Oy kiyamam ya. Kulak agrisi cocuklarda cok fena ama... İnsallah ilacin faydasi olur ve tekrar etmez... Senin sırrin hic sikayet etmemek sanirim :):)))
Dur daha okula gideceğim batıya ilacını vermeye :))
Okul doktoruna bilgi verirsen o da veriyor ilaçlarını ama haftaya tatil olduğu için okul, iki gün için değmez diyip kendim gideceğim.
Cmt gününden itibaren 1 hafta zor bakarım buralara, izmire gidiyorum :)))
Salı gecesi kulağı ağrıyordu ve uyuyamadı küçük adamçok sancısı vardı, kıyamam.
Bugün iyi, gitti okuluna :)) geçen seneki problem oldu yine. Bu sefer antibiyotik tedavisini 10 gün olacak ve inşallah kurtaracak yavrum :))
Genelde 37,5 in uzerinde ilac verilmeli diye biliyorum canim. Yuksek degil bence atesi.Kizlar 36.8 oglumun atesi koltuk altindan olcyum. Vucudu cok sicak kafadi yaniyo calpol vermeli miyim
Tamam canım sağolbir tane var zaten canım renkli renkli noktalar var üstünde. pamuk değil ama ince olduğu için bebek rahatsız olmuyor. foto zor olcak şuan atamam canım
Tamam canım sağolbir tane var zaten canım renkli renkli noktalar var üstünde. pamuk değil ama ince olduğu için bebek rahatsız olmuyor. foto zor olcak şuan atamam canım
Biz gitmedik. Bize gidilmeli diye hic soyleyen olmadi. Ama gorumceme dogum yaptiginda mutlaka goturulmeli demisler.Hanımlar göz muayenesi ne giden oldu mu? @cornella canım sen nereye götürdün gittiysen?
Yo koyarim ki malum henuz iki paylasim yapmisim :))) Erken kalkip ig mesaisi yaptircaksin sen bana
Kaptik biz bu ig işini bacım ztn daha durmayizYo koyarim ki malum henuz iki paylasim yapmisim :))) Erken kalkip ig mesaisi yaptircaksin sen bana
Teşekkür ederiz canım:))Ohh keyfe bak masallah :)
Kimlikte 25 ekim. Ama kendim bildim bileli hep 24 ekimde kutlarlar dogum gunumu. Sebebi bilen ise yok :))) 29 ekimde evlilik yildonunumuzBen 29 ekim sen ayin kaçıydi kız aramız azdi
Yıl kaç bacım ben 89 luyumKimlikte 25 ekim. Ama kendim bildim bileli hep 24 ekimde kutlarlar dogum gunumu. Sebebi bilen ise yok :))) 29 ekimde evlilik yildonunumuz
Haha :) yok yav o toptan sosyal medya düsmani. Beni kiskandigindan deelAma kociskosu izin vermiyormus baciskomuzun :)
A vereyim mi diyorsun. Daha kucuk diye vermemistim.İhlamur demleyp werilio canım taha ga verio rum 1 haftadir
88liyim ben canim.Yıl kaç bacım ben 89 luyum
Veriliomus canım rezene fln da verilio ya içine hiç ekstra bişi koymadan demleyip kaşıkla iciriorum çok hoşuna gidio sıpaninA vereyim mi diyorsun. Daha kucuk diye vermemistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?