2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz
Bende annem e dikitrdim pamuklu kumaştan ayicikli çok ballı bişi tek kafa oyuntusu acilio

Kızlar emzirme önlüğü kullanan var mi benim oğlum çok terliyor ve yerken tıkanıyor sürekli görmem lazim o yüzden buna gore biseyler arıyorum hangi markayı önerirsiniz
Bende annem e dikitrdim pamuklu kumaştan ayicikli çok ballı bişi tek kafa oyuntusu acilio

Canim ilk gelen sutle bebek susuzlugunu giderirmis.sutunu sagma.hepsini bitirwmiyorsa 2 seansta tek gogsunu emzir

Oy kiyamam ya. Kulak agrisi cocuklarda cok fena ama... İnsallah ilacin faydasi olur ve tekrar etmez... Senin sırrin hic sikayet etmemek sanirim :)

ozguleysa canım çok örtmus olabilirsin ,üstünü kalın gymis olabilir sıcaklamistir bebis annesi 36.. lar yüksek deil sen yanağına koy dudagini anlarsın yanaktan ânliorum ben hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…